petak, 24. veljače 2023.

Rat feminizma protiv muškarca, braka, familije i žena čak

To je naslov predavanja jeromonaha Kuzme iz 2014. 
Dakle godinu dana prije početka bloga.
Objavljivao sam i ja kritiku feminizma, ali nikad ovako sveobuhvatno.
Ako se netko pita zašto sam “family” preveo kao “familija”, a ne obitelj, odgovaram da hrvatska riječ obitelj nije prava riječ za zajednicu muža, žene i djece, jer oni su najbliže krvno povezani, a ne samo da “obitavaju” zajedno.
Obitavaju zajedno monasi primjerice, pa se i za njihovu zajednicu kaže obitelj.
Vezano za feminizam, smatram da je to najvažnija poluga sotonskog plana uništenja kršćanstva i ostataka tradicionalnog društva na putu prema Antihristu.
Muškarci ne smiju nikako optuživati žene da su krive zbog feminizma, kao što se nije mogao opravdati Adam pred Bogom de facto optužujući Boga - žena koju si mi dao, ona me nagovorila.
Ili kao što se ne može opravdati kapetan broda ako je kormilo u trenutku nasukavanja broda imao netko tko ga nije smio imati.
Muškarci su dakle krivi jer su najprije dopustili da se širi protunaravna i protubožja ideologija feminizma i što su potom dopustili da žene postanu očevi familije, da postanu državne zlobraniteljice djece, da preuzmu gotovo sve poluge vlasti u društvu, da ih onda takve žene tretiraju kao nekorisne trutove dok se širi novo poganstvo i žrtvovanje djece demonima kao u vrijeme Jezabele.
Neka nam je Bog na pomoći!


P.S.
I nije novost ako se ponovno krivi uzrok vidi u planskom useljavanju nekršćanskih imigranata.
Novost će biti kad Zapadnjaci shvate da su imigranti samo njihovi grobari, a da su umrli onda kad su prihvatili kao papučari feminizam.

Evo još jednog primjera feminizma u feminističkom glavnom gradu RH.
Njezina kvalifikacija je prvo i najvažnije što je žena, drugo što je činila ratne zločine nad zarobljenicima, i što se je borila protiv slobode vlastitog naroda.
Stvarno sam izgubio svaku iluziju o svojim suvremenicima u RH, pogotovo onim iz “metropole”.
Bolje bi bilo da Tatari vladaju nad nama ili da M.Francišković uspostavi šerijatsko pravo.



Prikladno za početak Velikog posta:


Hm, nakon više od stoljeća saznajemo kako je Einstein krivo koristio matematiku tensora u dokazivanju Opće teorije relativnosti:


Ta teorija je temelj ateističkog modela svijeta u kojem nema središta, i sukladno tome stvoren je prevladavajući pogled na svijet bez središta, bez Boga, bez čovjeka kao slike i prilike Boga.
Suvremena znanost i mediji stvorili su od Einsteina boga kojem se mora vjerovati, a eto vidimo, da je 'bog' muljao s matematikom.

Na twiteru netko je objavio imena sudaca iz Zlatara koji su ovjerovali krivotvorene dokumente iz DR Konga u lancu krijumčarenja djece.
Nekim 'čudom' svi suci su žene:


Mislim da ima negdje u sv.Pismu citat u kojem se objašnjava kako će Bog na kraju kazniti nevjeru ljudi tako da će žene vladati nad njima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.