ponedjeljak, 29. kolovoza 2016.

Constipation Blues u dvije verzije

Ajmo prikazati najprije noviju verziju od Screamin' Jay Hawkinsa:


Tko god je imao problema sa zatvorenom stolicom, taj zna kako to nije malena bol i Screamin' Jay Hawkins prvi se sjetio o tome napisati blues pjesmicu.
Ne znam dal pomaže za otvaranje, vjerojatno ne.
Ali u drugom dijelu teksta dobit ćemo znanstveni recept za tu boljku.
Dakle, to je jedna od najneobičnijih blues pjesmica (ili općenito pjesmica u pop glazbi) i drago mi je da nije nakon ovog prvijenca nastao trend pjevanja o sličnim temama.
Ili možda jest, pa ja nisam primjetio? Možda raperi kad mašu s rukama i prstima pokazuju prema dolje ustvari pjevaju o svojim problemima sa stolicom i pokazuju smjer kamo bi htjeli da ide, ali ne ide?
Dobro, ako je ovo druga verzija, koja je bila prva verzija bluesa zatvorene stolice?
Vjerojatno niste nikad čuli kako je o tome dobio objavu jedan osebujni lik iz Arabije pred četrnaest stoljeća i čije ime se danas daje najčešće novorođenoj muškoj djeci u mnogim zemljama zapadne Europe.
Red je dakle da čujemo i vidimo tumačenje Muhamedovog nauka o zatvorenoj stolici iz prve ruke, odnosno od nadležnog  muhamedanskog vjerskog službenika:



Nemojte propustiti niti ovaj prvi dio u kojem možemo onomatopejski na univerzalnom jeziku shvatiti kako se demon može otkriti, odnosno čuti.
Iako je malo čudno kako Muhamedovi džinovi-šejtani-demoni jedu grah ili nešto slično kako bi stalno puštali plinove kad čuju muhamedansku molitvu otklinjanja.
Evo recepta za one koji nisu pogledali video:
- ako imate proljev onda uđite u zahod bez izgovaranja muhamedanske molitve, i ovo je vrlo važno, uđite s desnom nogom. Tada će šejtan-demon ući s vama i gurati ono na gore, tako da će vam se stolica zatvoriti. To učinite samo jednom, jer ne želite da vam stolica sad ostane stalno zatvorena, zar ne?
- ako imate zatvorenu stolicu kao Screamin' Jay Hawkins, onda uđite s lijevom nogom u zahod, a prije toga izgovorite neku muhamedansku molitvu koja će spriječiti šejtana da uđe za vama u zahod.
U ovom drugom slučaju trebate prstima (nikako s papirom ili nečim sličnim) očistiti otvor kako je već propisao Muhamed, ali u prvom slučaju ne, jer ne zaboravite - šejtan vas je zatvorio i niste obavili nuždu.

Usput i na koncu, dobro se sjetiti protestanata odnosno njihovog proroka Luthera koji je bio opsjednut s onim što ne izlazi iz zatvorene stolice, imao je recept kako prdenje tjera demone i sam kaže kako je imao najveće inspiracije dok je sjedio na zahodu.
Nagradno pitanje za kraj:
- s kojom nogom je M.Luther ulazio na ono mjesto gdje se i najhrabriji ljudi useru, osim ako nisu ušli s desnom nogom?


P.S. Ponovnim gledanjem onog bliskoistočnog znanstvenika primijetio sam da on kaže Šejtan-Sotona, a ne šejtan u smislu demona. Znači muhamedanci vjeruju kako je Šejtan sveprisutan kao i Bog, jer ako izmoli istovremeno molitvu muhamedanac iz Indonezije i naš Mujo iz Bosne, Šejtan bježi prdeći u istom trenu iz oba kraja svijeta.
Logično opravdanje za ovakve i slične bezumnosti u muhamedanstvu je da muhamedanci ne čitaju i ne poznaju kuran i hadite, jer ako to znaju i u to vjeruju, onda im je stvarno Šejtan (ustvari demoni) pomutio pamet ispuštajući pri tome neobične zvukove kako bi ih prevario da bježi od njih jer su se oni pomolili tobož pravom Bogu. Najzanimljivije je kako je Alah-Šejtan objavio Muhamedu kako je on najveći obmanjivač i to se nalazi u kuranu. Isus nam je rekao kako je Sotona otac laži i čovjekoubojica od početka.
Nadam se da ćemo toga uvijek biti svjesni odbijajući njegove zamke i prijevare, kao i da će muhamedanci u čim većem broju dobiti milost da spoznaju zabludu muhamedanstva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.