srijeda, 10. kolovoza 2016.

Krug Zemaljski Erica Dubaya

Eric Dubay nije katolik već je blizak istočnjačkim filozofijama i religijama.
Međutim, on je jedan od najagilnijih i najproduktivnijih suvremenih osporavatelja Lopte koji je o tome napisao, čini mi se, dvije knjige, i nebrojene video uratke.
Dajem poveznicu na njegov zadnji video uradak koji traje neobično dugo, više od šest sati i većinom se sastoji od tekstova koje je objavio u knjigama.
On niže i niže dokaze kako Zemlja nije Lopta. Neki imaju veću težinu od drugih.
Ideološko-filozofski on vidi teoriju Lopte kao zavjeru protiv zdravog razuma i zdravih ljudskih čula, naravnog morala kao i zavjeru protiv religija koje nemaju koncept Lopte. Još preciznije, on vide u tome zavjeru koja želi čovjeka odvojiti od Boga. 
Zanimljivo pitanje je koliko on stvarno vjeruje u istočnjačke religije, a koliko je to prihvatio iz tko zna kojih motiva, budući istočnjačke religije nemaju pravi pojam Boga. Stoga vjerujem kako je E.Dubay na pola puta da postane kršćanin.
Zavjerenike protiv čovjeka i Boga ne libi nazvati masonerijom i sotonistima i onima koji žele stvoriti novi svjetski poredak. Često spominje u tome židovsko-cionističke prste, tako da su mu mnogi, koji pripadaju neslužbenom i prilično raširenom pokretu osporavatelja Lopte, to zamjerili te čak ga optužili kako tako namjerno sabotira pokret. To nije čudno, jer strah od kritike židova je opće prisutan te treba E.Dubayu dati priznanje što se kao javna osoba toga ne boji.
Nigdje nisam primijetio da daje kritiku kršćanstva i Biblije, štoviše u obrani ravne Zemlje poziva se na Bibliju. Ne libi se kritizirati ikone Lopte poput Galilea kojeg je Crkva s pravom osudila.

Neka mu Bog da milosti da povjeruje u Isusa Krista i Njegovu Crkvu!

Pogledajte kad budete imali vremena:





1 komentar:

  1. Oko 4:30 govori o paralelama masonstva i kršćanstva i Kristu koji zamjenjuje štovanje sunca.. S

    OdgovoriIzbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.