petak, 19. kolovoza 2016.

Mandela učin, Sodoma, Gomora i Svjetski dan mladih

Mandela učin ili po tuđici efekt, počinje se spominjati zadnje vrijeme učestalo među onima koji gutaju budalaste fantazije poput stabala-divova o čemu sam pisao jučer.
Dakle ideja je kako postoje paralelni univerzumi, mi živimo u jednom od njih, ali vrlo lako možemo preskočiti u neki drugi u kojem ćemo vidjeti iste ljude, životinje, krajolike, ali nešto će biti drugačije.
Koliko god smatrali da ljude koji u to vjeruju treba staviti u ustanove za one koji su izgubili mentalno zdravlje, toliko još više bi trebalo držati pod kontrolom astrofizičare koji drže katedre svjetskih univerziteta i naučavaju to isto, samo ne će to reći većini ljudima razumljivim jezikom, nego matematičkim jednadžbama.
'Znanstvenik' će možda steći i veći ugled ako priča o paralelnim svijetovima, ali sve do pred nekoliko godina, kad je neki neznanstvenik pričao isto, njega je svijet držao u najmanju ruku malo uvrnutim ili spremnim za ludaru.
Ali to se je promijenilo od 2010. Naravno na gore, jer svijet sve više postaje ludnica koja očekuje godota - Antikrista.
Te godine Fiona Broome je primjetila kako ju je neko prebacio u neki paralelni svijet u kojem N.Mandela, južnoafrički terorist i komunist nije umro u zatvoru, nego je postao predsjednikom JAR. Otuda naziv mandela učin.
Ali nije samo ona to primijetila, jer kad je o tome napisala tekst, javili su joj se mnogi s istim ili sličnim iskustvom. Nažalost, ta javljanja nisu bila iz posebnih ustanova.
I tako je ludilo koje šire astrofizičari pušteno iz boce i danas imamo sve više ljudi, koji naoko izgledaju da posjeduju zdravi razum, vjeruju u mandela učin i svjedoče kako su prebačeni u neki paralelni svijet.
Ludilo se je pogotovo proširilo nakon notornih eksperimenata traženja 'božje' čestice u Cernu, kad su 'astrofizičari' objasnili neprosvjećenom puku kako je zbog tih eksperimenata ubrzan ili gušči promet između paralelnih svijetova.
Možda će trebati napraviti moderne raskrsnice ili barem rotore kako se ne bi stvarali čepovi i gužve na prijelazima između svijetova.
E sad, kako se u to uklapa Sodoma i Gomora?
Novoredna sekta i njezin kler hrabro su nastupili, ne bojeći se da će ih svijet prosuditi da su spremni za posebnu ustanovu, kako se isti mandela učin može primijeniti po pitanju Sodome i Gomore.
Jer u jednom paralelnom svijetu iz kojeg su pobjegli glavom bez obzira, Bog je spalio Sodomu i ostale gradove zbog grijeha sodomizma.
U tom groznom svijetu za njih, anđeli koje su žitelji Sodome htjeli sodomizirati, rekli su Lotu i njegovoj obutelji da bježe iz grada jer slijedi strašna Božja kazna nad gradom koja se je uskoro dogodila. Zamislite, zbog jedne najobičnije želje za penetracijom u anus, Bog je spalio sve stanovnike Sodome i sve zgrade tako da od Sodome nije ništa ostalo.
Stoga je neovoredna sekta odlučila skočiti u paralelni svijet u kojem Sodoma živi i diše 'punim plućima' i dan danas.
Dobro, ali kakve to ima veze sa Svjetskim danom mladih* koji je nedavno završen u Poljskoj? (doduše nije bio samo jedan dan).
Talijanski novoredni biskup Nunzio Galantino, posebni povjerenik Frana Kaosa Nereda je imao pridiku i svjetskoj mladeži u Poljskoj je rekao kako Sodoma nije spaljena, kako je to bio samo mandela učin.
Evo slike klerika koji skače između paralelnih svijetova:





A ovo je poveznica na tekst koji izvještava o hrabrom nastupu nuncija Nunzia o mandela učinu vezano uz Sodomu.

U paralelnom svijetu novoredne sekte tako možemo pročitati kako je Bog odlučio kako ne će spaliti Sodomu zato što je Abraham za to molio Ga.
U našem svijetu Abraham nije molio Boga da po svaku cijenu poštedi Sodomu, nego se je 'cjenkao' s Bogom da ju poštedi radi pravednika koji u Sodomi žive.
Bog je uslišao molitvu i spalio Sodomu. Zato što pravednika nije u Sodomi bilo, jer Biblija u našem paralelnom svijetu kaže kako su svi Sodomljani, staro i mlado, bili puni protunaravne požude prema anđelima za koje su mislili da su mladići. To isto znači da nisu možda svi stanovnici izašli pred Lotovu kuću tražeći sodomiju mladića, nego da nije bilo nikog u Sodomi koji bi osuđivao sodomizam.
Nuncio Nunzio, da je bio tada u Sodomi, kao i Frane Kaos Nered, ne bi sigurno izašli i rekli svjetini kako je sodomizam odvratni grijeh u Božjim očima, jer oni su zato pobjegli u drugi paralelni svijet u kojem sodomija nije grijeh.
Poruka nuncija Nunzia mladima je - budite kao Abraham iz našeg paralelnog svijeta koji je spasio Sodomu od uništenja. Budite kao Abraham koji nije osuđivao sodomizam niti je bio sudac Sodomljanima, jer u njihovom paralelnom svijetu Abraham je rekao Bogu - tko sam je da sudim Sodomljane, a nemoj niti ti Bože. Jer nije lijepo pačati se u tuđi odabir spolnog zadovoljavanja, to je neotuđivo pravo svakog stanovnika Sodome, tu Bože ne smiješ učiniti ništa zato što si ljudima dao slobodnu volju. Tko ti je kriv što ti je mrsko gledati kad dvojica muškaraca koriste otvor za pražnjenje crijeva za nešto drugo.
Dao si im slobodu i sad se više nemaš prava pačati u ono što su oni odabrali.

Na koncu, proba mandela učina.
Otvorite vašu Bibliju (valjda ju imate) i pročitajte u Knjizi postanka jel Sodoma bila na kraju spaljena ili nije.
Ako nije, onda živite u paralelnom svijetu novoredne sekte.
Ako je spaljena, ali ipak idete za novorednom sektom, onda očekujte da ćete svaki čas biti prebačeni u paralelni svijet koji se zove Pakao.
Ako je spaljena, onda ne dvojite o tome kamo novoredna sekta vodi svoje ovce.
Ne budite više tom ovcom, nego slijedite Krista i pravu Crkvu. 

* Tradition in Action objavio je nedavno tekst koji se pita nije li 'križni put' prikazan na tom skupu ustvari promovirao sodomizam?





P.S. Novus Ordo Watch objavio je tekst o jednom novorednom svećeniku skandaloznog sodomitskog ponašanja. Čak je i novorednim župljanima to bilo sumnjivo, te su se organizirali i angažirali privatnog detektiva da ga prati i nađe dokaze o njegovom sablaznom životu. Na poveznici se nalazi i dokument koji je nastao na temelju te istrage i u njemu, ako želite, možete pričitati kakve je sve gadosti, uključujući i vezu s magijskom santerijom, dotični činio. Novoredni biskup je dobio taj dokument i onda je optužio župljane kako imaju grijeh ogovaranja i rušenja ugleda dotičnog sodomita. Doista, ako Sodoma nije uništena, onda je novoredni klerik u pravu. Puno je teže naći u novorednoj sekti klerika koji će osuditi sodomizam i sodomite, nego one koji žive u paralelnom svijetu mandelinog učina.

P.S.S. Novoredna sekta koristeći se mandela učinom prebacila je poznatu kelnsku katedralu u svoj paralelni demonski svijet.
Dogodilo se je to ovih dana, iako je to bilo izvedeno puno ranije na drugi način.
Pogledajte videa:



Ove dokaze mandela učina otkrio sam iz Novus Ordo Watcha.
Međutim oni kažu kako to nije ni približno jednako hororu koje se događa na novorednim misama. Opet Njemačka, doista Bog im je poslao muhamedance kao kaznu:



Novoredna rock misa:

 

Malo južnije, ništa manje tužnije. Beč:


Pitajte se, jeste li pripadnici iste religije kao ovi koji se nalaze na ovim mjestima desakralizacije? Nemojte se umišljati da niste ako imate isto svećenstvo, iste biskupe, istog papu, istu misu i obrede, isti katekizam, isti drugi vatikanski koncil.


Pred 7 godina netko je taj video komentirao na youtube:
"this in a Catholic church in Austria? ...We have arrived at the last days of Europe surely"
Uslijedila je najezda muhamedanaca za par godina. Kao najezda skakavaca, kao Božja kazna. Najvažnije je da prihvatimo istinu kako smo i mi, koji se sad tome protivimo, zaslužili kaznu. Ali neka kazna bude naše čišćenje, neka spremnost na žrtvu radi Krista Kralja bude rezultat tog čišćenja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.