subota, 20. kolovoza 2016.

Super bolest drugog* kalifa Umara Ibn Al-Khattaba

Najprije pogledajte muhamedanski propagandni video o tom kalifu koji je osvojio Jeruzalem (Siriju, Egipat, Perziju ...):



Ne morate gledati do kraja, uglavnom zaključak je kako je Umar bio supermen odmah iza Muhameda, a ispred svih američkih supermena koji su moderna verzija židovskog Golema** koji će potući gojime i uspostaviti stvarnu supremaciju židova.
Ali supermen valjda zaslužuje i neku neobičnu-super bolest koju obični ljudi nemaju.
Drugi kalif imao je analnu bolest koja se je mogla liječiti samo sa ljudskom spermom.
Na slijedećem videu imamo svjedočenje muhamedanskog imama o toj super bolesti našeg 'junaka'. Možete odmah skočiti na 2:22 sekundu videa, ali dobro je pogledati cijeli video** kao svjedočenje o tome kako je muhamedanstvo religija mira i dobre zabave pred televizorom.
Kad bi i cijeli svijet potpao pod kalifat, ne bi bilo dosadno, jer nastavilo bi se veselo suočavanje između muhamedanaca.




Uglavnom, nitko se ne može požaliti kako živimo u dosadnim vremenima.

* U početku sam napisao kako je Umar bio treći kalif. Međutim, nakon što sam pogledao ovaj video, kojeg preporučam pogledati jer dobro opisuje način na koji muhamedanci osvajaju svijet, ispravio sam naslov.


Nadalje, dobro je vidjeti kakav je mir donio kršćanima koje je osvojio ovaj super kalif sa super lijekom za super bolest. Koliko znam protestanti (koji su autori videa) odskaču u odnosu na novoredne katolike u knjigama, filmovima koji upozoravaju na opasnost muhamedanstva i zovu na uzbunu. Ali imaju fundamentalni problem. Moraju priznati nauk Crkve o kršćanskoj državi koja se jedina može od ljudskih sila suprostaviti muhamedanstvu, a to znači odbaciti zabludu kako je Crkva bila i postojala samo do cara Konstantina, a opet je zaživjela s protestantima, koji su surađivali s muhamedancima u borbi protiv zajedničkog neprijatelja - Crkve i kršćanskog rimskog carstva protiv kojeg su digli pobunu u Njemačkoj.
Bez obzira na sve te zablude, protestanti su bliži Crkvi nego novoredna sekta koja javno naučava kako se ona i muhamedanstvo moli jednom Bogu i kako je muhamedanstvo religija mira.

** Golem je izmišljeni, doduše vjerujem kako su neki židovi sigurno vjerovali kako on postoji, lik koji ima natprirodnu snagu i sposobnost i koji će potući gojime (nežidove) i vratiti stvari na svoje mjesto. To jest ukrotiti gojime kao stoku koja se je pobunila protiv svojih gospodara. Supermen je dakle suvremena verzija Golema koja se nudi gojima tako da oni izgube vjeru u pravog i jedinog Spasitelja za kojeg su židovi vikali - raspni Ga, raspni.
*** Jedan komentar na youtube je - nikad ne angažirajte muhamedance za transport namještaja. Duhovito s obzirom na prvu scenu u kojoj dvojica muhamedanaca u raspravu žele uključiti stol.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.