utorak, 13. travnja 2021.

Odgovor duhovnika na "cepanje"

 Poslušajte.



Koliko mi se čini, Televizija Hram, koja je nekako došla do privatnog odgovora neimenovanog jeromonaha na privatno pismo neimenovanog vjernika SPC, je poluslužbena internetska TV SPC.
Teološka komisija RKC u Hrvatskoj, prije početka globalne akcije "cepanja" protiv neotkrivenog virusa plandemije, objavila je rimokatolicima da su cijepiva "košer" s obzirom da su napravljena i od tkiva abortiranog djeteta.
Neimenovani jeromonah i duhovnik, svojem čedu je odgovorio isto.
Samo mudrije uz mnoge "ako", ali u cjelini to je zeleno svjetlo za "vakcinisanje".
SPC je ostala time pokrivena da može poslije reći - mi nismo podržavali "cepanje", mi ni ne znamo tko je taj neimenovani duhovnik bio, a da smo znali ne bismo mu dozvolili da to pismo objavi niti da na njega tako odgovori.
Kao "matorog" to me podsjeća na 80-te godine prošlog stoljeća kad su se u Srbiji vodile bitke između partijskih struktura (a pobijedila je Miloševićeva odnosno SANU koja je značila rušenje ustavnog poretka Jugoslavije ukidanjem autonomije Kosova i Vojvodine), a preko anonimnih pisama i pseudohumorističkih i pseudonimskih tekstova u nekim srpskim novinama i tjednicima.
Kod nas u Hrvatskoj niti političari niti biskupi nemaju toliko mašte i umješnosti prikrivanja. 

A sad o samom pismu i odgovoru duhovnika.
Duhovnik, kakav je već benigan i dobronamjeran, daje nam do znanja da mu takvo pitanje postavlja neuk i nepismen čovjek koji se lažno predstavlja da je medicinske struke.
Te ne zna koje se riječi pišu odvojeno, stavlja razmak prije točke umjesto poslije i što onda očekivati od takvog liječnika nego glupa pitanja koja sumnjaju u dobronamjenost svjetske elite koja nam samo želi dobro zdravlje i dug život putem zatvaranja, nošenja maski, državnog terora i cepanja.
Pitanje glasi otprilike - znamo da je cjepivo sastavljeno i od tkiva dobijenog čedomorstvom, radi li se onda  tu o kanibalizmu i je li dozvoljeno uzimati cijepivo koje će mjenjati genetsku strukturu čovjeka.
Onda slijedi odgovor koji ima uvod "ja sam smjeran i neupućeni monah", ali nema ničeg problematičnog u cepanju.
Jer ako i je cijepivo dobijeno čedomorstvom, to ubijeno dijete dobit će velike blagodati i nagrade od Boga budući je svojim mesom doprinijelo dobru cijelog čovječanstva koje će tako ozdraviti od plandemije koju je sam čovjek izazvao svojom štetnom tehnologijom koja ga otuđuju od Boga, drugog čovjeka i prirode.
Dijete ubijeno u utrobi svoje majke čini dobro djelo omogućujući čovječanstvu da nastavi s korištenjem demonske tehnologije uklanjajući štetne posljedice iste.
Možemo onda reći da i žrtve kanibala rade posthumno dobro djelo jer su utažile glad onih koji su ih pojeli.
Time je odgovoreno na prvi dio pitanja.
Iako je ostao visjeti u zraku upitnik oko pošasti autoimunih bolesti koje baš imaju veze sa ljudožderstvom, kao što je evidentno da su krave poludjele (kravlje ludilo je smrtonosna bolest) pred desetak godina kad ih se je hranilo s kravljim ostacima.
I da se ne bi takva pitanja više postavljala duhovnik odgovora - ako nastavite sumnjati u "cepanje" biti ćete isti kao i jehovi svjedoci koji ne žele primiti ljudsku krv.
Drugim riječima bit ćete anatemizirani kao što su anatemizirani heretici. Vaša hereza je nevjerovanje dobronamjernosti medicine i svjetskih vladara.
Apropos genetskih manipulacija duhovnik odgovara urbi et orbi, iako je to trebao pročitati samo nepismeni liječnik, - to je isto kao kad se pije bilo koji lijek koji mjenja neke druge organske molekule.  
Nisi se bunio dok si uzimao aspirin, što se onda buniš na cijepivo licemjeru nepismeni, sve je to medicina i ona je uvijek za naše dobro.
I nemoj mi više dosađivati s takvim pismima, nego te kao nepismenog liječnika upućujem da nađeš stvarne dokaze o štetnosti cijepiva i da o tome raspraviš s ostalim liječnicima, a ne meni smjernom monahu dodijavati i dosađivati s tim glupim pitanjima.
Sad ću objaviti "celom svetu" tvoje pismo da svi vide kako si bijedan i nepismen čovjek.
Cepaj dalje ...



 



P.S.

Čuo sam otprilike ovakvo opravdanje trenutnih ili budućih socijalnih slučajeva staraca koji umiru nedostojno čovjeka:
"Volim svoju djecu i kakav bih to bio roditelj koji traži svoju djecu da budu kraj njih u starosti, da se osobno brinu o njima. Zar sam ih rodio da bih imao koristi od njih u starosti?"
E budalo sijedih vlasi koja još nema pameti, pa tvoja djeca koja su otišla na zapad biti će još veći jadnici od tebe kad dođu u tvoje godine, a možda su već i sada.
Prepustio si ih đavolu jer ih nisi odgojio u duhu tradicije, jer si vjerovao u svjetlu budućnost koja će zasjati kad se oslobodiš 'okova tradicije' (obično su takvi starci i jugotitoistički nostalgičari i zapanjujuće prihvaćaju sve duhovne otrove što im masmediji daju, nije neobično da takvi podržavaju sodomitsku i NWO agendu više nego mlađi naraštaji, da su prvi u redovima za cijepljenje) i sad si sam sebe uvjerio da se u svojem jadu žrtvuješ za dobro svoje hedonističke djece kojoj si dao blagoslov da te izdaju i napuste iako ga nisu niti tražili od  tebe, jer ni ti nisi u ničem tražio blagoslov svojih roditelja kad si smjelo zakoračio u moderno doba.
Starcima treba pomoć, najprije bi djeca trebala doći pameti i pomoći, a onda pomoć im drugi ako djeca zakažu u onom što im Bog i tradicija zapovijeda.
Trebaju im pomoć oni koji još osjećaju duh solidarnosti i kršćanske brige o bližnjem, ali prije toga, prije nego što im demencija pojede posljednje tragove pameti, starci bi trebali vidjeti gdje su pogriješili i pokajati se zbog toga, jer još malo dolaze pred Suca čije su zapovijedi kršili.
I ako je moguće reći svojoj djeci istinu koju nisu cijeli svoj život tražili ili su je tražili tamo gdje je nema, pa je nisu ni našli.

A sad objašnjenje kako sam došao do glazbe bugarske skupine "Isihija" čiji uradci se nalaze gore na poveznici.
Isihija u pravoslavlju znači tihovanje, molitva tišine u kojoj se šutnjom i tišinom osluškuje Boga i prepušta Mu se vođenje tako da si hesihast može reći sa sv.Pavlom - ne živim više ja, nego Hrist u meni.
To je vrhunac molitve i kršćanskog života.
Došao sam preko jednog pravoslavnog Bugara iz Makedonije, koji se je rodio u Njemačkoj, bavio se borilačkim sportovima, body buildingom, veganstvom, raznim new age religijima i pratećom psihodelijom, ali i onim tradicionalnijim religijama da bi se na kraju vratio tamo odkud je krenuo, jer se je kao dijete krstio u Makedoniji.



Pogledajte kako svježi konvertit govori o isihiji (zato je pretpostavljam i imao poveznicu na istoimenu bugarsku skupinu):






Vrlo je zanimljiv i po tome što je tražeći istinu došao do zaključka kako je njemu i "Slavenima" u Makedoniji nametnut makedonski identitet što je povjesna besmislica budući Slaveni u toj povijesnoj regiji ni ne govore helenski jezik izvornih Makedonaca.


To je učinjeno u najprije velesrpskoj (od drugog balkanskog rata pa nadalje) i kasnije jugokomunističkoj verziji (jer je J.B.Tito prestao s nasilnim posrbljivanjem, a započeo sa stvaranjem makedonskog naroda) kako bi se izbrisalo povjesno pamćenje i bugarski identitet tog stanovništva (svako objektivan može naći povijesne turske i ine izvore prema kojima su Bugari najveća etnička zajednica u Makedoniji, drugih Slavena ni nije bilo u tim popisima) i tako to područje držalo pod kontrolom.
O tome ću možda otvoriti posebnu temu, jer Bobby govori i o Crnoj ruki odnosno velesrpstvu koje je jednako zlo učinilo i nama Hrvatima.
Tako da ću videa o tome eventualno priložiti pod drugom temom.

Sad još malo o "cepanju".
Pogledajte slijedeći video koji govori o povezanosti wifi tehnologije s plandemijom, te kako će vrlo vjerojatno nakon "cepanja" uslijediti masovno umiranje jer će se sadržaj cijepiva aktivirati s wifi mrežom.
Možda je to samo fantazija autora videa, a možda i nije.
U svakom slučaju znam da mi je tehnologija neprijatelj, ali i vladari ovog svijeta.
Zašto bih im vjerovao da se oni brinu za mene, za moje dobro?
Činjenica što nam pokušavaju zabraniti odlazak na svete Liturgije govori da su oni neprijatelji Gospoda Hrista, a onda time i svih kršćana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.