srijeda, 29. rujna 2021.

Jezabela i njezin duh

Jezabela je opisana u biblijskoj Knjizi o kraljevima, ali i u posljednjoj knjizi Biblije - Otkrivenju.
Ona je bila kćerka feničanskog kralja i žena izraelskog kralja Ahaba.
Imala je golemi utjecaj na kralja tako da je cijelo (sjeverno) kraljevstvo napustilo pravovjerje i prepustilo se štovanju poganskih bogova, prvenstveno Baala i Ashtare čiji su veliki hramovi podigli u Izraelu.
Pogubila je sve proroke (ona je kralja Ahaba pretvorila u papučara jer je de facto ona vladala umjesto njega), ostao je samo Ilija koji je izazvao na "dvoboj" Baalove svećenike, nakon kojeg su isti bili pobijeni.
Kraljica Jezabela je zato progonila Iliju koji se je morao skrivati i koji je zbog izdaje Izraelaca zatvorio nebo na 3 godine tako da nije kiša padala (slično će biti i za vrijeme Antihrista kad se sv.Ilija vrati s sv.Henokom).
Na kraju je došla pobuna unutar samog Izraela i kralj Ahab i kraljica Jezabela su neslavno završili, psi su njihova tijela izjeli kako je prorekao sveti Ilija.
Zanimljivo je da se je Jezabela našminkala prije nego što je bačena kroz prozor, iako je dakle znala da joj dolazi kraj.
Neki smatraju da je time htjela zavesti vođu pobune koji je dolazio kod nje (i provodio tako Božju osvetu), a neki da je sujetno tako našminkana htjela skončati svoj život.
Može biti da je imala oba motiva, ili našminkana zavesti novog moćnika kako je zavela prije kralja Ahaba, ili ako ne uspije u tome da umre našminkana.
Međutim kako napisah, umrla je tako da su je psi izjeli, a ne da je ostala u našminkanom stanju.

U Otkrivenju se Jezabela spominje vezano za lažne proroke ili lažnu Crkvu, jer će demonski duh Jezabele zavesti kršćane da se klanjaju lažnim bogovima, kao što je kraljica Jezabela učinila s Izraelcima stoljećima prije rođenja Gospoda Hrista.

Što je to duh Jezabelin?



Posve je jasno da živimo u društvu koje je zasićeno takvim duhom.
Muškarci su dragovoljno, a najviše radi zavodljivosti ženskog tijela i utjecaja Jezebelinog duha, prestali biti patrijarsi-kraljevi, i svoje prijestolje prepustili ženama, ali ne pravim bogobojaznim ženama, nego jezabelama.
I nije to samo u brakovima, nego i u društvu, često nažalost i u Crkvi, a pogotovo je to vidljivo u RKC i kod nekih protestanata koji zaređuju "jezabele" za svećenice.
I kao što je Adam pao kad je postao poslušan Evi i tako postao rob Zmije, i kao što je slično bilo s izraelskim kraljem Ahabom, a prije toga slično sa Solomonom, tako se događa i danas samo na globalnom planu.
Ponovno rađanje poganstva, vještičarenja, sotonizma, nesmiljeno žrtvovanje nerođene abortirane djece Sotoni - Baalu, kao da se ponavlja iz vremena Jezabele, samo ovaj put kako navedoh, u mnogo većem opsegu.
Nije li svaka žena-majka koja pristane ubiti svoje čedo u utrobi radi svoje karijere, komoditeta, ljepote (da ostane i dalje zavodljiva jer bi joj tobož trudnoća narušila ljepotu tijela) nadahnuta Jezabelinim demonskim duhom to jest imitira Jezabelu?
U kakvom to društvu živimo kad je čedomorstvo koje se je kažnjavalo u naravnim društvima smrtnom kaznom, postalo sada neotuđivo pravo žena, pa je tako SAD ratovala u Afganistanu između ostalog da bi se i tamo ukorjenila takva ženska prava?
Ne smatra li današnje društvo da žene imaju pravo izazovno se (raz)odjevati i tako izazivati muškarce na njihovu slabost (a da bi dobile nešto što im ne pripada, recimo polaganje ispita za kojeg se nisu pripremili, dobijanje zaposlenja preko reda, zavođenje muža neke druge žene, zavođenje mladića koji ne će u istoj naći pravu ženu i slično), što je temeljna odlika skoro svakog marketinga, filma i općenito kulture?
Ne smatra li današnje društvo da je umjetno ukrašavanje žena i opet radi zavodljivosti i skrivanja nedostataka i godine 'proizvodnje' njihovo pravo, dok su to nekad radile samo prostitutke?
Koji je uopće smisao dekorativne kozmetike u kojoj se možda više novaca okreće nego u proizvodnji kruha, ako ne da je društvo otvoreno se suprostavilo Bogu koji je to zabranio u Bibliji i radi očitog razloga - da se društvo ne prepusti Jezebelinom duhu?
Nisu li svi muškarci koji su robovi bludne strasti, ovisnosti o pornografiji i slično, ustvari slike papučara kralja Ahaba?
Ne napuštaju li oni svoju vjeru (ako su kršćani) kao i poziciju glave-patrijarha obitelji, žene i djece, poziciju malog kralja koji mora dobro kraljevati na način kako Bog zapovijeda inače će snositi kaznu i posljedice, samo radi toga da bi robovali strasti prema ženskom tijelu?
Koji put nije u pitanju niti spolna strast, nego je kod nekih 'beta' muškaraca strast da budu robovi jezabelama i bez da uživaju u njihovom tijelu.
Sodomizam je opet povezan s jezabelinim duhom, jer muški sodomiti nisu nipošto patrijarsi niti oni žele živjeti u od Boga zapovijeđenom patrijahalnom društvu, oni su ustvari jezabele u muškom tijelu koji samo majmunski oponašaju normalni spolni čin.
Ta neprirodnost u suvremenim odnosima među spolova, me sve više podsjeća na mužjaka bogomoljke kojeg vuče strast-instinkt razmnožavanja prema ženki koja ga nakon spolnog čina pojede.
U današnjoj jezabelovskoj kulturi baš su tako prikazane žene, kao moćnije od muškaraca (uz 'malu' pomoć svemoćne države, međunacionalnih tvrtki, holivudskih filmove i sličnih "umjetničkih djela", kao i kulture političke korektnosti), tako da suvremeni muškarac izgleda kao jadni mužjak moćne i velike ženke bogomoljke.
Ali "bogomoljka" se ne moli pravom Bogu koji je Otac, nego demonu koji ima rogove, kozje noge i tijelo muškarca sa ženskim grudima.
Izgleda da nam je dano živjeti u takvom društvu do kraja, da ćemo ili imati Ilijinog duha buntovništva i skrivanja pred idolopoklonicima i Baalovim štovateljima uz uvijek moguće plaćanje vjernosti Bogu svojim životom, ili ćemo biti, ako smo muškarci,  ahabovski papučari opčinjeni Jezebelinim duhom, ili  imati u sebi taj demonski duh (ako smo žene ili sodomiti).

Nadasve nam je važno u Posljednjim vremenima prepoznati strukture koji se mogu i koji se lažno nazivaju Crkvom, a koje imaju u sebi Jezabelin duh obmane, zavođenja, ne zamjeranja ovom svijetu, prilagođavanja novim vremenima, koje već i otvoreno u ime kršćanstva govore kako de facto više ne važe Božje zapovijedi, nego da se kršćani trebaju klanjati božicama Zemlje ala Pachamama, da je pravi grijeh naškoditi tim idolima, da se nešto nužno, čitaj stvaranje jedne svjetske vlade i države Antihrista, mora učiniti kako bi se spriječilo klimatske promjene i ova plandemija.
Ako imamo otvoreno srce za Istinu, lako ćemo prepoznati te strukture i isti grijeh struktura (kako je govorio Bozanić u stilu drž'te lopova) u kojima prebiva Jezabelin zloduh i na koje nas kao lažnu Crkvu i Bludnicu upozorava Gospod Hristos u Otkrivenju.



P.S. Ova vijest ukazuje na to kako na kraju oni koji s đavlom - zloduhom Jezebele, tikve sada, na kraju im se o glavu razbijaju.
Žene feministice koje su poletjele na Jezabelinoj metli rušeći od Boga utvrđeni patrijahalizam, sad otkrivaju kako ima većih žena od njih, koje baš zbog toga traže veća prava u ovom naopakom i bogobornom društvu, a to su muški pervertiti sodomiti koji se pretvaraju da su žene, tako se odjevaju, tako se ponašaju i takva prava traže.
Koji ih znaju primjerice prebiti u šakanju (boksu) jer su prirodno jači od njih budući su muškarci (a ove glupače žele dokazati da se mogu i trebaju natjecati u muškim sportovima).
Što bi bilo da se svi muškarci tako definiraju da su žene i traže ista prava kao i prave žene?
Mobilizacija za rat - nitko se ne odaziva jer žene su oslobođene vojne obveze.
Nitko više ne brani žene kad su napadnute od manijaka, jer žene tu obvezu nemaju.
Nitko više ne želi raditi u rudniku jer to nije posao za žene i slično.
I onda se neki čude zašto Bog dopušta da muhamedanci zauzmu i zagospodare nekadašnjim europskim kršćanskim državama.
Zato što zasad nisu opsjednuti demonom Jezabele, ali i to će se promijeniti na lošije ako duže požive na teritoriju u kojem vlada taj zloduh.

Kad su već tema demoni, evo zanimljive zgode iz života svetog i slavnog oca Antona (egipatskog) kojeg je jedan demon, pretvarajući se da je raskajani čovjek, zamolio da upita Boga bi li oprostio raskajanom demonu.
Dobio je odgovor od Gospoda - oprostio bi kad bi se demon iskreno kajao.
Međutim demon ne bi bio demon kad bi se htio svojom voljom poniziti, pokajati i tražiti oproštaj od Boga.
Bog je pak dopustio u svojoj providnosti da se demon pretvara da je čovjek i tako za jedno vrijeme prevari pustinjskog oca, kako bi saznali da nikad ne smijemo očajavati kad padnemo i ne daj Bože da pomislimo, kao Juda Iškariotski, da nam Bog ne će nikad oprostiti, kad je već spreman oprostiti demonima koji se nikada ne žele pokajati i tako ne će izbjeti vječnu paklenu kaznu.
Tako i u slučaju ako je neki čovjek ili žena svojevoljno bio ili bila pod utjecajem jezebelinog zloduha, i takav veliki grijeh Bog će oprostiti ako vidi iskreno pokajanje.



Kad već gore spomenuh šakanje, onda je dobro napomenuti da je nedavno đakon Aleksandar Uzik, Ukrajinac, postao svjetski prvak (da ne nabrajam u kojim asocijacijama) u teškoj kategoriji.



 

Slovenci su bili pred tridesetak godina predvodnici rušenja komunizma i Jugoslavije.
Hoće li još jednom biti predvodnici, ovaj put režima poslušnog plandemiji ?
Ovo je bilo kudikamo ozbiljnije nego okupljanja u Zagrebu, policija je došla na konjima i s vodenim topovima uz korištenje suzavca.
Janša koji je nekad bio junak rušenja komunizma, sad je predsjednik vlade koja usrdno provodi plandemiju, uostalom kao i sve ostale vlade svijeta osim par izuzetaka.
Kako je lako izgubiti ugled kad se politika uzme kao zanimanje, a ne poziv za činjenje općeg dobra.
I kad se izgubi vid duše tako da se više ne prepoznaje i ne razlikuje dobro od zla, ili štoviše pobrka se jedno i drugo radi osobnih sitnih koristi radi kojih se rasprodaje sve ono što zaista vrijedi.


Poslušnik plandemije u Grčkoj, direktor jedne gimnazije, zabranio je učenicima da cjelivaju križ prilikom posvećenja gimnazije (pretpostavljam da se to događa uvijek na početku školske godine), svećenik je glasno prosvjedovao i ukorio direktora, zatim su učenici skinuli maske i učinili ono što im je zabranio direktor.
Prilično sam siguran da direktor i učitelji u privatnom druženju ne nose maske, ali ih javno nose kako bi pokazivali da su vjerni plandemiji, uostalom tako čine i svi političari.
Tako su nekad kod nas javno se kleli drugu Titi, komunizmu i Jugoslaviji, a možda privatno pričali viceve o komunizmu.
Nikad više nije bilo licemjera u ljudskoj povijesti nego u naše vrijeme.


Tko kaže da anđeli ne postoje?
U međuvremenu pogledajmo što rade i o čemu se brinu plandemični roditelji:


U SPC je pokojni  episkop Prizrenski Artemije bio izbačen zato što je osuđivao herezu ekumenizma, ali su njegovi brojni vjernici i svećenici ostali s njim.
I nakon njegove smrti ostali su kritični prema zbivanjima u SPC, pogotovo prema visokom kleru koji se je upregnuo u plandemična kola:


A sad da vidimo i čujemo poruku Nezabludivog i njegovih dvorjanina na španjolskom, a s prijevodom na engleski jezik:


Ljubav, ljubav ... ako ljubiš onda ćeš se pelcovati.
Koji to rimokatolik bilo kojeg jezika će reći da ne ljubi pa se ne će pelcovati?
Što ili tko povezuje one gore navedene klerike koji su pred kamerama se pelcovali i ove dolnje klerike koji kažu da su oni gornji puni ljubavi  jer su primili u svoj krvotok-tijelo (ako nisu u dogovoru primili placebo kao i neki političari) smjesu u kojoj uz grafen oksid se nalazi tkivo ubijenog čeda izvađenog iz utrobe žene koja mu je trebala biti majka, ali ga je iz te iste 'ljubavi' koje spominje Nezabludivi ubila?
Onaj zbog kojeg se je Bog utjelovio da uništi na Zemlji djela njegova.
I tako vraćamo se na Jezabelu to jest Bludnicu koja se spominje u Otkrivenju.
Zna se kako je ona prva završila, znamo kako će i ova završiti.

U Rusiji je ovih dana bilo prvo carsko vjenčanje Romanovih  nakon oktobarske revolucije.
Nekako nemam povjerenja u plemstvo koje je bogato u vremenima kad je monarhija i patrijahalizam izjednačena s psovkom. Stoga sam sklon vjerovati da ako je proroštvo o ruskom pravoslavnom caru u posljednjim vremenima istinito, da isti ne može poticati iz trenutno bogatih familija bez obzira kakvi su im bili preci.


U erhaziji je sabor donio Zakon o elektroničkim medijima kojeg nisam proučio, ali je poanta da se u njemu spominju pojmovi protunaravne, dakle sotonističke, rodne ideologije (dakle i u ovom slučaju se pokazuje sva nakaznost demokracije i stranaštva jer mnogi su uvjerenja da se jednostavnim glasovanjem mogu ukidati Božje zapovijedi).
Ne bih se iznenadio da bi po tom zakonu moji tekstovi na blogu mogli biti zabranjeni ili kažnjivi.
Vjerojatno već postoji software (takozvana umjetna inteligencija) koji će pretraživati tekstove, slike i videa nastalih u toj erhaziji i politički nekorektne, one koji osuđuju sodomizam i ovaj duh Jezebele, isfiltrirati i dostaviti na ekran nekom državnom službeniku zaduženom za provođenje tog zakona ili podzakonskih akata.
Ionako mislim da sam već izrekao sve što sam mogao i trebao.
S druge strane mislim da je čast biti progonjen i kažnjavan u obrani Božjih zapovijedi.

Ubi Petrus (prvi dio latinske izreke sv.Ambrozija - Ubi Petrus, ibi Ecclesia - Gdje je Petar, tamo je Crkva, a tamo gdje je pravovjerni i pravovaljano postavljen i rukopoložen episkop, tamo je sv.Petar) portal kojeg čine obraćenici na Pravoslavlje od rimokatolištva, objavili su da su gledatelji i čitatelji iz Brazila drugi po redu brojnosti nakon "anglosfere".
To je veliki znak, najveća država latinske Amerike, u kojoj su nekad živili samo rimokatolici, a posljednjih desetljeća uvelike rastu protestanti (obično pentekostalci), bilježi veliko zanimanje za Pravoslavlje.
To je u skladu s Biblijom, to jest proroštvom da će se u posljednjim vremenima svugdje navještati Evanđelje.
Ne treba objašnjavati da Evanđelje koje navještaju rimokatolici i protestanti nije Evanđelje Crkve.    

Jučer, 4. listopada bile su srušene najveće internetske socijalne mreže.   
Nešto o tome piše ovdje .
Ako ćemo im vjerovati, onda se tu radi o problemu u održavanju i projektiranju softwarea i pratećeg hardwarea..
Samo kako je to Klaus Schwab, notorni glasnogovornik Svjetskog ekonomskog foruma znao pola godine ranije?
Sjetimo se da nam je prorokovao i jaču i opasniju pandemiju, rušenje dobavljačkih lanaca roba, pa i nedostatak hrane?
Kako sam siguran da isti nije prorok, onda ne mogu nego zaključiti da se ovo sve događa po planu, kao što je i plandemija bila u planu (a on nam govori unaprijed da ljudi u čim većem broju prihvate taj strašni plan kao neizbježan).
Možemo očekivati dakle rušenje svjetskog gospodarstva i nestašicu hrane.
Bez interneta ne može više postojati svjetsko gospodarstvo, očito se privremenom gospodaru ovog svijeta žuri da sruši postojeće i onda iz kaosa, kad ljudi očajni zbog gladi i nezaposlenosti i budućih ratova, budu spremni prihvatiti Antihrista za svog cara i mesiju da bi se izbavili od nevolje u koju su sami svojom krivicom upali jer se nisu htjeli držati Boga i Njegovih zapovijedi.
Samo tek onda će nastupiti grozote u duhovnom i fizičkom smislu za sve koji prime žig Zvijeri i prihvate Antihrista za svog mesiju i boga.

Pokajanje, pokajanje i ljubav ...



Kao što je napisano na kraju od sv. Ignacija Brjčaninova - ne sudimo druge, nego pazimo na jednog zlog čovjeka o kojem ćemo podnijeti račun Bogu, o sebi samome. 

Broj komentara: 16:

  1. Izvorno desničar znači monarhist.
    Janša to sigurno nije.

    OdgovoriIzbriši
  2. Podjela potječe od vremena pred sam početak francuske revolucije kad su na lijevoj strani francuskog staleškog sabora bili pristalice ukudanja monarhije, a na desnoj oni za očuvanje monarhije.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne, to o čemu govoriš je lažna desnica, prava desnica nikad nije bila za pederske brakove, feminizam, sekularizam i dr., pa tako ni sad. Ne znam za nìjednu desničarsku stranku koja podržava te degeneracije, osim ako ne misliš da su HDZ, u Srbiji SNS i sl. desne stranke. Primjer pravih povijesnih desničara su u prvom redu kršćanski tradicionalisti, poput cristerosa u Meksiku i vendejskih pobunjenika u Francuskoj, a koji sigurno nikad nisu bili za takve ljevičarske ideje poput onih gore spomenutih. Desnica je jedina obrana protiv Novog svjetskog poretka, a ne antikristovska. Grešni carinik

    OdgovoriIzbriši
  4. Muž Kolindin nije ni bio predsjednik države (ala kralj Ahab) da bismo mogli reći kako ga je Kolinda obrlatila i umjesto njega upravljala državom.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ono što Stribor navodi kao desnicu je konzervativna stranka koja se bori da se zadrži postojeći poredak ma kakav on bio.
    Iako se je i desnica u francuskom staleškom saboru borila za postojeći poredak - monarhiju.
    Desnica bi trebala biti za kršćansku monarhiju, naravno onda da i državni zakoni budu u skladu s kršćanstvom, bez obzira dal je trenutno na vlasti kršćanski kralj, ili liberalni parlament, ili diktatura nekog komunističkog diktatora.

    Iako se slažem se s onima koji kažu da bi trebalo maknuti te podjele lijevo-desno, nego bi podjela trebala biti naravni zakon i aposolutni moral s pripadajućim patrijahalizmom (što je desnica onakvu kakvu je ja vidim), i sve ono što je protivno tome, što će na kraju biti za Antihrista.

    OdgovoriIzbriši
  6. Slažem se što si napisao Stribor.
    Ne vidim niti jedinu organiziranu političku stranku koja je oponent dekadenciji i globalizmu, a da nije i sama u nekoj nacionalno-poganskoj dekadenciji.
    Globalizam u smislu povezanosti svih naroda i država nije sam po sebi loš, ali je u suvremenoj izvedbi definitivno loš kad ga vode antkršćanske elite koje ujedno promoviraju dekadenciju.
    Nacionalni suverenisti koji su kao oporba takvom globalizmu su najčešće toliko nacionalno uskogrudni, a često željni i ispravljanja 'povijesnih nepravdi', da su možda i lošija solucija od globalista, budući bi brzo doveli do novih ratova kad bi bili na vlasti.
    Također nisu nigdje pokazali da bi vratili kršćanske zakone i suprostavili se dekadenciji.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prosječni hrvatski domoljub nema pregled i ne želi promatrati svijet osim iz nacionalne perspektive.
    Ali tako je i s drugim narodima.
    Može se reć da je takve ljude zavela jezabelska nacija pa ne vide ništa drugo osim nje.
    Dakako da ne idem sad u ekstrem pa da mislim da je briga o vlastitom narodu nešto loše, nego želim naglasiti da ima i važnijih stvari od naroda, u prvom redu je to vjera.

    OdgovoriIzbriši
  8. U mom poimanju, desno je isto što i reakcionarno i tradicionalno , a to je ono što su bili Vendejci i cristerosi-reakcionarni tradicionalisti. Dakle, tradicionalna, reakcionarna desnica nije nikako sluga Novog svjetskog poretka. Ruska, mađarska, poljska i druga istočnoeuropska desnica nije nikako podržavatelj Amerike i NSP. Grešni carinik

    OdgovoriIzbriši
  9. Evo npr. profesor Goran Jurišić je iznio jedan odličan, sa Božjim zakonima sukladan plan za RH, koji je u svojoj srži istinski desni i tradicionalni: zaštita života od začeća, zakonska zabrana bogopsovke, zaštita državnog suvereniteta tj. izlazak iz EU-a i NATO-a, te još mnoge postavke sa kojima se uglavnom slažem. On je bio pravi desničar, prava oporba Novom svjetskom poretku na predsjedničkim izborima u RH 2019./2020., iako je dobio relativno malu podršku, zanemarljivu u odnosu na Milanovića i Kolindu. Tako da postoje desni pojedinci ali i desne organizacije koje se protive Novom svjetskom poretku i bore se protiv njega i danas. Grešni carinik

    OdgovoriIzbriši
  10. To da su podržavatelji Amerike i globalnog kapitala bi se jedino moglo reći za vladajuću desnu stranku Pravo i pravda te možda još za neke, ali nikako ne za sve. Npr., ove dvije poljske desne stranke se otvoreno protive Novom svjetskom poretku:https://en.wikipedia.org/wiki/National_Radical_Camp
    https://en.wikipedia.org/wiki/All-Polish_Youth
    Štoviše, jedna od postavki druge stranke(Svepoljske mladeži, All-Polish Youth) je upravo "anti-Americanism", uz "anti-globalization", "anti-LGBT rights" i "hard euroscepticism". Kako su onda takve stranke proameričke ili za Novi svjetski poredak? Što se tiče Mađarske, dva prva primjera mađarskih desnih stranaka koje su protiv NWO koje mi padaju na pamet su svakako Fidesz i Jobbik, a dokaze da su protiv Novog svjetskog poretka valjda ne moram pisati. Ili moram? Kampanja protiv Sorosa, Orbanova borba protiv nelegalnih migracija i multikulturalizma, povlačenje iz Eurosonga zbog promoviranja pederluka itd... ima još dosta primjera.
    O ruskoj desnici i o tome da su protiv degeneracija, modernog anti-tradicionalnog Zapada i NWO-a valjda ne moram ni pričati.

    OdgovoriIzbriši
  11. Babylon Bee je satirični portal...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, znam. Onaj video je dakako satirican, ali nazalost i sustinski istinit.

      Izbriši
  12. "Stoga sam sklon vjerovati da ako je proroštvo o ruskom pravoslavnom caru u posljednjim vremenima istinito, da isti ne može poticati iz bogatih familija bez obzira kakvi su im bili preci."

    Da, zasjeo je na tvoje mjesto. I ja sam sklon vjerovati da će prorokovani ruski car biti Emil pl. Krčanski iz proleterske obitelji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. možda ga izaberu za cara jer emil je sada izdao rvacku i otiša četnicim...vole oni takve

      Izbriši
    2. Inače ovo brišem, a ovaj put ću ostaviti.
      Prvo, ne vjerujem da itko može biti stvarno bogat u ovom judeo-masonskom i antikršćanskom sustavu, a da je stvarni kršćanin.
      Slobodno mi navedite nekog hrvatskog bogataša i industrijalca koji se javno suprostavlja opće prihvaćenoj političkoj korektnosti, koji će recimo reć da se ne će cijepiti jer u cijepivu ima tkiva uzetog od živog abortiranog djeteta, te da njegovi zaposlenici ne trebaju nositi maske niti ostale gluposti.
      Drugo, meni Hrvatska nije iznad vjere, i kad bi svi Hrvati bili za sodomizam i sve zlo koje nam dolazi sa zapada, ja bih rekao -ne zaslužujemo imati državu i bolje je da je onda nemamo ako je protukršćanska i protunaravna.

      Izbriši
    3. I odgovaram zašto mislim da su neki hrvatski nacionalisti, iako su osobno protiv sodomizma i perverzija, prešli na drugu stranu, to jest podržavaju zapad, NATO i EU koji upravo to protukršćanstvo propagiraju.
      Zato što predmnijevaju da se ne mogu sami oduprijeti velesrspkom imperijalizmu, pogotovo ako iza istog stoji Rusija, pa su onda spremni biti i sa samim đavolom ako isti stane na njihovu stranu.
      Međutim, pokazuje se da je NATO sve slabiji, gubi kredibilitet (pitanje je koliko će muhamedanci koji čine sve veći dio pučanstva EU pristati biti vojnicima i poslušnicima EU i NATO), isto se događa i s EU, a sam Rim u kojem živi "sveti otac" hrvatskih rimokatolika, pokazuje da je spreman, kao i u prošlosti, trgovati s Hrvatima te da se dogovori sa SPC i RPC.

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.