petak, 6. svibnja 2022.

Šest milijuna zaboravljenih žrtava

O njima se ne smije govoriti, i kako vrijeme prolazi, sve je veći strah da se o njima govori.
Vidimo da se u Austriji skidaju i narodni simboli s njihovih spomenika.
U Rusiji je zakonom zabranjen povijesni revionizam koji bi trebao osvijetliti njihovu sudbinu.
Svi su oni izdani od Zapada, i u videu kojeg ću priložiti, čitamo kako samo maleni Lichtenstein (sve ostale države Zapada u kojima su se nalazili istočnoeuropske antikomunističke izbjeglice sudjelovali su u zločinu) nema krvi na svojim rukama tih šest milijuna zaboravljenih žrtava.
U trenutnom ratu u Ukrajini ratuju međusobno oni koji su krivci tog pokolja (i Ukrajincima treba biti jasno da je to rat Zapada i Rusije), sile pobjednice drugog velerata. Kao da se time ostvaruje na neobičan način pravda prema zaboravljenim žrtvama koje Bog nije i ne može zaboraviti.

Video kojeg sam htio priložiti nestao je s YT dok sam pisao tekst.
Autor ima poznati pravoslavni kanal u kojem se kritički govori o zabludi ekumenizma, modernizma i sergijanizma, i baš se u sada nepostojećem videu citiraju tekstovi predstavnika RPC izvan Rusije koji su uzalud apelirali na Zapadne vođe da se antikomunističke izbjeglice ne vraćaju nasilno u SSSR i tada novouspostavljene istočne komunističke države.
Od SSSR utemeljena Moskovska patrijaršija dala je “blagoslov” na te zločine veličajući druga i vođu Staljina.

Inače ovaj “tehnički problem” nestajanja politički nekorektnog videa odlično oslikava sudbinu zaboravljenih žrtava, kao što treba izbrisati orwellovski sjećanje na šest milijuna žrtava, tako je i izbrisan video s YT.
Ako se video ponovo pojavi, stavit ću ga na blog. 





P.S.
Nevezano izravno za temu, a vezano uz sotonističko društvo u kojem živimo:


Kad majka zahtijeva u ime svojih 'ljudskih prava' da joj država-zdravstvo-medicina ubije čedo u njezinoj utrobi u podmakloj trudnoći kad se dijete može već roditi (trenutni slučaj u RH koji je pod svjetlom medijskih reflektora i pomoću kojeg se želi pomaknuti granica čedomorstava prema sotonističkom cilju - žrtvovanju žive i rođene djece demonima), uz obrazloženje da dijete ima dijagnosticiran rak, onda više niti jedna karikatura nije smiješna, jer je stvarnost gora od fikcije i karikature.
Inače sam u posljednje vrijeme malo proučavao poznatog 'nepravovjernog' pokojnog teologa-filozofa Ivana Ilića, po ocu iz Splita, rimokatoličkog svećenika koji je napustio svećenstvo radi pritiska iz Vatikana koncem 60-tih godina prošlog stoljeća, i koji je davno proročki napisao knjige o medicini koja je u službi smrti i bolesti, o školstvu koje ima za cilj učiniti idiote od djece, o problemima s tehnologijom.
Evo jednog njegovog dugačkog intervjua u kojem kaže da je Zapad karikatura kršćanstva:


Kratki dijelić iz tog dugačkog razgovora o alatima-tehnologiji, kibernetici (u kojoj više nema odvojenosti čovjeka i alata, nego je čovjek postao dio kibernetičkog sustava) i dobrom Samaritancu:




Ipak, iako je bez sumnje Ilićevo razmišljanje značajno promišljanje o našem dobu ropstva tehnologiji i otuđenih kibernetiziranih sustava, više me dotiču jednostavne poruke duhovnih otaca podvižnika (koji su za svijet nepoznati kao i zaboravljane žrtve nakon "pobjede" u drugom veleratu) kao što je ova iz priloženog videa - o riječi koja podiže posrnule duše na božanski život, o laži koja je suprotna joj riječ (na koncu će Riječ uništiti i raščistiti svu magluštinu laži, pa i ove kibernetsko-tehnološke 'riječi').



Dobro je znati ono o čemu je govorio Ilić na globalnoj razini, ali to je izvan dosega naše moći, naša borba je na osobnoj i unutarnjoj razini (premda bismo trebali biti svjesni, ako smo na Putu, da je nemoguće ostati na Putu i biti dio globalnog tehno-sustava), Bog ne progovora čovječanstvu kao cjelini, nego kao Osoba osobi koju je stvorio na svoju sliku i priliku, koju je otkupio od ropstva smrti, grijehu i đavolu.
Kad Bog bude progovorio svom čovječanstvu na Sudu, tada će biti već kasno za ispravljanje i oživljavanje posrnulih i umrlih ljudskih duša.
Stoga srcem slušajmo Riječ odbacivši laži ovog svijeta (a važni dio te laži je tzv. napredak čovjeka putem tehnologije i kibernetike - to je znanost o automatiziranom upravljanju sustavima koji su 'samoupravljajući', u kojima je čovjek samo objekt ili manje-više nevažni dio sustava), dok još imamo vremena.

Apropos karikature o majčinom danu u suvremenom gender-društvu, kontrapunkt je činjenica kako je jučer bila Nedjelja Mironosica* i poklopila se je s Majčinim danom.


Usput, ovo je 700-ti tekst na blogu, dosad ima 6.038 komentara i 516.407 posjeta blogu.

Liturgija na talijanskom - od Velikog Vhoda nadalje - vrlo lijepo.


Trebali bi rukopoložiti rimskog patrijarha :)


Što se mene tiče, vladika Avondios je axios - dostojan biti rimskim papom.
Liturgija se u tom ženskom manastiru sv.Trojice u Italiji služi na talijanskom, grčkom i crkvenoslavenskom, kao nekad pred tisuću godina. 
Ako se Talijani vraćaju na Pravoslavlje, što mi još čekamo?


Cristo è risorto!
Hristos anesti!
Hristos voskrese! 


* Za one koji ne znaju - mironosice su vjerne i odane žene Gospodu Hristu koje su nosile u nedjeljno uskrsno jutro na Njegov prazni grob miro-krizmu da Ga pomažu, ne znajući da je uskrsnuo. Zbog te svoje odanosti i stoga što su one obavijestile apostole o tom događaju i prenijele poruku Uskrsloga apostolima, nazivaju se apostolima apostola ili ravnoapostolima.

P.S.S.
Ova vijest iz Australije , ako je točna, znači da nam slijedi nova faza antihristovske agende - zabrana privatnog uzgoja voća i povrća (tako da bi se povećala ovisnost o Sustavu koji planirano prelazi u stanje oskudice i gladi). Već je to viđeno u Kini.
Također, vijest je da Vlada Novog Zelanda šalje pismo nepelcovanim državljanima kako se moraju pelcovati do 1. lipnja, inače slijedi 15.000 $ kazne ili 6 mjeseci zatvora.
Ne zaboravimo da ono što se događa tamo zimi, dođe kod nas za vrijeme naše zime, doduše do sad je bilo ublaženo, ali tko zna kako će biti ove jeseni.

Rusija po ničem ne pokazuje kako je izvan agende, po ničem ne pokazuje da je stvarno na strani Hrista.
Na Zapadu ništa novo, Zapad stoljećima prednjači u nametanju te agende.
I to je u redu, trebamo se pouzdati samo u Uskrslog Gospoda Hrista.

Majka u RH koja se bori da ubije svoje dijete koje je već u 28 tjednu je po ovoj vijesti aktivistica koji se bori protiv ubijanja psa lutalica.
Otvorimo oči, živimo u sotonskom inverznom svijetu (nisam nigdje u medijima našao tekst o tome je li se dotična pelcovala jer je evidentno kako pelc negativno utječe na trudnoće te je mogao biti uzrokom bolesti djeteta).
I nemojmo misliti da je zlo krenulo odnedavno, ovaj otrov se kuha već stoljećima na Zapadu.
Čim se je profana znanost koja se temelji na materijalizmu ustoličila.


Rene Guenon zaslužuje posebnu temu na blogu.
Amir Riđanović je pak, po ovome što sam čuo na videu, hrvatski filozof koji odskače od svih ostalih.

Riđanović se je dotaknuo i velikog nadanja i kasnijeg velikog razočaranje Guenona u RKC, tako da je na kraju prešao u Egipat, bio proganjan tamo od sunitskih masona, i na kraju postao muhamedanski sufist. Nešto slično imamo i kod Marka Franciškovića.
To je zato što su stvarno pomislili da je RKC Hristova Crkva, i ne upoznajavajući PC, prešli razočarani na muhamedanstvo.
Apropos teme legalizacije kasnog čedomorstva, kad se dijete već može roditi, evo što kaže riječki biskup RKC Uznić na propovijedi u Trsatskom svetištu:

Govorim o situaciji žene koja nosi bolesno dijete i mnoštvu kamenja koje se ovih dana s različitih strana bacilo što na ženu, što na dijete. Što na one koji su za izbor, što na one koji su za život.

Pitao sam se kako se uključiti, što reći, a da ne budem jedan od onih koji bacaju kamenje, koji osuđuju i isključuju. Iskreno priznajem da nemam odgovor na ovu situaciju.

Ako ne znaš, ali znam da znaš samo se praviš Tošo, nauk-odgovor Crkve o čedoubojstvu, onda šuti i ne dovodi u sablazan rimokatolike i one koji te čitaju, jer ćeš imati na svojim rukama krv ubijene nerođene djece. 
Takvi su razlog što su Guenon i Francišković, ali i mnogi drugi, postali muhamedanci, ili ateisti.

Broj komentara: 13:

  1. Pokoj vječni daruj Gospodine svim nevinim žrtvama komunističkog sotonističkog terora, od žrtava UDBA-e u Parizu do svih žrtava korejskog režima Kim il Sunga do Kim Jong Una. Ponosan sam na svoje pretke u ustašama i domobranima koji su se borili protiv crvenog zla, od kojih je jedan poginuo kao ustaša( bakin stric). Nažalost, ni ja ni moja generacija nismo dostojni njihove žrtve, kao ni žrtve generacije naših očeva, hrvatskih branitelja. Grešni carinik

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa definitivno da ima dosta branitelja koji su nakon rata postali poltroni HDZ-a, i zabijali glave u pijesak na sve zlo koje je HDZ radio ( od pristupanja u EU, NATO do ratificiranja IK i Marakeškog i provođenja plandemije), ali to ne znači da su svi takvi, pa ni da je većina takva. A i takvima moramo priznati da su se digli kad je najviše trebalo, bez obzira na kasniji njihov politički odabir. Recimo, ja istinski poštujem pok. generala Stipetića, koji je odigrao briljantnu ulogu u operaciji Oluja, iako je dotični nakon rata postao provoditelj politike SDP-a. Smatram da je to njegov iznimno loš politički odabir( ne bi bilo bolje ni da je bio za HDZ, sada znamo), koji je zapravo logičan kod njega s obzirom na njegovu partizansku prošlost, ali unatoč tome on ostaje za mene primjer pravog hrvatskog generala.
      S druge strane, tako isto poštujem i visoko cijenim junačkog Blagu Zadru, koji je bio HDZ-ovac. Zar bi se trebali odreći Stipetića i Zadre samo zbog njihova političkog odabira?
      Uostalom, ja vidim primjere hrvatskih branitelja koji su otvoreni protivnici ne samo HDZSDP-a nego gledaju i šire pa su tako neprijatelji Novog svjetskog poretka: M. Francišković, G . Jurišić, N. Kovačević, T. Stockinger, D. Keleminec, ž. Glasnović, Ž. Sačić i drugi. Znam i jednu obitelj iz mog Karlovca, obitelj vojnika i branitelja koji su svi tradicionalno i domoljubno raspoloženi, a protiv masona, komunista, Židova i općenito Nwo-a. I da, moram reći da moja generacija, zapravo sve generacije od 1980. do 2010. nisu dostojne žrtve takvih požrtvovnih ljudi gore nabrojanih. Grešni carinik

      Izbriši
    2. Ja nisam rekao da bi trebali podržavati takve koji su kasnije iznevjerili svoju ulogu u ratu, nego samo da bi im se trebala priznati ta uloga u ratu. Ali svakako i to do neke granice: onakve monstrume koji podržavaju čedomorstvo, pederluk i nastranosti svake vrste poput od tebe spomenutih Matića i Glavaševića bi svakako trebalo ne samo odstraniti iz javnog života, nego i kazneno goniti, štoviše najbolja bi tu bila doživotna kazna. A što se tiče zadnjeg tvog posta, tu se svakako slažemo, jer su i za mene takvi branitelji koji se bore protiv Nwo-a elita hrvatskog naroda, ma kako obrazovani bili, a ima tu i visokoobrazovanih( poput Jurišića) pa do onih sa srednjom stručnom spremom (obitelj branitelja iz Ka o kojima sam govorio, a i ja koji sam isto neprijatelj Nwo-a, iako dakako nisam branitelj sam sa SSS). Grešni carinik

      Izbriši
    3. Svaki dan ili svaki čas svjedočimo ili ne svjedočimo svoju vjeru u Gospoda Hrista.
      Nije ni Juda Iškariotski uvijek bio izdajica.
      Tako treba gledati i one kojih su plemeniti motivi potakli da se žrtvuju u ratu, ali to nije jamstvo da nisu poslije rata ili u ratu već zaprljali u svojoj savijesti iste motive.
      Koliko mi se čini, većina hrvatskih branitelja se je izgubila po tom pitanju zbog komoditeta, sinekura i mirovina, ili su ostali slijepi na zlo koje vlada Zapadom za kojim smo žudili kao za nekom lažnom Obećanom zemljom.
      Mišljenja sam - da bi netko ostao relativno čist u ratu, mora ostati ili postati vjernik i slijediti Božje zapovijedi.
      Stoga ne vidim kako je to mogao netko ostati ako je sudjelovao ili sudjeluje u postojećoj antikršćanskoj, i prilično antihrvatskoj RH kao teritorijalnoj jedinici EU, a nikako kao suverenoj nacionalnoj državi.
      Ako ništa drugo, zbog te nesuverenosti, svaki hrvatski branitelj koji je iz pravih motiva otišao u rat, trebao bi se osjećati izdanim.
      Ja sam već pred prilično vremena izgubio gorčinu i gnjev zbog te spoznaje, zato što moja prava domovina nije niti jedna zemaljska država.

      Izbriši
    4. Pa, svakom katoliku, ali i pravoslavcu i protestantu koji se osjeća i žudi biti istinski kršćanin, makar bio u zabludi, i je prava domovina ona nebeska, ali to ne znači da se odriče i da ne misli i na svoju zemaljsku domovinu. Vjerujem da se vi niste odrekli Hrvatske, i to ni ne kažem, ali po ovim riječima vidim da ste se potpuno razočarali u Hrvatsku i naš narod. Ja nisam, jer vidim da još uvijek ima čestitih Hrvata, i dok je jedan takav živ bit će i borbe za Hrvatsku, i nje same će biti. Grešni carinik

      Izbriši
    5. Samo neki primjeri hrabrih i čestitih Hrvata i Hrvatica našega vremena, koji su se istakli borbom za Boga i hrvatski narod(iako nisu svi ni katolici): Arna Šebalj, M. Francišković, G. Jurišić, Matrix Tv(Z. Martinović), yt kanal 888 free humanity (Alen Fehir), bloger O dosta toga i što dublje, Dario Kordić, dr. Nada Jurinčić, dr. Lidija Gajski, Srećko Sladoljev, don Josip Delaš, vlč. Siniša Paušić, biskup Ivica Petanjak, biskup R. Perić i još drugi. Zar da onda odbacim cijeli moj mali, ali plemeniti hrvatski narod zbog pokvarene elite i većine koja ide u propast? Ne, želim biti među manjinom u hrvatskom narodu koja ima za cilj spasiti i sebe i slijepu većinu u našem narodu. Gc

      Izbriši
    6. Tko sam ja da bilo koga odbacujem?
      Nikoga ne odbacujem, ali da sam se razočarao u svoj narod - jesam. To dakako ne znači da ću početi mrziti svoj narod.
      Ali znači da više neku veliku nadu u njega kao cjelinu ne ću polagati.
      Dakako onda niti u jedan drugi narod.
      Uostalom, Objava nam kaže - proklet je čovjek koji se uzda u drugog čovjeka, a to znači i u narod.
      Dakle, ne sudim niti osuđujem niti se nadam, nego žalim.

      Izbriši
    7. Ono gore je bio moj komentar.
      Dat ću sad primjer pristanka šutljive većine Hrvata na legalizirana čedomorstva, iako znam da je tako kod gotovo svih naroda.
      Zašto bih se trebao solidarizirati s takvim narodom, boriti se za njegovu slobodu - da može slobodno vršiti infanticide?
      Ili na prešutno odobravanje sodomizma - vidimo kako dubrovački gradonačelnik službeno boravi na otvaranju kluba sodomita.
      Pa ako se netko solidarizira s takvim gradonačelnikom, onda je zajedno s njim bio u tom klubu, a znajući kako je turizam uništio dušu onih koji se s njime bave, mogu slobodno reći da su većina Hrvata spremni prihvatiti sodomizam ako im to donosi materijalnu korist (narod je dobio karakteristiku prostitutke).
      Demokracija se je shodno svojoj naravi preobrazila u demonokraciju, i ja ne želim imati veze s tim.

      Izbriši
    8. Dat ću jedan primjer. Pogledaj Mata recimo Gotovinu. Svi znamo koji je obol oslobođenju Hrvatske dao tijekom cijelog rata, i žrtvu koju je podnio u Haagu, ali znamo i za njegovo poslijezatvorsko podržavanje vlasti, Milanovića i Josipovića, i nedavno njegovo podržavanje pomilovanja udbaških ubojica Perkovića i Mustača. Gotovina je time pljunuo na hrvatske domoljube, žrtve navedenih zločinaca, ali i dalje ostaje hrvatski general, i po meni trebala bi mu se priznati uloga u ratu. Zar ćemo odmah odbaciti Gotovinu zbog tog njegovog lošeg čina? Ne, treba ga opomenuti i privesti na pravi put, i poštovati ga zbog njegovih djela u ratu. Gc

      Izbriši
    9. Moja logika je da poštujem one koji su bili spremni dati život za Boga, katoličku vjeru i ovu zemlju kako u zadnjem, tako i u svim ratovima do sada. I njih se, ako je potrebno treba uputiti u ovom vremenu na pravi put, a ne ih odbacivati i odmah osuđivati. Druga stvar su okorjeli zlikovci poput Matića ili B. Glavaševića, njih se treba osuditi i kazniti svakako. Gc

      Izbriši
    10. Moj otac i njegov bratić su hrvatski branitelji, tri bratića moje majke također, od kojih je jedan ratni invalid, i svi oni glasuju za HDZ ili SDP. I što bih ja sad trebao, odreći se njih i njihove žrtve samo zato što podržavaju navedene stranke? Ne, ja im uporno govorim o promašenosti tih stranaka, dapače i o vjeri i o samom sedevakantizmu ( gledaju me kao da sam nevjernik ili kao da sam "skrenuo s pravog puta"), i uvijek postoji nada da će promijeniti svoj stav. Štoviše, oni i vide kakvu štetu nanosi politika HDZSDP-a svojom krađom, ali zato misle da je EU donijela ekonomske koristi, što je potpuno sekundarno i suludo u usporedbi sa moralnim posrnućem toga masonskog demonskog djela. Ali što možemo nego da informiramo i "prosvjećujemo" svoje bližnje? Nisam ni ja do svih saznanja o Nwo-u došao preko noći, nego upornim istraživanjem i traženjem Istine godinama. Treba imati strpljenja. Gc

      Izbriši
    11. Kad već govorimo o HDZ-u, pokušavam zamisliti kako bi moji preci ustaše i domobrani ( ali ne samo moji, preci većine Hrvata) reagirali na to čudo od stranke. Oni koji su se borili za NDH gdje je bio zabranjen pobačaj u potpunosti, a i bogopsovke, gdje nije bilo komunističkih stranaka poput SDP-a niti uopće pogubnog višestranačja, kako bi oni reagirali na modernu RH, u kojoj je čedomorstvo dozvoljeno, koja se nalazi u savezu sa onima protiv kojih su se oni borili (EU i SAD), i koja dozvoljava svakakve perverzije i devijacije i u kojoj se četnici slobodno šeću Vukovarom. Znam da su neki stari ustaše prihvatili RH u njenim samim početcima kao legitimnu hrvatsku državu, ali su se kasnije razočarali u nju kad su vidjeli kakvi antihrvati ju vode i udbaši( tu mislim na SDP od 2000-ih). Zanimljivo, čak je Višnja Pavelić rekla da je "samo dr. Tuđman učinio nešto dobroga", govoreći o hrvatskoj politici 90-ih i ovog stoljeća. Mislim da bi se jako razočarali, videći kakvu su svinjariju napravili lažni domoljubi od ove duhovno, kulturno i geografski bogate i prekrasne zemlje. Hc

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.