ponedjeljak, 18. prosinca 2023.

Crne hrvatske skice

Stanovnici glavnog grada Hrvatske su u šoku jer su u praznom tramvaju Djed Mraz i vila pjevušili simpatičnu parodiju pjesme iz rata "Čavoglave" na melodiju "Zvončića".




Šok su konstantirale najpopularnije zagrebačke novine, odgovorni su najavili ozbiljnu istragu, vjerojatno su se u istu uključili 'hrvatski' kontraobavještajci.
Neki zabrinuti domoljubi napisali su - ako jedan narod koji u gotovo milijunskom broju dođe na trgove proslaviti uspjehe državne nogometne reprezantacije, i onda službeni voditelj oduzme ili isključi mikrofon 'zabranjenom' pjevaču na javnom trgu i koga su odrješito nogometaši i mnoštvo navijača tražili da im pjeva, onda taj narod je u grdnim problemima (jer trpi ono što ne bi smio trpiti).
Jer je taj režiseronja bio siguran da mu se ništa ne će dogoditi ako isključi mikrofon pred stotinjak tisuća ljudi, jer se vlada koja je tom režiseronji dala taj zadatak isključivanja mikrofona ne boji reakcije naroda.
I bio je u pravu, i bila je u pravu (hrvatska vlada).
Doduše predsjednik vlade se je bio prilično uspaničio kad je pokojni mladić iz Kutine, za kojeg su nam rekli da je počinio samoubojstvo, kalašnjikovim pucao na Markovom trgu po zgradi Vlade RH.
Dalo bi se toga još nabrajati.

Pred više od sto godina je A.G.Matoš lamentirao nad, kako je vidio, katastrofalnim stanjem hrvatskog naroda i hrvatskih političara, možemo samo zamisliti što bi pisao da je živio sto godina duže.
RH je od pobjede u oslobodilačkom ratu ulaskom u EU i pripremama za taj tobožnji geopolitički cilj, prešla od borbe protiv hrvatskog nacionalizma do sad već neskrivenog jugoslavenstva i antihrvatstva.
Da informiran one koji ne prate od prije blog, nemam ništa kao Hrvat protiv drugih južnoslavenskih naroda, i vjerujem da bi ti narodi zbog bliskosti trebali surađivati.
Ali ovaj mazohizam i autodestrukcija kod nas Hrvata je previše za probaviti.
Izgleda da su jedini u RH s domoljubnim nabojem oni koji neki Srbi nazivaju Srbima katoličke vjere.
I Srbi i drugi južnoslavenski narodi su imali jugoslavenski orijentirane pripadnike, ali nikad oni nisu mrzili svoj narod ili one koji su se u povijesti borili za njihov narod.
Biti Srbinom i Jugoslavenom je bila česta kombinacija, i Slovencem i Jugoslavenom, i Makedoncem i Jugoslavenom, i Muslimanom(Bošnjakom) i Jugoslavenom.
Pogađate, samo nije išla kombinacija Hrvat i Jugoslaven.
Inženjeri ljudskih duša što među političarima, sociolozima, novinarima, profesorima, učiteljima uspjeli su, po svojoj vlastitoj želji i po nalogu svjetskih centara moći, preodgojiti Hrvate tako da se opet mnogi, možda i većina, osjećaju Jugoslavenima, a osjećaju prezir prema hrvatstvu. I tu se ne radi o onima mješovitog podrijetla, nego hrvatskog podrijetla.

Zato se s pravom usuđujem zapitati - jesmo li mi Hrvati uopće vitalni da opstanemo kao narod, ili većina nas jedva čeka da nestanemo u nekom anacionalnom stanovniku svijeta ili EU, ili da budemo opet neki Jugoslaveni i antihrvati?
Je li se isplatilo boriti i krvariti za prosječnog stanovnika RH koji pljuje na tu žrtvu i čeka kao poslušni psić ili famozni i notorni bečki konjušar da izvrši naloge stranog gazde?
Ili ima li veće ludosti krvavo se boriti za nacionalnu slobodu, a onda nekoliko godina kasnije nacionalnu slobodu i suverenost prodati za 'zdjelu leće' kao što je Ezav prodao prvorodstvo Jakovu?
Vidimo da oni koji su bili i teško ranjeni u ratu sada jedu iz te zdjele.
Kako i zašto je nacionalna svijest Hrvata tako slaba, usudio bih se reći najslabija od svih južnoslavenskih naroda iako smo se hvalili da smo najstariji narod, da smo imali kneževinu i kraljevstvo prije svih ostalih?
Kako to da su se u 19.st. neki stranci uspjeli integrirati i asimilirati u Hrvate, a danas je obrnuti proces, iako je stanje s političarima podjednako loše kao i onda?
Vjerojatno je razlog u industrijalizaciji koja uništava selo i patrijahalizam, narod koji nema sela nema patrijarha, a onda dođu feminizam, sodomizam, globalizam.
Međutim i u Srbiji i drugdje su slični procesi, pa ipak stanje nije tako beznadežno kao kod nas.

Vjerujem da je razlog, iako se većina domoljuba ne će s time složiti, u krivom temelju hrvatstva u modernom dobu - u rimokatoličanstvu.
Narod bez tradicije, odnosno narod koji ne štuje tradiciju i svoje predke prestaje biti narodom.
Ali isto tako narod koji nema duhovno vezivno tkivo, a to je religija, dolazi do istog stanja nestajanja.
Hrvatski narod se je u 19-20 stoljeću previše vezao za RKC, premda su mnogi domoljubni političari upozoravali na tu opasnost i u 19.st. i u 20.st., štoviše vidjeli su da je Rim često trgovao na račun hrvatskog naroda pretpostavljajući da se Hrvati ne će nikad pobuniti zbog 'vjernosti svetom ocu iz Rima'.
RKC međutim ubrzano gubi nakon drugog vatikanskog koncila vjerodostojnost, a Hrvati rimokatolici znaju i vide da su nemoćni birati svoje biskupe koji će pokazivati brigu prema svojem narodu, i vide da  zbog mnogih skandala RKC se je pretvorila u sprdnju mješanjem kršćanstva, papizma, poganstva, globalizma, feminizma, zelene agende, sodomističke agende, agende zamjene starosjedilačkih europskih naroda.
Time je nestala ta druga i prevažna odrednica jednog naroda.
I zato je stanje kakvo je.
Crno i bez izgleda i nade u bolje stanje.
Možemo poput novinara Marka Juriča reći sebi - ali i prije je bilo teško, ali uvijek su Hrvati uspjeli se odhrvati neprijateljima i nedaćama, tako će biti i ovaj put.
Pa i svi oni koji su umrli pobjeđivali su sve bolesti.
Osim posljednji put.
Jer nema nade zato što nema više sela i patrijahalizma, nema dovoljnog nataliteta, veliko je iseljavanje najvitalnijih, gotovo svi su spremni prodati djedovinu radi neke jednokratne materijalne koristi, glavna grana privređivanja nam je prodaja narodnog bogatstva strancima i prostitucija zvana turizam.
Nemamo duhovnog autoriteta kao što je mjesna narodna Crkva koja bi pokrenula narod u borbi za opstanak i duhovno i tjelesno ozdravljenje.
Ako netko zna tko bude ovo čitao, da postoji neka nada, neka napiše koja je to u komentaru ili u nekom drugom tekstu, da se i ja ponadam.

P.S.
Samo je u krivu što V.I.S. "Niprije" ne rade sprdnju nad "Čavoglavom" nego ukazuju kako je nadrealna situacija u RH u kojoj je ta pjesma praktično zabranjena.
Drugo važnije, M.Holjevac je inače pobornik liberalizma i demokracije, a to je ujedno i razlog što se to događa nad čime jadikuje.
Narod je organska cjelina, a ne skup individua koji žive na teritoriju neke države.
Bez familije-roda ne može postojati narod.
Bez oca ne može postojati familija, a bez oca ili otaca roda ne može postojati narod.
Taj otac se zove kraljem ili carem i on je prva zapreka dekonstrukciji, dekadenciji i stranom preuzimanju države (kako objašnjava M.R.Johnson moderna društva temelje se na sotonskom ritualu ubijanja kralja, jer su prave kršćanske monarhije bile jedina realna prepreka stvaranju moderne i novog svjetskog poredka).
S industrijalizacijom svi su narodi, neki brže neki sporije, osuđeni na izumiranje jer se prekida organska veza među pripadnicima naroda.
Primjerice, feminizam i sodomizam je nemoguć u organskom patrijahalnom društvu.
U takvom društvu ne postoje niti izbori premda postoje sabori koje sačinjavaju pripadnici pojedinih rodova-klanova i raznih proizvodnih društava poput cehova i gildi*.
U takvom narodu ne mogu se pojaviti stranci i preuzeti narodno bogatstvo ili preuzeti odgoj djece ili potkupiti političare.
Političari ni ne postoje, nema izbora, nego rodovi i cehovi, staleži, uvijek mogu zamijeniti svoje predstavnike u narodnom saboru.
Društvo-narod mora biti harmonijsko, a ne sastavljeno od rogova u vreći, klasa ili političkih stranki (koje treba zabraniti jer dijele narod zbog sebičnih sinekursko-materijalnih interesa, stranke su samo legalizirane masonske lože) koje se međusobno sukobljavaju.
Također, svaki narod i svaka država mora težiti samodostatnosti - autarkiji, i samim time nema svjetske trgovine u sadašnjem obliku, nema međunarodnih bankara (a koliko se sjećam M.Holjevac je zaposlen u nekoj banci), nema Soroša koji će financirati udruge degenerika i slično.

* Samoupravni socijalizam sa SIZ-ovim, OUR-ima, SOUR-ima je bio neuspjeli pokušaj da u komunizmu profunkcionira korporativno-staleško-cehovsko društvo. Problem je bio religijski. Jer je komunizam inheretno ateističko-materijalistička ideologija koja to nije dozvoljavala. J.B.T. je bio na poziciji kralja, komunisti kao njegovi vjerni podanici, siz-ovi, our-i kao korporacije-tijela harmonijskog društva. Dakle problem je bio u komunizmu koji je apriori bio protivnik patrijahalizma i religije, zato samoupravni socijalizam nije mogao profunkcionirati kao korporativno društvo (kažu neki da je M.Kardelj u njegovoj konstrukciji samoupravnog socijalizma kopirao korporativizam fašističke Italije).
J.B.T. nije bio dobar patrijarh niti svojoj djeci, a kamoli narodu.
I nije priznavao nikog boga iznad sebe, zato je kao svaki komunist bio protiv religije i nemoralni diktator (svi komunisti su potencijalni diktatori-bogovi koji ne priznaju da postoji nešto što se zove nepromjenjivim moralom, ateisti-materijalisti ne mogu vjerovati da postoji svijet ideja, a kamoli Pantokrator kojem će morati položiti račune poslije smrti i na Strašnom sudu).

Evo primjera zbog čega narod kojeg povezuje RKC ne može opstati kao narod.
Narod koji dozvoli javnu manifastaciju sodomizma doživjet će sudbinu Sodome.
Kako može netko tko umišlja da je kršćanska Crkva propagirati sodomizam?
Kako može narod koji slijedi RKC očekivati blagoslov Božji?

Kratka poruka za moje sunarodnjake rimokatolike od o.Petra Heersa:


Dakle ne mora skica biti tako crna.
Štoviše, može postati zlatna ako se izvuče pouka iz ove crne situacije i perspektive.
I jedan duhoviti komentar ispod videa:
"the new Roman popes should all be canonized as saints for the people they bring back to the Church"

ili - hvala Bogu na papi Franji i njegovim drugovatikanskim prethodnicima jer su mnoge rimokatolike oslobodili od papizma i doveli natrag u pravoslavnu Crkvu. 


Naizgled digresija:
M.R.Johnson argumentima uništava lažni mit o Kubi.


Batista, tobožnji omraženi i tobože podržavani od SAD 'diktator' Kube poticao je od siromašne obitelji.
F.Castro poticao je od bogate obitelji i imao je podršku američkih tajnih službi i medija kad je rušio Batistu.
Slično je bilo i s Maom i Čang Kaj Šekom, SAD su potonjeg izdali.
Tako bi se moglo ustvrditi za mnoge države (primjerice Grčku pod upravom vojne hunte pukovnika koja je htjela spriječiti propadanje Grčke). 
Konačno tako je bilo i u RH, podržali su i vodili ondašnju oporbu tako da odhrvati RH, detuđmanizira kako su govorili te da prihvati sve zahtjeve za dekadencijom pod vidom ljudskih prava.
SAD je država revolucije koja vodi revolucije diljem svijeta.
Ako neka afrička država se usprotivi sodomističkoj agendi - slijedi prijetnja SAD. Što se je nekoliko puta dogodilo ovih godina.
Samo mnogi ne znaju da to nije politika SAD od pred nekoliko desetljeća, to je konstanta države koju su osnovali masoni.
Pred nekoliko godina napisao sam na blogu kako vjerujem da su SAD Bludnica iz Apokalipse.
Nisam promijenio prosudbu.

Inače mnogi rimokatolici negoduju na odluku pape Franje, to jest službenog učiteljstva RKC o blagoslivljanju parova sodomita, 


ali mnogi isto ponavljaju stalno krivo tumačenje Hristovog proročanstva - vrata paklena ne će ju (Crkvu, a ne RKC, odnosno heretično-shizmatični rimski patrijahat) nadvladati.
Pri tome impliciraju ili da se sodomizam može blagosloviti ili da se ne blagoslivlja sodomizam nego sodomiti ili da ovo nije ex cathedra odluka rimskog pape (prema učenju RKC rimokatolici moraju biti poslušni ne samo ex cathedra izjavama pape, nego i izjavama-odlukama redovnog učiteljstva, ne samo izvanredovnog to jest ex cathedra).
Ono prvo jer blatantna laž i nepoznavanje kršćanske apostolske vjere
- sodomizam je teški smrtni grijeh i Crkva nije nikad dozvoljavala da neraskajani i javni griješnici budu Njezini članovi. Sveti Pavao jasno upozorava Korinćane da javne grešnike** ne smiju ne samo imati u Crkvi, nego da s takvima ne smiju niti sjesti za stol.
- ako se i u ovom slučaju papistički fiškali mogu izvući na 'svemogući' argument ex cathedra, onda je mogao papa Franjo reći: dozvoljavam svećenicima da u iznimnim slučajevima blagoslivljaju otvorene sotoniste i to na Crnim misama, te da mogu blagosloviti kip Bahometa, te bi ovi i dalje ponavljali mantru  - nije to izjavio ex cathedra, molite se mnogo  za svetog oca, i ne brinite se previše, ostajte vjerni RKC jer vrata paklena nikad je ne će nadvladati. Iako na vlastite oči u tom slučaju vide da se RKC ne razlikuje od sotonističke crkve.

** Kršćanima treba biti jasno da su svi ljudi griješnici, da onaj tko kaže da je bez grijeha laže (kako napisa sv.Ivan Bogoslov u svojoj poslanici) da su u Crkvi griješnici koji su baš u Crkvi radi pokajanja, čišćenja od ljage grijehe i ozdravljenja od grijeha/strasti, a da onaj tko se ne želi pokajati, tko ne želi ozdraviti od grijeha/strasti, u ovom slučaju od sodomizma, nema što tražiti u Crkvi. Zato je sv.Pavao ukorio Korinćane koji su u Crkvi imali neraskajane grješnike i rekao da s takvima ne smiju niti sjesti za stol izvan crkve. 
Koja je dakle dijametralna suprotnost od nauka svetih apostola prema ovom što uči tobožnji njihov nasljednik i samozvani nezabludivi vikar Hristov!
Ako neki rimokatolici ne žele vidjeti, ako ne žele spoznati da RKC nije Crkva koja je nezabludiva u cjelini, ali mogu pojedini mjesni patrijahati biti povremeno u zabludi i čak odstranjeni od Crkve zbog hereza kako se je dogodilo s rimskim patrijahatom i herezom papizma i filioque, onda oni hotimično ne žele vidjeti istinu, a istina se piše s velikim slovom, Istina koja je Gospod Hristos, Bogočovjek, Sin Božji.
I ne će imati opravdanja zbog svoje namjerne duhovne slijepoće.

Još jedan kratki video o.Petra Heersa za protestante i rimokatolike koji se premišljaju da li postati/ostati rimokatolik ili ući u Crkvu:



Nažalost, još mnogi rimokatolici ne uočavaju (u očajanju - duhovnoj slijepoći) kako je grdna farizejština rimskog pape koji kaže kako RKC ne podržava par sodomita koji žele da se ta protunaravna veza zove brakom, ali istovremeno isti par blagoslivlje.
Ako blagoslov RKC svećenika para sodomita jednaka blagoslovu bilo kojeg griješnika, hoće li RKC blagoslivljati pedofila i dijete 'u vezi' kad dođu tražiti zajedno blagoslov, hoće li RKC blagoslivljati muža preljubnika s ljubavnicom kad dođu zajedno na blagoslov, hoće li RKC blagoslivljati incestnog oca i kćer ako dođu zajedno tražiti blagoslov, ili samo sodomiti imaju posebnu privilegiju u RKC da kao neraskajani grješnici u protunaravnoj vezi imaju pravo na blagoslov?
Postavlje se pitanje - znaju li uopće rimokatolici što je blagoslov?


Grješnik, a svi smo, traži blagoslov od Boga da ga okrijepi-ojača u borbi protiv strasti, demona, grijeha, a taj blagoslov često dolazi preko ruke svećenika (i dobiva se na svetoj Liturgiji i u svetim tajnama, tako je sveta tajna ženidbe isto blagoslov, polijevanje Božje blagodati*** na muža i ženu koji traže blagoslov za svoj zajednički život, za djecu koju će roditi i odgojiti).

*** Blagoslov-blagodat-milosrđe su sve istoznačnice s biblijsko-teološkim pojmom Božje nestvorene energije koja jest Bog, odnosno Boga možemo osjetiti samo preko Božje energije, Božja suština je nedokučiva za Njegova stvorenja. Zato je izuzetno opasno kao što upozorava sv.Pavao jesti Hristovo Tijelo i piti Njegovu Krv u nedostojnom stanju i bez pokajanja. Slično je i kad se traži blagoslov, što znači traži se nestvorena Božja energija, traži se Bog, u stanju neraskajanosti. 
Ako dva sodomita u protunaravnoj vezi dođu tražiti blagoslov, oni time sebi traže smrt jer se u stanju pobune protiv Boga ne može tražiti Bog bez smrtno ozbiljnih posljedica, teško onom koji padne u ruke Boga živoga.
Olakotna je činjenica za sodomite što rimokatolički svećenici nisu svećenici te oni ionako ne mogu dati Božji blagoslov nikome, ali se čini također nemjerljiva šteta jer se dovodi u zabludu milijune rimokatolika i ostalih nepravoslavnih kako sodomija više nije grijeh.

Nemoguće je dobiti od Boga, a preko Crkve blagoslov i da se u srcu nema pokajanja zbog grijeha te se namjerava i dalje biti rob grijehu odnosno Sotoni (premda smo svjesni da opet možemo pasti).
Pa zar ne možete shvatiti da je blasfemija tražiti od Boga da čini zlo, da blagoslivlja grješnika neka bude slab, neka i dalje bude rob strasti, demona, grijeha!
A to upravo papa Franjo kaže da će raditi svećenici RKC, blagoslivljati će neraskajane sodomite (da su raskajani onda ne bi zajedno u paru došli tražiti 'blagoslov' nego se više nikad ne bi ni vidjeli da ih ne bi opet nadvladao zloduh sodomije).
To nije Bog koji vam daje blagoslov da nastavite u ropstvu grijeha, to je demon, a svećenici koji to rade su svećenici Sotonini makar se nazivali nezabludivi vikari Hristovi.
Mi pravoslavni kad god vidimo svećenika, monaha, episkopa ponizno im pristupamo prignute glave moleći ih da nas blagoslove i pri tom cjelivajući njihove posvećene ruke koje onda oni spuštaju na našu glavu.
I znamo da smo tada dobili blagodat od Boga preko ruku svećenika, zato smjerno-ponizno, prignute glave i tijela pristupamo svećeniku pri traženju blagoslova riječima - oče(vladiko), blagoslovi!
I često kad nešto ne znamo, ili ne znamo što bismo učinili, pa smo primjerice pozvani kod najbližih na svečanu svadbenu večeru, a u vrijeme posta, onda molimo svećenika da nam da blagoslov-dopuštenje da tamo jedemo ribu iako je taj dan zabranjeno kršćanima jesti ribu****.
I ako dobijemo blagoslov-dopuštenje onda tako i postupimo, u suprotnom ne.
Blasfemično je i pomisliti da se traži blagoslov-dopuštenje za život u sodomiji, ne postoji blagoslov-dopuštenje činiti zlo, i to zlo koje je odvratno u očima Božjim kako je napisano za sodomiju u Bibliji.

**** Post spada u disciplinu koju mora poštovati kršćanin jer mu je to Crkva propisala da se vježba u podvigu nadvladavanja strasti i u rastu svetosti, stoga je kršenje posta grijeh koji se mora ispovijediti.
Međutim sam post nije intrizično po sebi ni dobar ni zao, te ako kršćanin zatraži od Crkve blagoslov da ga striktno ne vrši, jer je bolesnik, jer fizički teško radi pa ne može postiti striktno, jer taj dan ima svadbu ili slavu, onda mu Crkva preko svećenika (koji ga pozna ili još bolje koji mu je duhovni otac) može dati blagoslov da ga te dane ne vrši ili da ga ne vrši striktno.
Naravno da se ne može tražiti blagoslov za sodomiju koja je sama po sebi zlo i nema 'dobre' i dopuštene sodomije (uz farizejsko opravdanje koje je na djelu kod mnogih klerika u RKC - ali oni se vole).

Evo još jedne bizarnosti RKC.
Rimski papa Pio V kojeg je RKC proglasila svetim, 1566. donio je nekoliko dokumenta protiv sodomije klerika RKC (evo još jednog teksta) po kojima se svećenici uhvaćeni u grijehu sodomije prepuštaju zemaljskim sudovima koji su ih zatim osuđivali na smrt.
I kako je to onda RKC sveta i nezabludiva, kad je stoljećima osuđivala sodomiju pa i kažnjavala smrtnom kaznom svoje vlastite svećenike, a sada blagoslivlje sodomitske parove?
Da, ali ex cathedra papa nije ništa proklamirao ... evolucija dogmi ... ljubav prema grješnicima, a ne grijehu ... (bilo bi objašnjenje teologa RKC) i eto nas do crkve Antihrista u kojoj sodomija dobija blagoslov.

I da se vratimo od 16.stoljeća u još crnju sadašnjost.
Njemački upravni sud dao je za pravo bavarskom premijeru u svezi njegove odluke da tradicionalno u javnim ustanovama Bavarske budu raspela-križevi.
Međutim minhenski nadbiskup RKC znakovitog prezimena Marx je prethodno osudio istog bavarskog premijera da unosi nemir i podjele s tom odlukom.
Kako napisah - crkva Antihrista.

Tko je lažni prorok o kojem nas upozorava Bogočovjek preko sv.Ivana Bogoslova u Otkrivenju?


Nadbiskup RKC Vignano objavio je tekst u kojem se optužuje papa Franju da je s blagoslovom parova sodomita pokazao da je sluga Sotone*****.
Sve stoji, samo kako netko koga je Hristos izabrao za svog nezabludivog zamjenika može biti istovremeno sluga Sotone?
Zašto nadbiskup ne donese jedino mogući zaključak, papizam je zabluda, Hristos nije nikad izabrao rimske biskupe da Mu budu zamjenici na Zemlji, niti jedan čovjek nije nikad bio niti će biti zamjenik Bogočovjeka, ali bilo je i bit će ljudi koji će se lažno predstavljati da su Hrist, i biti će na kraju Antihrist, čiji je možda lažni prorok papa Franjo.

***** Ima mnogo rimokatolika koji čitaju blog, između kojih je i nadbiskup Vigano koji je pročitao da sam gore u tekstu nazvao papa Franju slugom Sotone, pa ponavlja to zamnom.
Ne zamjeram mu, ne ću ga tužiti zbog narušavanja mojih autorskih prava.

U međuvremenu, u 'nazadnoj' Srbiji i nakon parlamentarnih izbora 'antivakserska' stranka ulazi u srpski parlament.
U RH ili ima vrlo malo onih koji su shvatili da je plandemija bila planirani globalistički zločinački poduhvat, i/ili oni koji su to shvatili ne mare za tu činjenicu pa, što zbog oportunizma što zbog straha, ne žele se suprostavljati globalnom zlu na domaćem terenu (iako je bilo impresivno u Zagrebu gledati mnoštvo koje je prosvjedovalo, samo nakon toga se ništa više nije događalo, osim što je M.Francišković sramotno završio u zatvoru).
Jer koliko mi je poznato nema u javnosti ili na društvenim mrežama osude gotovo svih političara, iz vlasti i iz oporbe, koji su listom podržavali i propagirali plandemiju ili kukavički šutili o njoj i stavili na usta brnjicu prilikom ulaska u državni sabor.
Znači svi su oni pokazali i dokazali da su narodni neprijatelji i slugani globalističkog novog svjetskog poretka ili jednostavni glupani koji ne mogu shvatiti o čemu se je tu radilo nego su smjerno, idiotsko hlebinski, slušali 'znanost' i medije (znači da su podkapacitirani da bi bili predstavnici naroda).
Koliko mi je poznato, mi ni nemamo političke stranke koja ima u svom programu borbu protiv tog zla i traženje da se naši zločinci kazne.
I to je dokaz da su u naše vrijeme Srbi vitalniji od nas Hrvata.
Te da se kod nas ne mogu okupiti ljudi oko nekog koji bi ih poveo u odlučnu borbu protiv zla. 
A većina naroda kao i uvijek, bez pravih vođa-patrijarha-aristokracije koja po definiciji mora biti spremna položiti svoj život za narod (za razliku od demokratskih i licemjernih političara) kojeg vodi kao što se otac žrtvuje za svoju djecu, spremna je smjerno poslušati tuđince, gospodare ovog svijeta i njihove domaće sluge.

Broj komentara: 10:

  1. Najsmješnije je (mada tu nema ništa smiješno, to je tragično) da oni cijelu stvar "opravdavaju" time što papagajski ponavljaju da to "nije brak" i da se "nauk o braku ne mijenja". Pa što, kakav idiotski argument! Nema veze što "nije brak", bit je u tom što se "blagoslivlja" jedan određeni način života koji je apsolutno i totalno u suprotnosti s kršćanstvom, koji predstavlja grijeh koji vapi do neba. "Blagoslivlja se" grijeh - najveća moguća contradictio in adiecto, nikad apsurdniju nisam čuo. Od Vatikana bih očekivao neko sofisticiranije objašnjenje, nego takvo stupidno skretanje pozornosti na drugu temu. Koga briga što "nije brak" (doista i nije), kad je bit u tome da JEST GRIJEH. Ovime kao da se mijenja, ne nauk o braku, nego nauk o grijehu (koji se ne može promijeniti). Kao da su se toliko srozali da im je zakazala i tradicionalna kazuistika kojom pokrivaju sve i svašta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i ja sam iznenađen što je papa Franjo otišao tako daleko.
      Premda je on sličnu taktiku imao i u Argentini, bio je kao protivnik brakova sodomita, ali je predlagao da se to isto zove drugim imenom. Taktika je nije šija nego vrat. Tako i sad kaže da se ne smije pomisliti da je to legalizacija ženidbe sodomita, to je samo blagoslov njihove ljubavne veze.
      Time priznaje da oni uopće ne mole Boga za blagoslov, nego da se radi samo o njihovom ljudskom blagoslovu.
      Ne znam kako će se osjećati muž i žena koji se ožene u RKC, znajući da je isti svećenik blagoslovio sodomitske parove.

      Izbriši
    2. U pravu si, mada, mislim, nisi razumio što sam htio reći. Mislim da postoji velika opsesija temom "braka" i "definicije braka" i mediji svima peru mozak time već oko dva desetljeća i malo više od toga. Stvar je u tom da ovo doista nije brak, čak ni po Bergogliovoj definiciji. Doista nije i ne može se u ovom slučaju reći "nije šija nego vrat". Vatikan je u pravu da to nije brak. Ali to stvar ne čini nimalo blažom. Zato što je stvar u tom da se blagoslivlja neka djelatnost koja je odvratna pred licem Gospoda, na isti način kao što bi se blagoslovili, recimo, poljski radovi, što su svećenici u prošlosti radili, ili bi se blagoslovili ljudi koji bi išli u neku opasnu misiju i slične stvari koje nisu protiv Boga. U tome je bit, a ne u tom što je ili nije brak. I to doista nije "brak" i vatikansko priopćenje inzistira na tom, da bi prikrilo drugu činjenicu, a ta je da se "blagoslivlja" jedan od najodvratnijih grijeha. Zašto skreću temu? Pa baš radi prikrivanja. Jer svi su opsjednuti temom "braka" već 20 godina i vatikanski fiškali misle da će naglašavajući da to "nije brak" prikriti činjenicu da je to nešto drugo, dakle, mijenjanje nauka o grijehu. Jer svi su opsjednuti tom temom braka i samo reci da to "nije brak" i svi će se smiriti. Tako misle.

      Izbriši
    3. Opsesija je s brakom posljednje stoljeće zato što ga se želi uništiti. Potpuno si u pravu kad kažeš da se ovdje ne radi o blagoslovu braka, nego grijeha sodomizma što je samo po sebi već blasfemično. Ipak da je papa dozvolio slijedeći korak koji će vjerojatno uslijediti kao i kod protestanata, a to je ne samo blagoslov sodomizma nego pri tome raditi lakrdiju s brakom, onda je to još jedan korak dublje u blasfemiji i apostaziji.
      Slušam tako već neki rkc apologeti kažu kako se ništa strašno nije dogodilo, jer nije predviđen blagoslov braka sodomita. Ustvari blasfemija je bila s ovim papom još kad sam bio rimokatolik jer je papa Franjo službeno primio tada nekoliko parova sodomita, i to nekih koje je poznavao prije nego što je postao papa. Time je poslao jasnu poruku - biti neraskajani sodomit nije više grijeh. Prije toga je rekao onu famoznu rečenicu u zrakoplovu novinarima - tko sam ja da sudim.
      Njegova agenda da se u RKC prihvati sodomizam je uspjela.

      Izbriši
    4. Evo kako narod.hr pokušava prikriti očitu stvar i prihvaća i pokušava hrvatskom katoličkom puku prodati smicalicu (bijednu, nemaštovitu i takvu da ne može zavarati nikoga) vatikanskih fiškala:

      https://narod.hr/svijet/ne-vatikan-nije-odobrio-istospolne-zajednice

      Rade budale iz ljudi...

      Izbriši
  2. Što se tiče Hrvata...čini mi se da je njihov problem postao taj (i mogao bi ih doći glave) da se cijeli ovaj narod nekako totalno poistovjetio s Europskom unijom. Totalno su se u ovih zadnjih deset godina poistovjetili s tom organizacijom i to im je maltene postala nova identitetska odrednica. I ta vezanost za EU vrijedi kako za vladajuću kastu tako i za široke narodne mase. Nije to samo zbog fondova i sličnog. Ima tu nešto dublje. I pazi, kažem baš specifično za EU, ne toliko za Ameriku, NATO i anglo-zapad (to im ide onako usput). RH-ovci su postali EU-pučić i ne vide se izvan tog okvira, kao da su im se ulaskom u taj okvir ostvarili svi snovi, da su postali ono što bi trebali biti, našli svoje mjesto u svijetu. Ropska vezanost (koja nije samo plod prisile nego i vlastite volje) za EU povezuje sve: ljevičare, desničare, centriste, liberale, konzervativce, ustaše, partizane, jugonostalgičare, nacionaliste, internacionaliste, katolike, ateiste, radnike, seljake, poduzetnike, tobož' sofisticirane intelektualce, "narodske" tipove, Zagrepčance, Hercegovce itd. itd. Čini mi se da je to jedinstvo u eunijstvu donekle čak i ublažilo neke navodno "ideološke", klasne, regionalne i ine podjele u RH, otupjelo ih je. Čini mi se da su Hrvateki pučić koji je trenutačno najviše vezan za EU, koji se najviše s njom identificira. Toliko mentalno ovisni o EU valjda nisu ni Balti.
    Tu se zapravo krije velika opasnost za opstanak RH. Jer može doći do raspada EU, a onda bi Hrvateki mogli nagrabusiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Opet lucidno opažanje s kojim se slažem.

      Izbriši
    2. I da se malo povežem na svoj tekst.
      Tako loše stanje Hrvata posljedica je i nepostojanja narodnih vođa, pravog plemstva, pravih patrijarha.
      A bez istih je narod samo 'krdo' koje stampedom ode u EU i misli da je tamo doma. Političari zadnjih desetljeća su manji od stranih najamnika, uvijek moralno problematični i spremni iskoristiti vrijeme svojeg mandata za materijalnu zloporabu, a nikad spremni na osobni žrtvu za narod kojeg tobože predstavljaju.
      Uvijek na kraju dodam - nije puno bolje ni kod ostalih europskih naroda.
      Sad ću dodat kako je izgleda došlo vrijeme kraja naroda, kako se priprema scenografija za uspostavu jednog svjetskog carstva u kojem nema mjesta za narodne i narodne države.
      Imam osjećaj da će mnogim Hrvatima laknuti zbog toga, jer svoje hrvatstvo osjećaju kao veliki nedostatak i onda hrle, kako kažu Srbi, grlom u globalne jagode.

      Izbriši
  3. Već je krenulo. Jedni kažu da tekst nije u neskladu s crkvenim naukom (i navode neke "argumente" na koje ne mogu nasjesti valjda ni mentalno retardirani) , drugi kažu da nije u skladu s crkvenim naukom, ali nije ex cathedra, pa stoga ne vrijedi (u stilu, na razini je pontifeksovog laprdanja u zrakoplovu). Treći potežu isto kažu da je tekst loš, ali potežu nekakav priglupi argument "gay lobbyja" koji je kaoti pontifeksa prisilio na to. Itd. itd.
    U erhazijskoj podružnici RKC Kutleša melje nešto što, kad ga čuješ, zapitaš se je li kreten ili samo pokušava napraviti kretene iz ljudi. Vjerojatnije je ovo drugo, mada, ako se uzme u obzir kakvi su mu "argumenti", rekao bi čovjek da je ipak kreten kad misli da takvim kretenskim argumentima može raditi iz ljudi kretene. Deja vu.

    OdgovoriIzbriši
  4. "Tako loše stanje Hrvata posljedica je i nepostojanja narodnih vođa, pravog plemstva, pravih patrijarha."

    Rh-pučanstvo ima svoje "plemstvo" u vidu komunjara i njihovih potomaka koji ovdje neprekinuto vladaju 80 godina. Nikad nikakve promjene vlasti nije bilo. Viju razne zastave (neki i tobožnjeg "antikomunizma") i verbalno se zalažu za razne "ideologije", ali to je sve ista ekipa, vječna, nepromjenljiva i nesmjenjiva.

    OdgovoriIzbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.