ponedjeljak, 16. prosinca 2019.

Bella Ciao

U središtu Rima, u crkvi sv.Ljudevita Francuskog, jučer, izvodila se je ova pjesma tijekom Mise:



To je 'himna' talijanskih komunističkih terorista koji su bili špageti verzija 'nosim kapu na tri roga, borim se protiv boga'.
U odnosu na cijeli talijanski narod oni su bila manjina koja nije mogla doći do izražaja dok nije talijanska država došla, zbog ratnih poraza, pred kapitulaciju.
Kao i u Rusiji, u Njemačkoj, u Mađarskoj, u Španjolskoj, u Francuskoj, u bivšoj Jugoslaviji ... komunistički teroristi su znali da moraju brzo djelovati i poubijati, likvidirati kako su govorili (da li ta riječ ima veze s tekućinom - krvlju ubijenih?) čim više neprijatelja revolucije u čim kraćem vremenu, jer samo tako mogu ostvariti svoju vlast (tako je mega zločinac J.B.T. govorio unaprijed svojim partizanima kako će im se uskoro, jer se svjetski rat bliži koncu, pružiti prilika da smaknu mnoštvo 'neprijatelja' te da će morati tada djelovati brzo i odlučno).
Kler koji je posvećen Bogu, bio je među prvim ciljevima, budući 'inžinjeri ljudskih duša' kako ih je zvao Staljin, ne mogu projektirati nove ljude dok je još uvijek živ stari čovjek koji se Boga boji umjesto da se boji komunističke partije.
Pjesma koja se blasfemično izvodi u crkvi je inače pitka, elegična i lako ulazi u uho.
Priča o smrti partizana koji šalje posljednji pozdrav svojoj dragoj-lijepoj i poručuje joj da ga sahrani na planini pod cvijetom koji je simbol slobode.
I sam tekst ne bi bio problematičan, jer je to uobičajena tema koja treba hrabriti ratnike kojih čeka 'nagrada' - u ovom slučaju će ih pamtiti i biti ponosna na njih 'ljepotica' koja će im obilaziti grobove, da ne znamo kako se tu radi o cvijeću zla, a ne cvijeću slobode.
Naši 'dudeki' se nešto posebno raduju što je masonska EU donijela neku rezoluciju protiv komunizma, a nisu još svjesni, ili namjerno zatvaraju oči, da se isti komunizam diljem svijeta, od SAD do Rusije, i u Italiji, i u Hrvatskoj, uz unisonu podršku svjetskih medija, uz financijsku podršku milijardera, promovira pod imenom antifašizma koji je zasad samo ublažena verzija onog što se je događalo 1945. diljem Europe kad su u nju došli 'osloboditelji'.
Ono što je različito je da ovaj put antife dolaze od institucija i vrha vlasti jer imaju zajednički cilj - stvaranje 'babilonske kule'.
U ovome se je našla, gotovo potpuno otvoreno, sekta koja vlada rimskim patrijahatom (nekad najveći jer je i dobar dio Grčke mu pripadao kao i sjeverna Afrika i cijela zapadna i središnja Europa s polovinom Balkana) već više od tisuću godina.
Zato možemo vidjeti da gotovo nikakve reakcije nema među vjernicima zbog blasfemičnog izvođenja komunističko-terorističke himne.
Pred nekoliko godina, sad svrgnuti Bolivijski komunistički predsjednik Morales, poklonio je tobožnjem nezabludivom Hristovom vikaru za područje planete Zemlje (a možda i šire) Franji, križ u obliku srpa i čekića.



Što se to dakle događa s RKC?
Događa se 'Bella Ciao', zbogom 'ljepotice'.
Bila si samo izvana lijepa, dobro našminkana i zavodljiva.
I pretvarala si se da čekaš Hrista, dok si gradila carstvo Antihrista stavljajući jednog posrnulog čovjeka kao sveopćeg vladara, nezabludivog, koji jedini može razlučiti istinu od laži, kome se svako koljeno treba pokloniti, i koji može sve zemaljske vladare micati kao šahovske figure (tako je dao primjerice blagoslov Vilimu Normanskom da sruši kršćansko kraljevstvo Angla i Sasa), a njega ne može niti jedan zemaljski sud suditi (što je laž jer je rimski kršćanski car sudio i neke rimske pape izbacio iz stolice i postavio druge).
Sada je otpala šminka i pozlata, sada svi mogu vidjeti da nema razlike između Moralesa i Nemoralesa, nema razlike između smrti partizana ateiste i smrti nekog tko je vjerovao u isto ono što je vjerovao partizan, u svjetski napredak, u znanost, u tehnologiju, u Veliki prasak, u evoluciju (i revoluciju), u Lopte, samo se je pokopao s križem umjesto sa zvijezdom ili pod nekim planinskim runolistom.
Zašto još čekate?
Zar mislite da je Rim tako daleko od Hrvatske, pa za vašeg života ne će doći u vašu župu kor u crvenim kričavim i krvavim bojama s pjesmom koja veliča prolijevanje krvi neprijatelja novog svjetskog poretka?
I kakvo vam je to opravdanje - vjerujem u ono u što su vjerovali moji preci?
Zar ne treba čovjek vjerovati Bogu, a ne precima?
Preci barem mogu imati opravdanje što nisu mogli znati ono što vi danas možete o Snjeguljici i sedam patuljaka, pardon Bludnici-Belli sa sedam brežuljaka.
Mislite da ste sigurni, osim zbog lažne utjehe predaka, to što vas ima mnogo i imate mnogo nekretnina.
Sve to nestaje i kopni polako, a može i ubrzano i preko noći, a može i vaš život skončati brže nego što se nadate.
Vrijeme je da zaustavite vrijeme i da si postavite pitanje - hoću li nastaviti kao i dosad, ili ću joj reći Bella Ciao.

P.S.
Evo vijesti iz grada sa sedam brežuljaka.
Ljepotica Bella izdala je knjigu u obrani sodomizma.
Bog po tome nije kaznio Sodomu i ostale gradove uz Mrtvo more zbog grijeha neprirodnog bluda, nego zbog nedostatka gostoljubivosti.
Što znači da će uskoro papisti morati ići na preodgoj, nikad više kritizirati države i NGO koji zajedno organiziraju dolazak nelegalnih imigranata, jer je to onda grijeh sodomizma, grijeh negostoljubivosti.
Također, nikad više kritizirati države što su legalizirali protunaravni blud i što šire isto zlo kroz školstvo, medije, pravosuđe, jer to nije ustvari zlo, nego ljudsko pravo na zlouporabu spolovila te zamjene spolova.
Maske padaju kao ova kiša koja nikako ne prestaje.

I još jedna vijest pred nekoliko dana.
Sud u SAD osudio je čovjeka na 16 godina zatvora zato što je spalio zastavu perverznjaka.
Toliko ne dobijaju oni koji izvrše ubojstvo.
K tome u SAD se može spaliti javno i zastava te države, jer tobož pravo na to, to jest na tzv. 'slobodu izražavanja' daje ustav te prve masonske države.
Takvo licemjerje je samo još jedan dokaz da su svi ljudski zakoni jedno veliko ništa ako nisu usklađeni s Božjim zapovijedima.
Javno propagiranje protunaravnog bluda, pa i preko 'dugine' zastave koja u SAD vijori skoro u svim gradovima, je javni govor mržnje prema Bogu.
Svi kršćani su prema tome izvrgnuti 'govoru mržnje' od strane vlasti SAD i ostalih država koje su legalizirale sodomizam.
Potpuno je besmisleno tužiti ih sudovima jer je to nalik onoj pravdi iz vremena Turaka, kadija te tuži, kadija ti sudi.
Bog ih sigurno ne će tužiti.
Tužiti će ih pred Bogom demoni koji su ih nagovarali na protunaravni blud i na opravdanje istog.
Hoće li imati ikog da rekne nešto u njihovu obranu?
Svi će oni završiti kao babilonska bludnica.
Odijelimo se od njih i od nje dok još ima vremena.

Također, budimo svjesni da su sad većina ljudi na zapadu za toleranciju sodomizma, pa i za sodomitske 'brakove' i usvajanja djece.
Stoga prestanimo se pozivati na demokraciju i referendume.
Jer nešto je stvarno trulo i među kršćanima ako misle da se o moralu to jest o ispunjavanju Božjih zapovijedi u društvu-državi može odlučivati izborima i glasovima.
Sekularna država i ideja demokracije vodi neminovno do ovog stanja, od sekularizma do sotonizma nije veliki put.
Ako Bog nije na vrhu hijerarhije nekog društva-države, onda je samo pitanje vremena kad će tamo doći Sotona.
I to demokratskim putem.
Mislim da su sve države izgubljen slučaj, i ne smijemo nikako vezati našu sudbinu uz nekog (ili uz većinu koja ide 'ponosno' u vječnu provaliju) tko se je stavio u službu nečastivog.



22 komentara:

  1. ...reče Emil Brusev, novopečeni Bugarin. Hihi.

    Miro

    OdgovoriIzbriši
  2. sve sto ste napisali o socijalizmu je istina, no pristrano ste kao pravoslavac preskocili cijelu pricu o fantasticnom uspjehu komunizma u mnogim pravoslavnim zemljama. u biti u svima, izuzev Grčke je bio na vlasti, a dan danas ti zlotvori sjede u parlamentima pravoslavnih zemalja.
    da ne govorim da samoprozvani pravoslavac Putin, sada govori o nekakvom svom krscanstvu, a lik je bio visoki duznosnik zlocinackih socijalistickih hordi, koji je godinama ubijao nepodobne ljude. sada se patrijarsi naslikavaju s njime jer pate od moći. dno dna.
    nikada se rusija (koja je po vama nekakvo samoprozvano srediste krscanstva) nije jasno ogradila od socijalizma, od srpa i cekica, od crvene bande, vec ponosito marsiraju okolo sa tim znakovljem i slave staro vrijeme.
    jadni Romanovi, za koga su krv prolili...

    OdgovoriIzbriši
  3. "I kakvo vam je to opravdanje - vjerujem u ono u što su vjerovali moji preci?
    Zar ne treba čovjek vjerovati Bogu, a ne precima?"

    Moram reći - suprotno stereotipu koji se obično izriče o ovoj temi - da mi, što sam stariji, ti tzv. preci sve manje znače. Naravno, volim i poštujem oca i majku, imam lijepe uspomene da djedove i bake, ali sve preko toga mi je nekakva apstrakcija. Niti ja išta mogu znati o njima (mogu eventualno doznati nešto u dokumentima, ali nije to isto kao i upoznati živu osobu), niti su oni ikad znali da ću ja jednog dana postojati. Druga je stvar ako čovjek živi u nekom društvu u kojem postoji službeno štovanje predaka do određenog naraštaja unatrag, onda tu ima smisla pozivati se na pretke, jer tu preci postoje kao ideja. Gdje nema te ideje, te koncepcije, da je važno uvažavati pretke, govorenje o precima nema nikakva smisla, rekao bih da je u ovom modernom društvu to neko čisto prenemaganje. Ma kakvi "preci"...uostalom, "preci" od zadnjih 200-tinjkak godina izgradili su i napravili ovo odvratno sekularno bezbožničko društvo. Pa zašto bih ih štovao? Prenemaganje i samo prenemaganje je cijela ta priča o precima, kad se čuje danas u ovim našim propalim i prezira vrijednim društvima.

    Miro

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti bi Miro trebao moliti za svoje obiteljsko stablo, da ti se jednog dana na posljednjem sudu ne prigovori da si izrazito griješio grijehom propusta. Ne poštuješ ti nikoga, a kamoli pretke, dok se Emilu obraćaš s -hihi-
    Marinko

    OdgovoriIzbriši
  5. Moliti za obiteljsko stablo? To je jedna od onih neoprotestantskih karizmatskih bezvezarija koje su u zadnje vrijeme uvezene u naše krajeve (iz Amerike?), a koje nemaju nikakve veze s katoličkom, ni pravoslavnom vjerom. I ozbiljni katolički teolozi (ako je takvih ostalo...) govore protiv toga. Pa čujem neke priče da ti loše ide u životu jer je tvoj pradjed napravio ovo ili ono (npr. ubio nekoga). Kakve to veze ima s kršćanstvom? A takve teze prodiru u hrvatski katolicizam u zadnje vrijeme. To je dno izopačenja. Ni Katolička crkva takvo što nikada nije naučavala. A moliti se uvijek može za bilo koga, ne samo za "pretke".

    Miro

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neki su katolički teolozi popustili pred mojim argumentima da u većini slučajeva postoji nasljeđivanje posljedica grijeha praroditelja. Tome svjedoči 2. Božja zapovijed. Sve dok to nije promjenio prorok Ezekijel. Mislim 18. poglavlje. Božja zapovijed se ne može ukinut i ona funkcionira u uvjetima veće tvrdoće srca. Marinko

      Izbriši
  6. A ovo hihi je bila neka sitna provokacijica, bockanje, ništa posebno. Mada priznajem, malo neukusno.

    Miro

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hrvateki Miro i Marinko, ostavite se katoličkih skrupula je li bockanje ili malo neukusno.
      Kad dotični manjinac usred Hrvatske paklenskom mržnjm riga po Katoličkoj Crkvi, kako se to onda zove?

      Krešo

      Izbriši
    2. To se zove 'Bella Ciao' :)
      I da, ne kritiziram Katoličku (Sabornu) Crkvu, nego kako napisah, jednu sektu koja je preuzela upravu nad drevnim rimskim patrijahatom.
      Gospod nije utemeljio RKC sa sjedištem u Rimu i koju vode 'pape' gladne zemaljske vlasti i slasti, nego Crkvu kojoj je On glava, a ne navedeni oholica iz Rima.
      Također, ako je Hrvatska sudbinski vezana uz taj Rim, onda može samo slijediti sudbinu Rima što nije ništa dobro.
      Međutim, i Rim i Hrvatska i gotovo sve države su vazali nečastivog. To dokazujem legalizacijom sodomizma i ostalih perverzija koje dolaze od vrha države.
      Nisam se borio za državu u kojoj će redarstvo tući građane koji ne žele prihvatiti sodomizam i 'gay parade'.
      I da ne nabrajam dalje.
      Dok je tebi Krešo glavni problem ako se istina o globalnoj uroti nečastivog i 'belle ciao' navodi u tobože suverenoj hrvatskoj državi.

      Izbriši
    3. "istina o globalnoj uroti nečastivog"

      Pričaj nam nešto o pravoslavnoj Sofiji i tradicionalnim radosnim gay paradama s razdraganim mnoštvom.
      Pusti ti katoličku "sektu". Kako je to sotona ****z*o Crkvu?

      Krešo

      Izbriši
    4. @Krešo,
      Nikad i nigdje nisam tvrdio da je Bugarska kršćanska država.
      Po mojem sudu, kršćanska država ne može pripadati superdržavi EU koja nameće nekršćanske zakone svojim članicama koji de facto više nisu suverene države.

      Izbriši
    5. Kako nisu suverene države??? Svi episkopi tradicionalno blaženo gledaju i naslikavaju se uz predsjednike svojih zemalja, a ne uz Anđelku Merkel.
      Tako i ti, svrni svoj mili pogled na Rumena Radeva.

      Krešo

      Izbriši
    6. Jasno je da nema ničeg lošeg u tome da mjesne Crkve imaju dobre odnose s nacionalnim državama, jer tako mogu korigirati ili pokušati ublažiti zlo koje dolazi od masonskih središta moći u EU ili SAD.
      Mudrost je u tome da se u pravom trenutku povuče pravi potez kad se država daje u službu zla.
      To je po mojem mišljenju bilo onda kad su države dobile od EU zadatak da organiziraju parade sodomita (svakom tko ima oči je jasno da je to bio nužan uvjet za pristupanje EU što je dovoljan dokaz da je ta tvorevina sotonska).
      Mislim da je tada trebalo rezolutno i beskompromisno se tome protiviti i pozvati vjernike na građanski neposluh i prosvjede.
      Koliko se sjećam u Gruziji su monasi predvodili prosvjede, vjerojatno i u Rusiji.
      Nažalost to se nije dogodilo nigdje drugdje.

      Nego reci Krešo, gdje je to i koji episkop RKC ili monasi RKC sudjelovali u prosvjedima protiv sodomizma?
      Pa vaš 'nezabludivi' je glavni promotor sodomizma.

      Izbriši
  7. "Hravatek" Krešo, da je situacija normalna, s Katoličkom crkvom i Hrvatskom , onda bi tvoja primjedba bila na mjestu i imala smisla. Međutim, nije situacija normalna. Ni Katolička crkva sama ne zna što hoće, s vrha do dna. Tolika je konfuzija svugdje, to znam iz prve ruke I u takvim okolnostima ja ne vidim nikakvog smisla da se obaram "pravedničkim gnjevom" na nekoga tko "usred Hrvatske itd." U ime koga ili čega bih trebao gajiti taj gnjev? Te sve priče o "toj nekoj manjini" me uopće ne interesiraju. To spada u zadimljene birtije (ili internetske birtije) u kojima se okupljaju ocvali prioadnici nekih političkih stranaka i opcija. Zanima me teologija, Bog i spas duše.

    Miro

    OdgovoriIzbriši
  8. Emilu

    Ti znači sada slijediš gregorijanski kalendar (a prije si ga kritizirao), jer, koliko mi je poznato, Bugarska pravoslavna crkva, za koju kažeš da si njezin ćlan, ima taj kalendar, zapravo ne gregorijanski, nego revidirani julijanski (pomični blagdani julijanski, nepomični gregorijanski)?

    Miro

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Emilu će ove godine prisjesti fritule i bakalar.

      Krešo

      Izbriši
    2. @Miro,
      Ako nisi primjetio, od Uskrsa više ne pripadam IPC Grčke, između ostalog zato što ne vjerujem da je pitanje kalendara dogmatsko pitanje. Eventualno pitanje discipline, i bilo bi najbolje da su sve mjesne Crkve pričekale da Sabor Crkve prihvati ili odbaci novi kalendar, jer je sablažnjovo da kršćani ne slave zajedno u isti dan Božić i spomendane svetaca.

      Izbriši
    3. Kakav Sabor? Trebao biti pa propao. Nisu se "pape" mogle dogovoriti. Totalna pravoslavna zbrka i zbunjoza.

      Krešo

      Izbriši
    4. Sabor je propao po providnosti Božjoj zato što je taj Kretski sabor trebao biti pandan drugom vatikanskom saboru RKC.
      Dakle promocija modernizma i ekumenizma na putu prema stvaranju jedne svjetske religije koja će objediniti sve postojeće i biti u službi Antihrista.

      Izbriši
    5. Baš me zanima je li prosječni Bugarin pravoslavac razmišlja kao ti od ravnozemljaštva do iminentnog Antihrista. Rekao bih sigurno NE. Ti si uvijek svoj.

      Ne treba biti prorok a znati da Sabora PC neće nikad biti bez obzira bio smak svijeta za milijun godina ili sutra.

      Krešo

      Izbriši
  9. Koliko ja znam, u Hrvatskoj ima samo jedna bugarska župa, u Zagrebu, mislim da imaju crkvu na adresi Jurjevska 33. Tu im je crkvu ustupila na korištenje Zagrebačka nadbiskupija, u ime ekomenizma (valjda). Ne znam održavaju li se tamo još liturgije (prije pet-šest godina jesu). Svojedobno su imali i neku mrežnu stranicu bugarskih pravoslavaca u Hrvatskoj, ali je ugašena. Koliko sam čuo Srpska pravoslavna crkva, tj. Mitropolija zagrebačko-ljubljanska, mršti se na postojanje te župe/crkve Bugarskog patrijarhata na kanonskom teritoriju koji srpska Zagrebačko-ljubljanska mitrpolija smatra "svojim". S druge strane, u Hrvatskoj djeluje i Makedonska pravoslavna crkva, na koju se SPC isto donekle mršti, ali manje, jer ta Makedonska crkva, mada realno postojeća u Republici Makedoniji (s biskupijama, manastririma, svećenstvom, vjernicima, tj. cijelom infrastrukturom), ipak nije kanonski priznata u pravoslavnom svijetu. A BPC je itekako priznata i ima normalne odnose s SPC, tako da srbo-pravoslavce to više boli to postojanje "stranog tijela" (kako oni misle) na njihovu kanonskom teritoriju (kako oni misle).

    Miro

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. @Miro,
      Postoji dakle parohija/župa BPC u Zagrebu kojoj pripadam.
      Nije na toj adresi, i mislim da je dobro što više ne koristi ništa od Zagrebačke nadbiskupije, jer ekumenizam kakav se propagira - 'puno grana Hristove Crkve, jedna je PC, druga je RKC, treća su protestanti ...' je hereza koja se izravno protivi Simbolu vjere/Vjerovanju.
      Istina je da SPC ne gleda dobro na postojanje te parohije koja je jasno opredijeljena protiv hereze etnofiletizma pa u njoj ima Bugara, Hrvata, Srba i mislim da bi takve trebale biti sve mjesne Crkve koje se više ni ne bi trebale zvati narodnim-nacionalnim imenom, nego kao i nekad po nazivu grada u kojoj je sjedište mjesne Crkve, pogotovo ako ta mjesna Crkva pokriva područje više država s različitim narodima.
      Pravoslavni narodi su se žestoko međusobno zaratili kad su mjesne Crkve bile zaražene s etnofiletizmom kojeg nije bilo dok su živjeli u jednom carstvu (Rimskom ili tzv. Bizantu, pa i u Otomanskom).
      Doduše ista stvar je i s rimokatolicima koji su se u istom 19.st. zaratili kad je nakon francuske revolucije buknuo plamen stvaranja nacionalnih država.
      Možda je i recentna navala nekršćana-muhamedanaca na Europu, zasad samo zapadnu, ali slično će se dogoditi i na istoku i jugu, Božja kazna zbog etnofiletizma po kojoj je mnogim kršćanima njihov narod (to je pogotovo ridikulozno jer su svi moderni narodi nastali mješanjem mnogih starih naroda) i država bila ispred Boga, vjere i Crkve.

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.