srijeda, 29. lipnja 2022.

Ono o čemu vam nisu rekli o pornografiji

 


Naslov videa nije pretenciozan.

Pogledajte odnosno poslušajte i ostala njegova razmišljanja te razgovore koje vodi i objavljuje na svom YT kanalu.

Recimo ovaj o proroštvu povjesničara Dawsona od 1933. kako će Zapad uništiti uništenje patrijahalizma i spolne bračne čistoće (kao što je bilo sa starom Grčkom i Rimom). Proroštvo se je obistinilo.


Također, autor videa i profesor kojeg su izbacili iz Etona zbog "političke nekorektnosti", ima svoj web portal s mnoštvom zanimljivih tekstova. Jedan  na kojeg sam naišao je ovaj u kojem se navodi povijest destrukcije Zapada preko sustavnog, planskog i stoljetnog širenja spolnog nemorala u kojem su sudjelovali poznati intelektualci kao i poznati svjetski bogataši. Naravno i političari, umjetnici, oni "ozbiljni" i oni iz pop kulture, svi u službi Nečastivog.

Ovdje autor govori o sebi:


Dodat ću svoje razmišljanje. Ovo je sve bilo moguće radi toga što se je većina ljudi, još i dok je bio patrijahalizam, kralj, javno ćudoređe uključujući spolno, zaželjela lagodnog života i većeg uživanja u materijalnim dobrima*, a sve je to obećavala znanost i tehnologija. Povratak na zdrave temelje je nemoguć ako se ludistički ne odbaci tehnologija, a budući bi oni narodi koji bi se odlučili na taj korak bili poraženi u ratu** od tehnološki nadmoćnije globalističke antihristovske vojske koja juri s tehnologijom u vječnu propast vukući za sobom cjelokupno čovječanstvo, tako je kraj svijeta neminovan i bez da se dogode neke prirodne nesreće - čovjek će sam sebe uništiti tehnologijom, uništiti najprije duhovno, a na kraju biološki i materijalno.

Naravno, mi koji smo kršćani ne vidimo u tome nikakvu konačnu tragediju, nego skoro stvaranje novog, produhovljenog i vječnog Neba i Zemlje. Staro prije treba uminuti.

* Iako nam Crkva govori suprotno, iako nam je Gospod Hristos zapovijedio da uzmemo križ svoj, i da ne ugađamo tijelu i ne služimo svijetu i bogu novca, ipak je većina onih koji su bili kršćani odlučila ne poslušati. Sad imamo posljedice onog što su naši preci odabrali, a mi smo prihvatili za njima. I izgleda da ovdje nema mogućnosti promjene postojećeg stanja na narodnoj razini, a kamoli na međunarodnoj. Ono što možemo i što trebamo je odbaciti te zablude osobno i tako živjeti ne robujući tehnologiji i svijetu, jer onda nismo slobodni za ono za što nas je Bog stvorio.

** Kad bi rat u Ukrajini stvarno bio protiv globalističke agende i prateće opće dekadencije, iako znamo to nije, a zamislimo da jest, Rusija si ne bi mogla dopustiti tako nešto, jer bez tehnologije pogotovo ove hipersoničkih raketa koju posjeduje, sigurno bi izgubila rat od NATO-a.



Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.