nedjelja, 10. lipnja 2018.

Domagoj Malić aka Patrick Little najavio predsjedničku kandidaturu 2020.g

I održali su se senatski izbori u Kaliforniji.
Domagoj Malić o kojem sam pisao, i koji je po anketama bio na drugom mjestu, dobio je daleko manje glasova nego što su to ankete najavljivale.
I prva njegova reakcija nakon izbora bila je začuđujuća, vrlo je zadovoljan što je dobio mizeran broj glasova jer to po njemu znači kako će ljudi shvatiti da su izbori namješteni.
Ne možemo reći da nema i u tome neke logike (pogotovo jer se radi i o elektronskom glasovanju, a samo analfabeti i veliki naivci vjeruju u moralnost računalnih programa odnosno programera).



Nadalje, on nije poput tipičnih hrvatskih političara koji nakon što izgube na izborima odu u anonimnost i eventualno se ponovno pojave za slijedeće izbore.
U razgovoru kojeg ćete vidjeti, on kaže da svoj javni politički život vidi kao moralni imperativ.
Budući se njegov politički angažman otvoreno pokazuje s ciljem onemogućavanja židovskih supremacionista u vlasti SAD (ali i šire), možemo slobodno konstatirati da je to potpuno neobičajeni političar koji ne krije da se suprostavlja najmoćnijim ljudima svijeta.
Ili je dakle luđak ili je jedinstveni suvremeni političar koji po predmakijevalističkoj tradiciji politiku drži etikom na razini društva te je spreman zbog toga izgubiti život.
Iako je nastupao sa stajališta sačuvanja bijele rase u SAD, sada kaže kako su za njega više glasali nebijeli birači koji se kao i on suprostavljaju židovskoj dominaciji.
Moguće je da je bijela rasa otišla toliko u kulturnu i moralnu degeneraciju da se više ne želi niti boriti za svoj opstanak, da jedva čeka na nestajanje te da poziv na očuvanje svoje bijele rase vidi kao poziv na zločin.
Pogledajte i poslušajte razgovor koji je s njim vodio novinar Reutersa i koji najvjerojatnije nije objavljen što nije nimalo iznenađujuće.
Čut ćete nešto što ne možete čuti od ostalih političara.
Pretpostavljam ako bude nastavio istim tempom i smjerom i ako okupi oko sebe više sljedbenika, da će završiti kao J.Kennedy.




Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.