četvrtak, 14. travnja 2016.

One su ponosne što su spolno bolesne

Pogledajte ovaj zabrinjavajući video:

One su ponosne što su spolno bolesne.
Eto i rimuje se.
Više od spolne bolesti zabrinjava što je ovaj trend pokazatelj kako je ljudsko moderno društvo degeneriralo.
Može li još niže pasti?
Može, mogu zamisliti borbe gladijatora do smrti.
Pa to već imamo, naziva se borilačkim sportom, borbe prijenose državne TV, a ovih dana je jedan gladijator preminuo od udaraca.
Kanibalizam?
Pa to već duže vremena imamo, kozmetička industrija desetljećima koristi abortiranu djecu kako bi radila kreme za pomlađivanje žena.
Kako bi ove drolje koje su ponosne na svoje spolne bolesti izgledale mlađe i tako još više prenosile bolest.
Javne crne mise?
Pa već pola stoljeća u SAD-u legalno postoji sotonistička crkva, nije nikakva tajna da su vodeći filmski redatelji, glumci i ostale zvijezde u nju uključene. Nema dana na našoj državnoj TV da se ne će pojaviti neki film ili pop glazbeni video spot koji ne će imati sotonističke poruke.
Ovaj mjesec planira se diljem svijeta postaviti sotonske hramu Baalu.
Javno orgijanje?
Ne, to se sad zove kazališnim dramama.
Starci prolupali kao u proročanstvu svetog Bonaventure o posljednjim vremenima?
Ne samo da su prolupali, nego nisu nikad ni bili normalni jer pripadaju hipi generaciji, a na TV se prikazuje serija koja kroz vid skrivene kamere prikazuje besramne starce i starice koje šokiraju prolaznike i onda je tobož jako smiješno gledati njihove reakcije. Ali uskoro ne će više biti nikakve reakcije, jer normalni starci biti će luđaci, normalne žene biti će kao ove drolje koje se javno hvale što prenose spolne bolesti, normalna djeca će valjda biti ona koja će trčati za pedofilima, normalni muškarci će biti kao ovi na slici:

H.Makow na svom portalu prikazuje kako se je degeneriralo društvo.
Pročitajte ovaj i ovaj drugi tekst.
Normalno je da se snimaju 'komedije' u kojima se 'bogata' radnja događa dok 'junakinje' seru.
Ne znam dal su doslovno, ali dijalog se odvija dok sjede na zahodskoj školjci.
Ne postoji odvratnost koja ne će biti prikazana kao umjetnost, ne postoji ružnoća koja ne će biti prikazana kao ljepota, ne postoji zlo koje ne će biti prikazano kao dobro, ali i ne postoji dobro koje ne će biti prikazano kao zlo.
Kao i uvijek kad ljudsko društvo napusti samo jednu Božju zapovijed, na kraju potpuno degenerira i krši ponosno sve Božje zapovijedi.
Ako preljub i blud nije grijeh nego ljudsko pravo, kako se možemo čuditi što je zapadno društvo ovako završilo?
Živimo u potpuno naopakom društvu, a Bergoglio je proglasio godinu milosrđa i ostavio naputak kako moramo imati razumijevanja za sve ono što se javno protivi naravnom zakonu i Bogu.
Koliko god nam se smučale perverzije kojima smo svakodnevno obasuti, najveća perverzija je kad netko tko se predstavlja Kristovim vikarem na Zemlji, govori da zlo nije zlo, a dobro je zlo ako nema tolerancije prema zlu.
Kao što je rekao jedan dobar prijatelj, bojmo se jako da nam perverzije ne postanu normalne.
Jer onda lako možemo postati dio ovog svijeta koji je osuđen na uništenje vatrom.
Ako se prepustimo medijima kojima je očito najvažniji cilj širiti perverzije i zlo, ako živimo u gradovima u kojima gotovo da više i nema normalnih ljudi, pitanje je koliko možemo dugo izdržati da i sami ne postanemo širitelji duhovne zaraze. 
Danas ima toliko radnih mjesta koja su manje ili više povezana sa zlom.
Znam da moramo od nečega živjeti, ali bolje je trpjeti oskudicu nego najprije trpjeti oko sebe feministkinje koje su ponosne što su bolesne, onda imati razumijevanja za njih, i na kraju biti duhovno mrtav kao i one.
Društvo će bez sumnje još dublje padati, ali to ne će biti ništa radikalno što se još nije manifestiralo.
Novost će biti širina ili mnoštvo onih koji će otvoreno slijediti zlo, odnosno Sotonu i Antikrista.
Ne znam dal smo došli do situacije kad ćemo morati kao Lot bježati iz Sodome da ne bismo i sami bili uništeni, ili kao što su kršćani napustili Jeruzalem slijedeći Kristovo proročanstvo o znakovima koje će prethoditi njegovom uništenju.
Ostanimo vjerni Kristu Kralju, stavimo na sebe sve duhovno oružje i štitove o kojima piše sv.Pavao!
Bez toga bit ćemo izgubljeni.
Znajmo da ovo ne će moći dugo trajati, da će mržnja na nas kršćane sve više rasti i da su vrlo moguće situacije kad ćemo svojim životom ili trpljenjem svjedočiti vjeru u Krista koji neka nam se smiluje i neka nam pošalje darove Duha Svetoga!

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.