utorak, 19. travnja 2016.

Postoji li neka riječ da ovo opiše?

Kliknite.
I vidite kako se apokalipsa događa pred našim očima.
Finski roditelji dozvoljavaju da njihove predpubertetne djevojčice budu plijen muhamedanaca koji su nekoliko puta stariji od njih.
Muhamedanstvo je sotonističko-hedonistička religija kojoj je glavni motor za širenje tjelesna požuda.
Abu Bakr je bio najznačajniji sljedbenik Muhameda, bogati trgovac iz Meke.
Poslije smrti Muhameda, postao je prvi kalif.
Njemu je jedan dan došao Muhamed rekavši kako je dobio poruku od Allaha.
Poruka je bila - bog hoće da mi daš za ženu tvoju kćerku Ajšu.
Muhamed je bio u 50-tim, a djevojčica je imala šest godina.
Muhamed je osim djevojčice dobio i njezine lutke, jer Ajša se je i dalje igrala s lutkama dok ju je Muhamed 'učinio ženom'. Haditi kažu kako je to učinio u njezinoj devetoj godini nakon što je dobila prvu menstruaciju, ali znajući kako je primjerice Homeini propovijedao:



da su spolni odnosi muhamedancima dopušteni s malom djecom, osim penetracije, nije teško zaključiti kako je Muhamed 'upoznao' Ajšu odmah nakon 'ženidbe' u šestoj godini.
Tko je kriv zašto to Europljani ne znaju pa dopuštaju svojim djevojčicama (ali i dječacima) da se 'druže' s klipanima koji su barem duplo stariji od njih i kojima je Muhamed čovjek uzor kojeg treba naslijedovati?
Sami su krivi, jer kuran i ostale 'svete' knjige muhamedanstva nisu tajna, prevedene su gotovo na sve jezike na koje je prevedena Biblija, k tome povijest Europe i Mediterana prepuna je dokaza kako su europski kršćani jedva preživjeli muhamedansko osvajanje, kako su se neke zemlje, poput Španjolske, osam stoljeća borile da istjeraju okupatore, pljačkaše i silovatelje.
Dakle, niti jedan roditelj nema opravdanje što to dopušta, jer svi oni koji to rade, čine to iz svog podsvjesnog straha pred muhamedancima, tako da jadni razmišljaju skoro isto kao Abu Bakr.
Samo još i gore, jer ovaj budući kalif je vjerovao kako je Muhamed pravi prorok i kako je stvarno Allah pravi Bog i kako je zatražio da Muhamedu dadne svoju kćer, dok roditelji koji to čine su najvjerojatnije ateisti ili agnostici kojima nije stalo niti do svoje djece, nego samo do sebe.
Računaju da će biti sigurniji ako dobiju 'zeta' muhamedanca (makar njihova kćer bila posljednja žena od četiri ili čak haremska seksualna robinja) u gotovo neizbježnom ratu ili osvajanju bez ispaljenog metka zapada.
Tko je tu još kriv?
Liberalno-sekularna država i mediji koji bolje lažu o Muhamedu i muhamedanstvu od samih muhamedanaca koji se koriste taqiyom - ne znam koju riječ za to imaju naši bosanski muhamedanci, ali riječ znači pravo ili dužnost muhamedancima da lažu nemuhamedancima kako bi ih lakše osvojili.
Što tek reć za novorednu Crkvu koja je na svojem utemeljivačkom saboru proglasila dokument Nostra Aetate koji kaže kako kršćani i muhamedanci se mole jednom Bogu? Neki to pokušavaju pravdati da tamo nije rečeno da se mole jednom te istom Bogu.
Samo istina je i da sotonisti vjeruju u jednog boga, pa Nostra Aetate ne hvali sotoniste da se mole jednom Bogu kao i katolici.
Kako ne bi bilo nikakve zabune oko interpretacije, pobrinuo se je Woytila poljubivši kuran i organiziravši skup svih nekršćanskih religija u Asiziju gdje su svi zajedno molili.
Kome? Pa valjda tom jednom bogu kojeg spominje Nostra Aetate.
Dalje je uslijedilo Ratzingerovo skidanje cipela u džamiji, okretanje s muhamedancima put Meke i neki pokreti tijela koji su bez sumnje govorili kako se zajedno moli s muhamedancima.
U jednom trenutku je Ratzinger citirao bizantskog cara koji je napisao istinu o muhamedanstvu, ali onda je pojeo jezikovu juhu, pospeo se pepelom po glavi u ime svih novorednih katolika i ponovio najveću 'istinu' modernog doba - muhamedanstvo je religija mira.
Bergoglio je samo nastavio gdje je ovaj stao. Svi su ljudi djeca Božja, samo muhamedanci imaju prednost pred kršćanima, pa je njih 'prošvercao' zrakoplovom od Lezbosa do Rima, a za Veliki četvrtak, perući noge muhamedancima i muhamedankama, jasno im je stavio do znanja kako se osjeća kao dhimmi, kvazi kršćanin koji nema ništa protiv da bude drugorazredni državljanin kalifata i koji je za to spreman platiti porez za zaštitu.
To se naziva džizijom i koje je ništa drugo nego reketarenje koje su muhamedanci naplaćivali kršćanima tisuću godina prije nego što su masoni osnovali mafiju.
I bez rata, posve je izvjesno kako će Rim uskoro doći u poziciju Carigrada odnosno Istanbula kako ga danas nazivaju osvajači. Obelisk na Trgu sv.Petra ionako liči na minaret, treba mu samo dodati lift za mujezina.
Gdje ćemo mi tada biti?
Pod zemljom ili u statusu dhimmije ili u nekoj katakombi što znači isto ispod zemlje?
A kako bi bilo da ostanemo kršćanima koji ovom slučaju ne mogu biti ništa drugo nego križari?
Europska civilzacija već stoljećima osuđuje križare, pa se ovi moderni događaji mogu protumačiti kao Božja kazna kršćanima koji su se smatrali boljima od križara i koji su ih osudili kao zločince.
Mislim da se trebamo čim prije odijeliti od ovog trulog zapada koji svoju djecu nudi muhamedanskom Molohu kako bi ga odobrovoljio.
Gdje su hrvatski biskupi poput bana i vojskovođe Petra Berislavića koji je poginuo ratujući protiv muhamedanca? 
Ne da nemamo biskupa i bana, nemamo niti nekog seoskog svećenika poput popa Mesića koji je vodio rat za oslobođenje Like od Turaka.
Ali imamo nešto što su i naši preci imali i što je najvažnije. 
Krista Kralja koji je Lav Judejski i koji uskoro dolazi i koji je rekao da je osveta Njegova. 
Tko god vrijeđa ili omalovažava ili naplaćuje reket ili šamara onog najmanjeg kršćanina koji vjeruje u Krista Kralja, usudio se je to učiniti Lavu koji se je probudio na križu, koji je samo spavao dok je umirao Jaganjac Božji.
Ovo što iznosim na blogu je da nam raspušem sapunice pouzdanja u EU ili u liberalno-sekularnu državu s njezinom vojskom, policijom i pravosuđem.
Te države i njihova kultura i ideologija umiru ili bolje rečeno trunu pred našim očima. I to je dobro.
Ali rađa se kalifat koji će razbistriti mutne liberalne vode. Bit će puno očitije tko je za Krista Kralja, a tko je za Antikrista (pitanje je u kojoj namjeri turski predsjednik Erdogan dolazi u Hrvatsku).
Križari nisu samo mlatili mačevima i jurili s kopljima, oni su se svaki dan molili i svako jutro bili na sv.Misi.
Mislim da muhamedanci nisu nikad shvatili da su u tome dobijali snagu njihovi ljuti protivnici.
Moliti dakako možemo i moramo, biti na sv.Misi je veći problem zbog poznatih razloga.
Postoji nešto što se zove pričešćivanje u duhu. Možemo čitati Misal i žarkim srcem zaželiti dobiti sv.Euharistiju. Tu se dobija milost.
Amen.


P.S. Dva videa. U prvom se Bergoglio ispričava ilegalnim imigrantima u naše ime jer ih nismo dostojno dočekali, jer se ne želimo mjenjati kako bi nastalo novo čovječanstvo. 'Papa' kaže kako su imigranti dar, a ne teret.


Drugi video pokazuje kakav su to dar dobili Parižani.




 

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.