srijeda, 6. travnja 2016.

Što se to dogodilo Nijemcima?

Pogledajte:

Ovaj sramotni slikopis djelo je etabliranih Nijemaca i prikazan je na njemačkoj državnoj dalekovidnici ZDF.
Ne znam dal je ikad u povijesti i jedan narod u tako velikom broju želio svoj nestanak i ohrabrivao porobljivače da budu nemilosrdni prema njima.
Tolika suicidalnost ne može se objasniti bez demonskog opsjednuća.
Naši ljudi koji su tamo otišli na pečalbu, pa su se zaboravili vratiti, ako nisu i sami zaraženi tom njemačkom bolesti, vjerojatno će zažaliti što se nisu vratili.
Kao u Isusovoj prispodobi o pometenoj kući, duhovnu prazninu poslijeratnih Nijemaca ispunio je čovjekoubojica od početka.
Ali i u novorednoj Crkvi Nijemci su imali i imaju veliku, ali u negativnom smislu, ulogu.
Neki tradicionani katolici, opisujući drugi vatikanski koncil, naslovili su svoje knjige - Rajna se prelila u Tiber.
To rječito govori kako je modernizam bio jak među njemačkim klerom.
Narod koji je nekad bio desna ruka Crkve, ili Njezin zemaljski mač koji ju je branio od fizičkih napada heretika i neprijatelja, sad je postao neprijatelj.
Možda su ova recentna događanja Božja kazna zbog tog izdajstva.



Nalazimo se u Uskrsnim vremenima.
"Novus Ordo Watch" objavio je 'prigodni' tekst o 3 velika novoredna kardinala, od kojih je jedan umirovljeni papa, koji su u svojim pisanim djelima javno zanijekali Isusovo uskrsnuće.
To su redom Kasper, koji je dugo vodio politiku novoredne Crkve glede nijekanja dogme o spasenju - ekumenizam i negacija EENS, zatim Mueller koji je trenutni 'inkvizitor', odnosno trebao bi se brinuti o pravovjerju ma kako to neobično zvučalo, i Ratzinger, možda najpoznatiji modernistički teolog čije se knjige proučavaju na novorednim bogoslovijama, osumnjičen prije V2 za krivovjerje, zaslužan za neke heretičke formulacije u V2 dokumentima, zatim inkvizitor za vrijeme pontifikata Woytile i nakon smrti istog, papa - trenutno umirovljen.
Što ih povezuje osim što ne vjeruju u dogmu o uskrsnuću?
To što su Nijemci.
Ne želim nipošto reći da među Nijemcima nema pravih katolika.
Ali mogu sa sigurnošću reć, da ako su pravi, da žive već u liberalno-sekularnom kalifatu i da im je puno teže nego ostalim katolicima. 
Vi koji i dalje pripadate novorenoj Crkvi, morate biti svjesni da vaš 'inkvizitor' Mueller, javno tvrdi da niti ljudske oči, niti ljudske naprave poput fotoaparata ili kamera, nisu mogle primjetiti uskrslog Isusa, jer Uskrslog se može vidjeti samo umom. Drugim riječima - apostoli su toliko žudjeli za mrtvim Kristom i žalili za Njim, da su Ga počeli vidjeti umom.
Ne ćemo biti valjda toliko bukvalni pa povjerovati da je sveti Toma apostol stavio svoje prste u Isusove rane, u to vjeruju samo primitivni katolici. Toma se nije isprva najbolje snašao i nije slijedio ostale apostole u njihovom umovanju, ali kad je i on počeo umovati, onda je metaforički stavio prste u Isusove rane.

Zar takve hule na Boga od onih koji se nazivaju kardinalima Crkve i papama može proći nekažnjeno?
I to je odgovor na pitanje iz naslova.
Nijemcima se događa Božja kazna.
Dobro pazimo da se tako nešto i nama ne dogodi.

P.S. "Novus Ordo Watch" objavio je još jednu vijest-dokaz kakva se apostazija događa u Njemačkoj. U kelnskoj katedrali održani su zajednički luteransko-katolički sprovodni obredi za umrlog luteranskog bivšeg ministra vanjskih poslova Njemačke, Guida Westerwellea.
Tu je već javna sablazan krivovjerja - sprovod u katoličkoj crkvi za protestanta. Međutim još sablažnjivije je što je isti bio javni sodomit koji je bio u 'braku' s drugim isto takvim perverznjakom. Novoredni svećenik je izgleda opisao pokojnika kao sveca pa je pitao retorički - što bi dvojica Isusovih učenika dok su išli u Emaus razgovarala s pokojnikom.
Moj je odgovor - ne bi razgovarali uopće, nego ga kamenovali prema Zakonu (malo sam to nategnuo, jer sodomiti su se kažnjavali kamenovanjem nakon što su uhvaćeni u besramnom činu, odnosno kad je bilo svjedoka).


3 komentara:

  1. Hvaljen Isus i Marija!

    Emile, nemam komentar, sve je jasno i glasno!

    Medjutim (i nazalost) imamo i mi “biser” teologa strave i uzasa. Pogledaj ovo: https://www.youtube.com/watch?v=eMUm56FWcsI , posebno od 24 min. Ovakve bolesne, neizivljene gadosti moze izbljuvati jedino jedan turbo novus-ordo “teolog”, totalni idolopoklonik Bergoglia.

    Nikad nitko (normalan) nije ni pokusao da opise stanje vjecne srece u raju (jer je to nemoguce, kako nas uci tradicija i zdrav razum), ali je ovaj “teolog” za mlade to “lijepo” opisao kao: vjecni “ORGAZAM izmedju Svetog Trojstva” ???!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvaljen Isus i Marija,

      Odgledao sam Petre. Budući da sam upoznat kako je Woytila heretički naučavao teologiju tijela, ništa nije iznenađujeće za ovog novorednog svećenika. Postavlja se pitanje u čemu je razlika između muhamedanskog raja i raja kojeg je opisao Woytila. Nema je u suštini. Ovaj čak kaže kako obred ženidbe nije završio dok se ne dogodi penetracija ili orgazam. Vrhunac hereze je kako si napisao, da su odnosi među sv.Trojstvom poput spolnih odnosa.

      Izbriši
  2. Novoredna Crkva dakle naučava kako je spolna požuda nešto dobro, neki dar Božji, a ne kazna Božja zbog prvog grijeha.
    Smiješno i blasfemično je kad 'don' Stojić kaže kako Sotona mrzi seks jer ga seks podsjeća na sv.Trojstvo. Nadalje, kad opisuje 'ekstaze' međugorskih vidjelica, pa i svoju koju naziva protestanstki počivanje u duhu, onda imam slično iskustvo i znam da se radi o demonskoj prevari. Dovoljno je pogledati počivanje u duhu kod pentekostalaca koji se valjaju po podu, rokću kao svinje, smiju se kao budale bez prestanka, pa je lako zaključiti da to nema veze s Duhom Svetim i sjedinjenjem s Bogom, nego se radi o sjedinjenju s demonom.

    OdgovoriIzbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.