srijeda, 18. srpnja 2018.

Bijelo i crveno polje

Poznanik je povodom događanja na SP u nogometu u Rusiji stavio na svoju kuću hrvatsku zastavu.
Uskoro je netko (pretpostavljam od 'turista') ga prijavio policiji, tako da je na kraju zastavu skinuo.
To je bila hrvatska zastava, a ne službena zastava RH.
Takva je zastava bila na otočkom dijelu Krčkog mosta, pa je pred desetak godina prebrisana.
Takva zastava se je vijorila na svim skupovima (osim komunističkim i velesrpskim) na prvim demokratskim izborima druge polovine 20.st. u Hrvatskoj.
Konačno stranka HDZ koja je pobijedila na tim izborima (ali ne samo ta stranka, nego sve osim onih koje su proizašle od komunističke stranke) je tu zastavu službeno koristila u predizbornoj kampanji.
Dakle, nešto se je službeno bitno promijenilo u RH kad je zastava koja je tu državu stvorila postala zabranjena.
Simbolično se tu radi o prvom bijelom polju povijesnog hrvatskog grba.
Međutim, hrvatski povijesni grb imala je u svojim državnim insignijama i kraljevina Jugoslavija, i to s početnim bijelim poljem.

Usput, dvoglavi orao koji se nalazi na srpskom grbu i ovdje na jugoslavenskom, kao i na ruskom, znak je imperijalizma budući su to orlovi Rimskog carstva, države koje ih stavljaju u svoje grbove šalju poruku da se smatraju nasljednicom tog imperijalnog carstva (te dvije riječi su pleonazam jer znače isto). 
I naravno da u RH nije de facto (ali ne i de jure, jer poznanik je dao jednu povijesnu zastavu hrvatskog naroda, a ne zastavu RH, na svoju kuću budući njegova kuća nije vlasništvo RH da bi se tamo trebala vijoriti samo službena zastava RH) ta zastava zabranjena zato što ima početno bijelo polje kao i navedeni grb kraljevine Jugoslavije.
Zabranjena je, iako ne de jure (zakonski), zato što je hrvatska država za vrijeme drugog velerata imala na svom grbu prvo bijelo polje.
Tuđman je očito spominjao NDH kao povijesnu želju Hrvata za svojom državom kako bi pokupio glasove državotvornih Hrvata, ali kad je osvojio vlast onda se je počeo pozivati na svoju partizanštinu i ZAVNOH što je nedopustivo ubacio u ustav RH, a nakon toga definirao sadašnju zastavu sa 'zoološkim vrtom'.
Jer, ako se RH poziva na taj šumski skup pobunjenika protiv hrvatske države i koji je definirao Hrvatsku kao državu hrvatskog i srpskog naroda i koja je integralni dio komunističke Jugoslavije, onda od neovisne hrvatske države nema ništa, onda su se velikosrpsko-jugoslavenski pobunjenici s pravom pobunili budući se srpski narod više ne spominje u RH, a RH nije sastavni dio Jugoslavije.
Ako je pak Tuđman to radio tada zbog taktičkih razloga da se možda spriječi rat odnosno velesrpska pobuna i napad JNA, onda je nakon pobjedničkog završetka rata trebao žurno izbaciti iz ustava spominjanje ZAVNOH-a.
Jel ga u tome sprječila sujeta odnosno neskrivena tvrdoglavost i oholost jer onda dobar dio njegovog života gubi na vrijednosti dok je bio partizan, general JNA i predsjednik FK Partizana u Beogradu, ili je bio kratkovidan ili je kombinacija tog dvoje budući je ostavio de facto neemancipiranu hrvatsku državu u naslijeđe s tendencijom ponovnog stvaranja Jugoslavije u kojoj će biti proglašen zločincem koji je rušio Jugoslaviju (što je ipak vidio pa je pred smrt na njegovu inicijativu mjenjan opet ustav RH po kojem je zabranjeno odnosno protuustavno raditi na stvaranju nove južnoslavenske države, ali eto opet u toj promjeni nije htio izbrisati projugoslavenski ZAVNOH) zasad neznamo, ali to zasigurno ima veze s njegovim odbijanjem lustracije i zabranjivanjem osude jugokomunističkog krvavog diktatora Broza.

Dakle, prvo bijelo polje u hrvatskom grbu sada simbolično znači kako hrvatska država odbija bilo kakvo stvaranje Jugoslavije, ali ne znači nužno mržnju prema susjednim državama s kojima se može i treba gospodarski surađivati na dobrosusjedskim odnosima. 
Bijelo prvo polje tako označava tvrdu emancipiranu Hrvatsku koja se ne da ucjenjivati izvana niti iznutra.
Crveno prvo polje označava suprotnost, Hrvatsku koja se nije lustrirala od jugokomunističkih kadrova koji stvarno vladaju svim segmentima sadašnje hrvatske države, servilnu Hrvatsku koja odsluškuje ili slijepo sluša veleposlanstva SAD i Velike Britanije što znači da je spremna zanijekati žrtve koje su za nju pale, odreći se suverenosti ako će na taj način te dvije sile uspjeti dobiti kontrolu nad Srbijom.

I budimo uvjereni kako to podsvjesno zna većina građana RH, pa i oni u Srbiji.
Bez tog prvog crvenog polja RH bi inzistirala da Srbija, ako želi dobrosusjedske odnose, nužno mora prekinuti propagandu kako su Hrvati nepovijesni narod, kako su to pokatoličeni Srbi, kako je 'vojna krajina' povijesna srpska zemlja.
Prvo crveno polje znači Hrvatsku koja podilazi onima koji su se borili protiv nje, i koja je maćeha onima koji su se borili za nju.

Znajući sve to, postaje jasno zašto 'turisti' javljaju policiji ako neki čovjek na svojoj kući stavi hrvatsku zastavu s povijesnim grbom i s početnim bijelim poljem, i zašto policija RH odmah promptno reagira, zašto se na Bleiburgu nošenje ove zastave smatra nacizmom i tako dalje.

U tom kontekstu treba gledati na trenutni skandal kad su službeni organizatori dočeka hrvatskih nogometaša htjeli zabraniti nogometašima da proslavljaju s njima omiljenim M.Perkovićem Thompsonom, pa su istog nogometaši osobno pozvali u autobus čim su sletjeli u zračnu luku, htjeli da im pjeva na pozornici 'ustašku pjesmu' "Geni kameni" a odjedanput nije bilo više moguće naći glazbenu podlogu za tu pjesmu, a i pojačalo za mikrofon kao da je dobilo pad napona.

U Srbiji koja nikako da se izliječi od velesrpstva, optužuju one koji su navijali za Hrvatsku nogometnu vrstu u finalu kako su izdajnici ili kako su ih hrvatski nogometaši izdali budući su pjevali opet s Thompsonom na proslavi.
A u RH, ovi koji mrze prvo bijelo polje to jest neovisnost RH, pišu kako im je fašist M.P.T. pokvario veselje, kako su nogometaši uzori koji baš zato što su uzori ne bi smjeli imati veze s bijelim poljem to jest s Thompsonom.

Dakle, biti spreman boriti se za slobodu svog naroda te da narod ne bude sluga strancima niti stranim državama niti stranim skrivenim elitama, smatra se fašizmom, iskonskim zlom.
Kad biste preveli pjesme M.P.T. i svugdje gdje se naznačuje hrvatski narod i Hrvatska, stavili srpski narod i Srbija, umjesto 'za dom spremni' stavite 'za kralja i otadžbinu', srpski nacionalisti bi s pravom bili oduševljeni, a vjerojatno bi srpski nogometaši da su bili u finalu htjeli da im na dočeku u Beogradu pjeva domoljubna i bogoljubna srpska inačica Thompsona.
I sad slijedi (nažalost) bitna razlika između hrvatskih i srpskih domoljuba.
Hrvatski domoljubi, a ja se takvim smatram, u velikoj većini ne bi nimalo to zamjerili srpskim nogometašima, jer je za nas normalno da i u Srbiji 'bude prvo bijelo polje', da Srbi vole svoju domovinu, da pjevaju u pjesmama o slobodi, o pravdi, o Bogu, o tradiciji i obitelji, a protiv svih liberala i globalista koji to ne mogu podnijeti.
Ako srpski domoljubi ne mogu podnijeti 'prvo bijelo polje' kod Hrvata, onda oni nisu odustali od velikosrpstva i ratnih planova prema Hrvatskoj.
Ako im smeta kad hrvatski nogometaši s Thomposnom pjevaju o genima hrvatskih kamenjaraca:


Čvrsta ruka i poštenje
Sveta voda i krštenje
Budi čovik to je dika
Budi roda svoga slika

Ne daj na se, ne daj svoje
Nemoj tuđe, prokleto je
Jer 'ko život tako prođe
Ponosan pred Boga dođe

Gdje god da te život nosi
Uvik moraš znati ko si, hej

Geni, geni kameni
Vatra gori u meni!
Geni, geni kameni
Takvi smo mi rođeni!
Uzmi ili ostavi

Loša bila četr'es' peta
Rasula nas preko svijeta
A sad nova loza raste
Vratile se doma laste

Plave krvi, bijelog lica
Rađaju se nova dica
Na kamenu ka' na svili
Di oduvik mi smo bili
onda oni više mrze Hrvate nego što ljube svoj narod.
Čitam komentar jednog velesrbina koji je izbjegao iz Knina, pa se osvrće na ovu pjesmu kako je zločinačka.
Zašto?
Zato što se pjeva - "Loša bila četr'es' peta, rasula nas preko svijeta."
Hrvati dakle niti ne mogu tugovati zbog Bleiburga, križnih puteva i zbog uništenja hrvatske države zbog kojih su oni koji nisu ubijeni, bili prisiljeni tražiti utočište diljem svijeta.
I što je najgore, oni ne žele niti razmotriti argumente koji su prilično jaki jer se temelje na dokumentima, kako NDH što znači prvo bijelo polje, nije planirala niti izvršila genocid nad njima (kako ih onda uopće ima ako vjeruju u te izmišljene brojke ubijenih Srba u logorima), a da oni koju su stradali su prvenstveno stradali jer ne samo što nisu htjeli prihvatiti neovisnu hrvatsku državu, nego su se aktivno uključili u njezino rušenje pri čemu su činili zločine.
Srž njihovog problema je neprihvaćanje domovine u kojoj su rođeni ako ta domovina nije u Jugoslaviji ili u velikoj Srbiji.
Oni Hrvate koji su iz mješovitih brakova, i još ako su k tome pravoslavci, smatraju izdajnicima.
Dok istovremeno optužuju RH da je brojila krvna zrnca, oni broje krvna zrnca hrvatskih nogometaša koji se svi osjećaju Hrvatima.
I čak u tome ne vide svoje licemjerje.

Hrvati i Srbi su dva stara povijesna naroda i upravo zbog toga se nisu htjeli pretočiti u novi jugoslavenski narod (za razliku od nekih drugih koji i dan danas žale za tom propalom državom).
Rješenje svih napetosti i potencijalnih oružanih sukobljavanja je da i hrvatska i srpska država stave bijelo polje, to jest da postanu suverene države i k tome da nemaju rezervne planove za 'ispravljanje povijesnih nepravdi' koji praktično znače rat za promjenu sadašnjih granica.
Definitivno je loptica sad na srpskoj strani, jer se mora odreći ideologije velikosrpstva koje negira povijestnost hrvatskog naroda i sadašnje granice, a to znači stvarno i bez zadrške priznati RH.
Suradnja koja je moguća osim gospodarske je na ideološko-religioznom polju, a to znači zajednička borba za Kristovo kraljevstvo na Zemlji.
I čim više razmišljamo o tome, to su nam manje važne ideje kako zauzeti susjedovu njivu.



P.S. Kad smo već kod Izraela (pogledajte gornji video), onda i evo našeg zanimljivog promotora Boga Izraelovog:


Duspara je posve u pravu kad ukazuje na istinu kako je petokraka nespojiva s kršćanstvom.
Pravoslavci, posebno u Rusiji i Srbiji, morat će se odhrvati, ako žele ostati kršćani, napasti spajanja sotonske petokrake i znaka Sina čovječjeg (križa ili krsta) koji će se pojaviti na Nebu i kojeg će vidjet svi stanovnici Zemlje da označi neposredni drugi dolazak Kristov.
Kako će se opravdati tada da su htjeli biti i Antikristovi i Kristovi?
Pisao sam na komentarima o tome ovdje (imam snimljen izgled stranice prije brisanja) ali su svi moji komentari pobrisani, kao i oni koji su bili reakcija na moje, jer postaji kod tzv. rusofila (čitaj nostalgičara za Brozovom Jugoslavijom i komunističkim SSSR-om) sveta krava amalgiranja petokrake i križa, židovskog boljševizma i pravoslavlja. Pa tako čak recimo nastoje eskulpirati boljševike i Lenjina od svirepog ubojstva ruskog cara i njegove obitelji.

Kao što se mi Hrvati moramo odreći svih sunarodnjaka koji su se dali u službu Antikristu, tako moraju i Rusi i Srbi i svi ostali kršćanski narodi.
Konačno Isus Krist je rekao da je došao donijeti mač, a ne mir.
Lažan je i sotonski taj mir koji ima za cilj otupiti kršćane, napraviti ih mlakima u svakom pogledu, i koji nastoji uvjeriti kršćane da budu braća s onima koji su neprijatelji Kristovi. 
A ta izlika, kako vidimo iz tog teksta, je radi lažnog jedinstva Rusije i ruskog naroda.
Pobrisani komentar sam završio s himnom pravoslavnog Ruskog carstva koja očito smeta 'rusofilnom' portalu:


Боже, Царя храни!




Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.