petak, 19. veljače 2016.

Judita, feministkinje i Bergoglio

Idemo od posljednjeg koji bi htio biti prvi.
Bergoglio je javno optužio američkog predsjedničkog kandidata D.Trumpa da nije kršćanin, jer se zalaže za podizanje zida između SAD i Meksika. 

Tko ne zna - ukratko, SAD-e ima velikih problema s ilegalnim useljavanjem na južnoj granici s Meksikom preko koje idu i velike količine droge i pripadnici mnogih narko kartela koji imaju nevjerojatno veliki utjecaj i vlast u Meksiku i koji oživljavaju poganske demonske kultove koje su svojevremeno uništili konkvistadori.
Kao i kad je se je praktično zalagao za poništavanje granica Italije posjećujući i davajaći podršku afričkim muhamedancima koji su protuzakonito došli na talijanski otok Lampedusu, tako se i u ovom slučaju Bergoglio ne libi još jednom dati podršku novom svjetskom poretku bez granica.
Ljevičari kod nas stanu na četiri noge kad se i samo nasluti da je neki novoredni svećenik dao izjavu koja smjera reći puku, i to uvijek uvijeno a ne izravno, da ne glasa za ljevičarske antikršćanske stranke.
Nedavno se je, zamalo sam napisao pokojni umjesto bivši, predsjednik Mesić na nekom skupu krojača novog svjetskog poretka žalio Vatikanu što se hrvatski novoredni biskupi bave politikom, jer da su eto povezali (porušeni) Most i (neisprofilirani) HDZ i tako onemogućili prve da idu u koaliciju s otvoreno antikršćanskim SDP-om. Kako je Vatikan već praktično odustao od kanonizacije kardinala Stepinca na zahtjev srpskih shizmatika, vjerujem da je vapaj Mesićev uslišan te da je novorednim hrvatski biskupima došao mig iz Vatikana kako se ne smiju baviti politikom, ako to nije politika stvaranja novog svjetskog poretka.
Dakle, kao što se je moglo očekivati, američka braća hrvatskih ljevičara nisu prosvjedovali što se Bergoglio pača u predsjedničke izbore u SAD-u niti su se pozivali na svoju svetu kravu odvojenosti Crkve i države, ali će se sve više novorednih američkih katolika zapitati kakav im je to njihov papa koji se zalaže da nestane i ono malo kontrole na južnoj granici preko koje dolazi opasni kriminal koji ih ugrožava.
Malo da se podsjetimo mudrosti iz sv.Pisma:
Tko jamu kopa, u nju pada; i tko ruši zid, ujeda ga zmija. Prop.10:8
Ne znam dal će Bergoglia ujesti zmija dok ruši zid kojeg planira podići D.Trump, ali ova Božja poruka je prilično jasna. Pojasniti ću je onima koji je ne vide. Kopati nekome jamu znači pripremati mu zamku od koje će stradati, polomiti nogu recimo ili vrat. Neprijatelj zna kuda hoda čovjek kojem želi zlo, zato na tom putu iskopa jamu. Vjerojatno ste imali iskustvo kad ste mislili da stajete na čvrstom, i odjednom tog čvrstog nema. Gubite ravnotežu padajući u jamu i dobijajući ozljede koje ne biste dobili da ste pripremljeno skakali u jamu, a vjerojatno biste jamu preskočili ili zaobišli da je vidite.
U tome je podmuklost onog tko kopa jamu, jer se taj ne suočava s protivnikom oči u oči.
Drugi dio rečenice je nejasan onima koji ne znaju čemu služi zid.
Zid ne služi za pisanje grafita, nego za zaštitu onih koji se nalaze iza zida. To može biti i zaštita od hladnoće ili vremenskih nepogoda, ali zid je prvenstveno zaštita od uljeza ili neprijatelja. Na bezbroj mjesta nalazimo u sv.Pismu redke u kojima proroci oplakuju Jeruzalem jer su porušene njegove zidine. Porušiti zidine nekog grada znači osvojiti taj grad, pobiti branitelje, a preostale građane uzeti kao ratni plijen.
I kao što je podmuklo nekom kopati jamu, tako je podmuklo srušiti mu zid.
I u jednom i u drugom slučaju Bog to sve vidi i kažnjava tako da onaj tko kopa jamu sam u nju pada,
a onaj tko ruši tuđi zid, njega Bog prepušta zmiji, odnosno đavlima.


Ja sam zid i grudi su moje kule: tako postadoh u očima njegovim kao ona što nađe smirenje. Pjesm.8:10 
Opet korištenje iste slike ili značenja zida - kule. Onaj tko je zid ili kula, on je siguran i otuda mu dolazi smirenje, spokojnost.
Grad razvaljen i bez zidova - takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom. Mudr.izr. 25.28
Sv.Pismo u ovom redku bez ikakve sumnje nam poručuje kako zid znači zaštitu, kontrolu nad sobom i onemogućavanje neprijatelja da nas osvoji.

Gdje se tu onda osim Bergoglia koji je protiv zidova (da bi nas neprijatelji lakše osvojili), nalazi Judita i feministinje koje sam stavio u naslov?
Judita je povjesna i biblijska junakinja koja je spasila svoj narod od neprijatelja uz pomoć svoje ženstvenosti i hrabrosti.
Feministkinje su u istoj službi kao Bergoglio, iako su različiti jer Bergoglio je muškarac, koji doduše ne voli suditi sodomite. S druge strane opet su slični, jer i feministkinje su jako dobre sa sodomitima.
Feministkinje koriste svoju ženstvenost kako bi ih muškarci papučari poslušali i srušili iznutra zidove koji ih brane od neprijatelja. 
Judita je upravo radila obrnuto od feministkinja i Bergoglia.
Kad su zidine bile srušene, kad je neprijatelj osvojio Izrael, i kad su osvajači uzimali svoj plijen, Judita je dala naslutiti u Holofernu, u cilju da mu skine podozrivost, da je jedna od mnogih žena koje biraju uvijek jačeg muškarca za svog gospodara. 
Mnogi danas takve muškarce nazivaju alfa muškarcima, dominantnim muškarcima kao što je u vučjem čoporu vođa čopora alfa mužjak i sve ženke žele se samo s njim razmnožavati.
Takav je bio sirijski vojskovođa Holoferno, alfa mužjak pobjedonosne osvajačke vojske.
Judita je bila udovica, vjerojatno joj je muž poginuo u ratu protiv Holoferna.
Bila je lijepa i Holoferno je u njoj vidio ženu koja mu se podaje jer je on alfa mužjak.
Ali se je ljuto prevario, jer mu je Judita odsjekla glavu i tako spasila svoj narod budući su Sirijici bili obezglavljeni bez Holoferna. Judita je postala zidom ili kulom svojeg naroda, i ona se često spominje kao starozavjetna slika Marije koja je zgazila Zmiji, koje su se svi bojali i klanjali, glavu. 

U patrijahalnom društvu nema feministkinja, i svi patrijarsi sagrađuju zid s kojim štite svoju ženu, djecu, svoj posjed od lopova i uljeza. Žene očekuju to od svojeg muževa, da ih zaštitite, da njihovu djecu zaštite, da budu jaki i hrabri i da svojoj obitelji osiguraju dovoljno materijalnih potrebština. 
Zauzvrat one priznaju mužu da im je glava, odnosno davaju mu poslušnost kako bi dobile sigurnost, i često k tome ljubav od muža koju dokazuje tako da je spreman poginuti za nju. 
Zato sv.Pavao kaže ženama da budu poslušne muževima, a da muževi ljube svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu i dao život za Nju.
Muž dakle mora ljubiti poslušnu ženu, ali ne feministkinju koja se je umislila da mu je jednaka ili čak superiorna i da ga uopće ne treba.
To je nešto fundamentalno u ljudskoj naravi, muški princip je aktivni princip, onaj koji daje, ženski princip je pasivni, onaj koji prima, ali i onaj koji rađa. Eva je stvorena od Adama, a ne obrnuto.
I uvijek je bilo više udovica nego udovaca, zato što su muževi braneći svoju obitelj, vjeru, rod, utvrdu ili svoj narod ili osvajajući tuđe utvrde i porobljavajući tuđe narode, ginuli i to uveliko. 
I kad gledamo i divimo se veličanstvenim povjesnim artifaktima, katedralama i slično, znajmo da su iste napravljene kroz muku i znoj, kao i ideju muškaraca koji su uvijek radili teške fizičke poslove (zato i imaju u prosjeku kraći život od žena), jer su jači od žena i jer su dosadašnje civilizacije podigli muškarci kojima je i osmišljavanje i kreiranje artifakata civilizacije isto bio način da se natječu i tako privuku pažnju žena.
Često su ginuli u međusobnim dvobojima samo da dokažu ženama kako su alfa mužjaci.
Tuče koje se događaju među mladićima prvenstveno su time motivirane. Znamo da su stariji ljudi govorili i vjerovali da onaj tko nije za rat sposoban, da nije ni za ženidbu sposoban.
Živimo u vremenima kad su zapadne države ukinule vojnu obuku mladića, a ako se mladići uopće potuku onda je to zbog nogometnih klubova. Ono što je moj naraštaj pokazao 90-tih, teško je za očekivati da bi pokazao novi naraštaj. Zato što se je dogodio feminizam za kojeg krivicu ne snose feministkinje, nego muškarci koji su dozvolili da žene prestanu biti ženama i postanu feministicama.
Vjerujem da se djelomično porast sodomizma može protumačiti s pojavom feminizma.
Muškarci su izgubili osjećaj muškosti jer ih od najmlađeg doba društvo uči da su isti s djevojčicama, a postat će i gori ako se samo usude ponašati kako su se ponašali njihovi djedovi, u braku moraju raditi isto što i žene, prati, peglati, mjenjati pelene, a na zapadu već prisiljavaju očeve da uzmu porodiljski odmor kako bi bili sa svojom malom djecom dok majke idu radit kako ne bi patila njihova karijera.
Moramo ipak konstatirati, teška srca, da su feministkinje ipak žene.
Jer njihov alfa mužjak je država. Država im omogućava da održavaju svoje nezaslužene privilegije nad muškarcima, da muškarce koriste samo za spolnu nasladu i kao davatelje sjemena, jer država će se brinuti o njihovoj bastardnoj djeci, država će im davati novac i sigurnost koju bi im u naravi trebao dati muž.
Sva ispitivanja pokazuju da žene nadmoćno glasaju za lijeve stranke i za stranke koje se zalažu za čim jaču državu s čim većim porezima i kontrolom i za stranke koje propagiraju useljavanje stranaca. I nemojmo misliti da su feministkinje rjedak sloj među ženama, većina žena, ali i muškaraca, prihvatilo je feminizam. Jer kako napisah, feminizam je uspio zato što muškarci nisu bili više muškarci.
Ako pratite što se događa u zapadnoj Europi, onda ste primjetili da su to žene koje u najvećem broju pokazuju dobrodošlicu i gostoprimstvo muhamedancima iz Afrike i Azije a koji su mnogo bistriji nego što efemizirani europski muškarci misle.
Jer su s pravom zaključili kako nema više ništa od europskih križara kojih su se nekad bojali, jer vide da su Europljani izdali sebe rušeći zidove i kule koje su podigli njihovi preci štiteći se tako od osvajača.
Što mislite kako se osjećaju osvajači pred nekim gradom ispred kojeg dođu žene govoreći im da su dobrodošli? Ili da su poludjele, ili da je grad već pao u njihove ruke i ovo ispred njih je ratni plijen koji traži novog alfa mužjaka. Nema stoga mjesta nikakvom čuđenju zbog brojnih silovanja koja se događaju na zapadu od muhamedanca. Oni znaju da su gazde, i da će feministkinje koje su tako ponosno pokazivale svoju nadmoć nad efemiziranim bijelim muškarcima, uskoro biti jedna od njihovih poslušnih žena koja se ne će smijeti pokazivati u javnosti, a kamoli da će govoriti da je jednaka s njim.
Zanimljiva, iako jezovita, stvar dogodila se je kad je Muhamed zapovijedio glavosječu svih muškarca jednog židovskog plemena koje je bilo u Medini i koji ga nisu htjeli prihvatiti za Mesiju.
Izvori kažu da ih je tada poubijano u redu oko 800 (islamisti iz Sirije ne rade ništa što nije radio i Muhamed).
I to pred očima njihovih žena, kćeri, sestara.
Nakon toga su žene muhamedanci uzeli kao seksualne robinje, Alah je rekao da Muhamed prvi izabere, ostalima što ostane.
Koliko je među tim ženama bilo Judita, a koliko 'feministkinja' koje su samo prihvatili nove alfa mužjake?
Čitao sam jednu knjigu o prvom uspješnom križarskom ratu. Među križarima je bilo mnoštvo drugih hodočasnika koji nisu nosili oružje, tako je bilo i žena. U napadu na jednu križarsku postrojbu, muhamedanci su bili nadmoćniji, i pobivši muškarce, žene su uzeli kao bijelo roblje. Nakon izvjesnog vremena križari su izveli kontranapad i pri tome oslobodili iste zarobljene žene. Ali jedna žena se je nakon toga vratila potajice svom novom gospodaru. Križari su bili izbezumljeni, riskirali su živote da je oslobode, a ona se je vratila svom muhamedanskom gospodaru izdavši svoje krštenje i vjeru.
Ništa novo pod kapom nebeskom. To danas zovemo stockholmskim sindromom kad se žrtve zaljube u svoje mučitelje, ali kako se to gotovo uvijek radi o ženama ili efemiziranim muškarcima, onda je to znak da se radi o simptomu bolesti cijelog društva u kojima su se zamijenile uloge muškaraca i žena.

Ne znam dal zapadu uopće ima spasa budući se je feminizam preduboko i predugo ukorjenio.
Samo Bog nas može spasiti od izgledne propasti i ropstva.
Kad je Judita odsjekla glavu Holofernu, onda ona nije time pokazala da su žene superiorne, nego da žene koje su sačuvale vjeru i ljubav prema svojem narodu, mogu u očajnim trenucima za narod učiniti velika djela.
Ali narod koji je poslije slavio Juditu, nije bio nikad zaražen feminizmom, nego je pokleknuo u ratu pred jačom silom. Mi sad imamo europske narode koji su poklekli pred novim osvajačima bez i jedne bitke.
Što znači da ne možemo uspoređivati taj događaj i našu sadašnjost.
Stoga ne vjerujem da će nas Bog iznenaditi nekom novom Juditom dok ne odbacimo u potpunosti feminizam i sve ono što označava Bergoglio, odnosno novoredna Crkva.
Gospodin mora biti naša utvrda, naš zid, naša kula, ako hoćemo ostati slobodni i sigurni. To znači jednostavno vršiti volju Njegovu, u tome je jedino naša snaga i čvrstoća.
Zapadni kršćani moraju biti svjesni kako se ne mogu pozivati na Krista ako odbacuju i samo jedan redak iz sv.Pisma, a vidimo da su u ime tobož boljeg kršćanstva mnogi odbacili Krista koji kaže da muškarci i žene nisu isti, da imaju različite uloge i dužnosti, da žene moraju biti poslušne svojim muževima, a muževi ljubiti svoje žene.
Kad bi u ovoj 'korizmi' ili najezdi muhamedanaca, kršćani priznali svoj grijeh i uputili se prema istini, vjerujem da bi Bog postao ponovno neosvojiva utvrda zapada.


Video uradak je zanimljiv i u mnogoćemu istinit. Ne slažem se kad se spominje evolucija i slične stvari.
Dosadašnji alfa mužjak feministkinja - liberalna država očito ne će moći izdržati nalet boraca kalifata.
Hoće li žene Europe prihvatiti nove gospodare koji ne će nimalo šljiviti njihov dosadašnji feminizam, ili će se vratititi tradicionalno kršćanstvo vidjet ćemo. U svakom slučaju feminizam dugoročno ne može opstati, jer društvo ne može opstati bez tradicionalnih muškaraca i žena.
Pomišljam dal i jedan alfa mužjak uopće raspravlja o ovom pitanju kojeg sam ovdje postavio?
Vjerojatno ne, zato što mu je sve odavno jasno.
Ipak bih volio da pod ovom temom  ne zalutamo do zablude kako su zločinci i siledžije alfa mužjaci, a da su sveci beta klase. To je najdalje od istine, jer biti svecem znači biti neustrašivim Kristovim borcem. Sveti Pavao na nekoliko mjesta opisuje kršćanina kao ratnika, a sam Gospodin nam je rekao da Nebesko kraljevstvo uzimaju oni koji su siloviti. Zemaljska Crkva zove se vojujuća Crkva, a nitko ne pripada slavnoj nebeskoj, a da se nije kalio u toj vojujućoj. 
Sveci ne mogu biti mlaki, dakako niti svetice. Konačno sveci se ne smiju nikog bojati doli Boga, a i najdrskiji razbojnici uvijek se boje moćnijih razbojnika.
Na koncu, bez obzira dal smo muškog ili ženskog roda, prema Bogu smo uvijek pasivni, oni koji primaju. Zato su i najmuževniji sveci bili samo duše zaručnice Kristove.
Gospodin je rekao da su najblaženiji oni koji od svog djetinjstva spoznaju tu najvažniji istinu i sačuvaju svoju nevinost za Njega.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.