srijeda, 24. veljače 2016.

Sodoma, Gomora i Švedomora

Kažu da je sad na sjeveru Europe noć koja traje skoro cijeli dan. 
Ili je možda bolje reć kako tamo ima malo dana u noći.
Jer je zima, jer nam kažu da je Lopta okrečući se oko Sunca došla u položaj u kojem Sunce brzo ode iza horizonta na sjevernoj polutki.
Ali kako idemo u pramaljeće, trebao bi dan biti veći. Čak tamo i na sjeveru.
Međutim, izgleda kako Švedska tone sve dublje u mrak, da slijedi Sodomu i Gomoru s izgledima da će ih preteći u odvratnostima. Sodoma, Gomora i Švedomora.
Švedomorska liberalna stranka mladih poziva na legalizaciju nekrofilije i incesta.
Liberalizam na svojem vrhuncu. Ustvari tko zna što još imaju na pameti, vrhunac ili dno prema kojem teže izgleda nema granica.
Nemojte pomisliti da će oni nemoralno predložiti da može svatko uzeti bilo čije mrtvo tijelo i s tijelom 'općiti'.
Ne, pokojnik mora kod odvjetnika ili javnog bilježnika odlučiti da svoje tijelo prepušta nekom na 'spolnu nasladu'. Možda će u Švedomorskoj uskoro biti oporuke - svojoj ljubljenoj kćerci Fati ostavljam novce u banci, a sinu Bjorgu svoje tijelo koje nakon 'uporabe' mora s poštovanjem kremirati.
Ustvari ne znam kako se obraniti od ovog sotonizma, dal se ironično rugati ili moliti Boga da ne zaboravi što je učinio s gradovima na obalama Mrtvog mora.
Pa Švedmorci su, osim onih koji će se ovome suprostaviti, odvratniji od  muhamedanaca koji ih siluju.
Kao da je F.Dostojevski imao na pameti Švedomorsku kad je napisao - kad Boga nema, sve je dopušteno.
Ako ste pročitali tekst koji je izvorno odavde , ali i da niste nego znate bolest zvanu liberalizam, onda vam je poznata 'logika' - moral je relativan i sve je dopušteno ako se ljudi dogovore, ako nema nasilja.
Pred možda jedno deset godina su dva sodomita u Njemačkoj imala takvu čistu ljubav, da je jedan zatražio od drugog da ga ubije tijekom 'vođenja ljubavi' i pojede. Ovaj je to sa zadovoljstvom učinio i završio u zatvoru. 
Vjerojatno je već slobodan jer glasa za Merkel, a da je otišao u Švedomoru izbjegao bi te neugodnosti.
Već vidim kako napredak sa sjevera dolazi kod nas.
Nekrofili organiziraju parade, gradski i državni proračuni odvajaju novce za troškove dolaska balkanskih nekrofila, političari se hvataju pod ruke s nekrofilima računajući kako će im to honorirati Soros, Brisel, London i Washington, Splićani se rugaju Zagrepčanima kako nemaju muda suprostaviti se nekroparadi, međutim druge godine se nekroparada organizira u Splitu uz zaštitu hrvatskih specijalaca, novoredna Crkva 'oštro' protestira protiv parade, ali poziva vjernike da ne odgovaraju na provokacije nego da dan provedu na Bačvicama ili na Marjanu i da će tako najbolje protestirati protiv nekroparade.
Bergoglio odgovara na pitanje novinara zašto je dozvolio da nekrofil dođe na visoko mjesto u kuriji, i sjeti se genijalnog odgovora - tko sam ja da sudim.
Ne, ovo nije pretjerivanje, jer sodomija je isto protunaravna pa je prošla.
Kršćani su se mudro povukli u svoje kućice i prepustili sodomitima da kontroliraju ulice, trgove, kazališta, škole, institucije, medije računajući da njih i njihovu kućicu ne će dirati.
Možda je Bog u tom trenutku dopustio da krene muhamedanska najezda na Europu.
Problem s nama kršćanima je što nemamo svijesti da kad god se oko nas događa zlo, makar to bio sodomitski ili nekrofilski ili incestni čin iza zidova i kojeg ne vidimo ili ne čujemo, ili se trudimo ne vidjeti i ne čuti, zlo se širi i nas zahvaća. Svi smo odgovorni ako znamo što se događa ili kako napisah, ako se trudimo ne vidjeti i ne čuti. Ako naša država radi nekome očitu nepravdu, kao što smo poduprli agresiju NATO pakta, SAD-a, SA, Katara, Turske, Izraela prema Siriji koja je smjerala i na istrebljenja sirijskih kršćana, snosimo odgovornost ako nismo prosvjedovali ili ako smo glasovali za stranke koje na takvu politiku pristaju.
Toliko ima dokaza kako su političari nemoralni, kako u oči lažu, kako donose nekršćanske zakone, kako su gotovo svi pristali na legalizaciju abortusa i sodomizma, a kršćani misle da nemaju smrtni grijeh ako za takve glasaju. Lude pameti!
Čim prije shvatimo kako smo svi krivi pred Bogom i čim se prije pospemo pepelom i započnemo s pravim korizmenim postom, prije ćemo dobiti od Boga milosti da se suprostavimo ovim sve otvorenijim napadima sotonizma. Osobno bih radije želio poginuti braneći našu vjeru nego dočekati da švedomora dođe do nas.
U konačnici nekako moramo umrijeti, i rijetko koja smrt nije bolna.
Zašto se onda ne pripremati ili čak moliti Boga da nam da milosti da izdržimo mučeničku smrt?
Bog nas sve više dovodi u situaciju ekstremnog izbora, život ili smrt, raj ili pakao, ali pakao već na Zemlji.
Slika je sve jasnija, sve jasnije vidimo rogove Sotonine i smrad sumporni koji dolazi od njega i njegovih poklonika. Ili ćemo im se suprostaviti naoružani s duhovnim oružjem i štitovima o kojima govori sv.Pavao ili ćemo postati dio paklenske družine koja će kratko vrijeme vladati Zemljom, a onda vječno škrgutati zubima u jezeru ognjenom.
Odlučimo se za Krista, potpuno i onda smo već pobijedili.
Amen.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.