srijeda, 22. veljače 2017.

Cirkus od sv.Stolice

Danas je blagdan Stolice sv.Petra.
Od ikakvog komentara bolje je pogledati cirkus (samo su nedostajale još striptizete) kojeg čini novoredna sekta na čelu s klaunom Bergogliojom koji ovaj put nije imao crvenu lopticu na nosu.



Prvi antipapa komedijaš bio je Woytila.
Ratzinger nije imao dara za glumu i kreveljenje.
Ove idiotarije me podsjećaju na holivudske filmove o srednjem vijeku u kojima na kraljevskim dvorovima uvijek postoje dvorske lude i cirkusanti.
Međutim ovdje sad ne znamo jesu li lude ovi koji se rastežu po podu ili ovi koji sjede.
Porazno je što će antikatolici opet trijumfirati govoreći kako katolička Crkva nema veze s Kristom.
Vatikanska komedija zabune već predugo traje.
Red je da započne tragedija.
Onima koji se izruguju Stolici sv. Petra.

P.S. Pročitao sam na nekim forumima tradicionalnih katolika kako im je izgledao ples 'cirkusantica' pred 'papom' kao ples Salome pred Herodom. Čija je glava odsječena nakon plesa? Teško pitanje, jer svi novoredni biskupi i kardinali (ali i laici kao i biskup Felley i svi 'otpornici') ionako se ponašaju odavno kao da su bez glave.



P.S.S. "Call Me Jorge" je duhovito prikazao uobičajeni dan pogana u Vatikanu. Bergoglio je komunicirao s duhovima predaka pogana, a vračarica s duhom drugog vatikanskog koncila.
Usput, drugovatikanska sekta daje punu podršku očuvanju autohtonih pogana širem kruga Zemaljskog, dok se istovremeno trudi uvjeriti kršćane domoroce Europe, kako od njih traži prihvaćanje muhamedanaca i status manjine te na kraju nestajanja.





Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.