nedjelja, 19. veljače 2017.

Još malo o Fatimi

Na portalu "dnevno.hr" vole davati, kao i većina novinara, bombastične naslove i teme.
Jer to privlači pažnju, a tko privuče veću pažnju taj će moći bolje naplatiti reklame.
Tako odmah čitamo kako je svijetom potekla krv, a i još će teći, zato što nisu antipape posvetili Rusiju lažnoj ukazi iz Fatime.
Inače bi bio mir, ili kako je poručila ukaza preko vidjelice Lucije, njezino srce bi trijumfiralo.
Poklonici kulta Fatime, ako su tradicionalni otpornici, onda razlog svojem kontradiktornom stavu - priznajem papu, samo se ponašam prema njemu kao da nije papa, obrazlažu to nužnošću.
Jer, netko na kraju mora posvetiti Rusiju, inače ne će biti mira i trijumfa i svi Božji planovi bit će poremećeni. 
To zvuči ludo, ali ima stvarno mnogih koji se zovu kršćanima i koji vjeruju da Bog nema kontrolu nad vremenom i svijetom, Bog po njima mora stalno mjenjati planove i prilagođavati se novim situacijama. Isti će bez zamuckivanja reći kako je Bog sveznajući i svemogući.
Postoji dakle nešto što se može opisati magijskim mentalitetom kod takvih katolika.
Kao što mag mora uloviti šišmiša i posebno ga pripremiti u magijskom ritualu da bi demon bio poslušan njegovim prohtjevima (ustvari je obrnuto, demoni glumataju da ih magijski obredi na bilo što prisiljavaju kako bi maga i one koji dolaze kod maga odvukli u Pakao), tako i takvi katolici vjeruju kako se Božji planovi mogu ostvariti samo ako papa posveti Rusiju. 
U suprotnom, jao si ga nama, ali i Bogu koji bi htio učiniti dobro, ali ne može dok to papa ne učini.
U tom tekstu čitamo dramatične trenutke nekog novorednog katolika koji je navodno bio tik do kuranoljupca Woytile koji je htio poslušati fatimsku ukazu posvećujući Rusiju, ali uh, spriječila ga je njegova pratnja. 
Zar je u pratnji bio Ali Agdža, turski atentator koji ga je tada upucao?
Ne, kako je ovaj svjedok bio savim blizu, a nitko nije fizički napao Woytilu, možemo jedinio zaključiti da su ta pranja Woytile bili neki demoni koji su ga mogli spriječiti, a da to nitko od ljudi nije vidio.
I naravno, fatimski kult koristi Lucijinu fiškaliju kako papa mora posvetiti Rusiju zajedno sa svim biskupima svijeta. 
Pa novoredni biskupi su u zajedništvu s novorednim papom, inače ne bi bili novoredni! 
Ali ne, fatimaši tumače kako svi biskupi trebaju doći kod njihovog pape, inače ništa od trijumfa fatimske ukaze. 
I potpuno sam siguran da kad bi došlo više novorednih biskupa nego što ih je bilo na drugom vatikanskom koncilu, i kad bi se dogodio taj magijski čin, kult bi opet našao opravdanje zašto nije nastupila era mira i trijumfa. 
Zato što neki biskup u staračkom domu nije došao ili neki biskup koji je završio u bolnici ili bi na kraju rekli kako nisu došli sedevakantistički biskupi. 
I tako fatimske tajne i proročanstva izgledaju kao poganska pitijska proročanstva koja se uvijek ispunjavaju ma što se dogodilo.
Kao što sam već pisao, svijet je pred Antikristom, a sljedbenici Fatime fantaziraju kako je to daleko, jer pred nama je trijumf fatime. 
Možda će na kraju reć - Antikrist je došao prerano samo zato što je pratnja Woytile onemogućila trijumf BDM.
Inače dobio sam email autora portala "Our Lady's Resistance"  s kojim se dopisujem i koji pronalazi vrlo zanimljive detalje vezane uz Fatimu, i ja se nadam da će to, uz Božju pomoć i zagovor BDM, uskoro objaviti.
Naime, dao mi je poveznicu na ovaj muhamedanski situs. 
Ako ste čitali moje dosadašnje tekstove, onda znate za vezu između Muhamedove najdraže kćeri Fatime i samog fatimskog ukazanja.
A tu se nalazi još jedan dokaz za vezu - molitva muhamedanaca da ih Alah oslobodi paklenog ognja.
Jel vam zvuči poznato? Dok molite krunicu? 
Da, to je fatimski umetak u krunici.
O moj Isuse, oprosti nam naše grijehe i očuvaj nas od paklenog ognja,  i dovedi u Raj sve duše osobito one koji su najpotrebniji Tvojeg milosrđa. 
Već sam objasnio kako nije pravovjerno moliti ono na kraju.
Ali i ovo u sredini, iako izgleda bezazleno (zeleno, da podsjeća na Muhameda), nije pravovjerno pogotovo ako se zajedno poveže.
Evo još jedan tekst - dokaz *kako je fatimska ukaza vezana s muhamedanskom Fatimom, kćeri Muhameda i Kadije.
U tekstu se kaže:
The baby was named Fatima, because she and her followers shall be protected from the fire of hell.

Dijete je nazvano Fatima zato što će biti zajedno s njezinim sljedbenicima očuvano od paklenog ognja.
Ovo stvarno ukazuje kako fatimska ukaza nema veze s Bogorodicom, nego s muhamedanstvom, lažnom religijom koju je Sotona, a ne Gabrijel, objavio Muhamedu.
Mi trebamo moliti Boga prvenstveno za naše duhovne potrebe i potrebe onih za koje molimo.
To znači da molimo Boga da nam da milosti po kojoj ćemo nadvladati našu palu narav odnosno požude koje nas vuku u grijeh i time u neprijateljstvo s Bogom.
Pakleni oganj i muke su pravedna Božja kazna za one koji nisu nadvladali požude, one koji su ogrezli u grijesima tako da bi ubili Boga kad bi mogli.
Ne možemo Boga moliti da ne bude pravedan, da nas poštedi paklenih muka ako smo ih zaslužili, to je apsurd kao da lopov moli onog kog je pokrao da ga oslobodi robije, a isti se nimalo ne kaje zbog krađe i ponovno bi ukrao da može.
Ali isto tako ne može netko sa strane, moliti Boga da ne kazni okorjelog grješnika, za takvog treba od Boga izmoliti obraćenje i pokajanje,  a ne oslobađanje muka Pakla. To dolazi samo po sebi nakon obraćenja. 
Nadam se da ćete ovo, kao i mnogo drugih važnih detalja, pročitati kad taj pomenuti tekst bude gotov.

P.S. Ovo je bio 300-ti tekst objavljen na blogu.
Google statistika kaže kako je bilo 99.128 prikaza stranica kod raznih čitatelja od kojih su mnogi izvan Hrvatske.

* Tekst po svoj prilici pripada šijitskom dijelu muhamedanaca.
Ako ga pročitate do kraja lako ćete zaključiti kako su Muhamed i njegovi nasljednici, inspirirani Sotonom, prikazali Fatimu sličnu Bogorodici Mariji. Isto se može primijetiti kod svih drugih poganskih religija koje štuju božice, poput Ištar i slično. To je zato što je Luciferu i palim anđelima Bog otkrio plan (s ciljem da ih proba na vjernost) kako će žena roditi dijete koje će biti Bog i kojem će se morati klanjati. Znamo da su to odbili u svojoj oholosti i tako su započeli pobunu protiv Boga. Kad je dakle bačen na Zemlju, Lucifer - sada Sotona, nastojao je ljude diljem svijeta navesti na lažne religije koje će štovati ženu - božicu, koja će donekle ličiti na Mariju, ali će ustvari biti Njezina suprotnost.
Isto kao što će Antikrist sličiti na Krista kako bi zaveo ljude, ali biti će Njegova suprotnost.
U tome dakle leži prijevara fatimske ukaze, u lažnom prikazu Bogorodice kao božice koja će trijumfirati.
Marija ne može trijumfirati bez Boga, trijumf pripada samo Isusu Kristu na koncu vremena.


3 komentara:

  1. To znači da molimo Boga da nam da milosti po kojoj ćemo nadvladati našu palu narav...

    Mislim da je za nas krštene neispravno reći da imamo palu narav. Naša narav je ranjena istočnim grijehom. Pala narav bi podrazumijevala da smo u dubini zli.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mi nemamo više narav koju je imao Adam kad ga je Bog stvorio. Mi se više ne rađamo nalik na Boga kao što je stvoren Adam, nego nalik na Adama nakon istočnog grijeha.
      Zato je Gospodin rekao da se mora nanovo roditi od vode i Duha ako ćemo biti djeca Božja. Mi koji smo se krstili smo nanovo rođeni, ali bez milosti Božje lako padamo u stanje prije krštenja. Tek u Čistilištu ili kod svetaca za vrijeme njihovog života oni postaju utvrđeni u milosti Božjoj tako da više ne mogu počiniti grijeha. Do tada nad nama vlada pala narav.

      Izbriši
    2. Mala greška pri pisanju. Mi se moramo nanovo roditi od vode i Duha.

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.