petak, 3. veljače 2017.

Libija

Poslušajte 'nevjerojatnu' priču-svjedočanstvo dvoje Amerikanaca, muža i žene, Jamesa i Joanne Moriarty iz pakla 'arapskog proljeća' u Libiji.
Ako je istinita, onda je to velika optužba protiv Obame, zapada i talmudizma-cionizma.
Pad Libije pokrenuo je zlu lavinu s kojom je sad i Europa ugrožena.
Zanimljivo je što je Gadafi podržavao plemensko-organsko uređenje države.
Pitanje je hoće li Trump prihvatiti ruku libijskih plemena preko tih Amerikanaca koji mu nude mogućnost uništenja muhamedanskog terorizma u Libiji i šire.
To će biti po mojem sudu lakmus papir Trumpa jel spreman suočiti se ne samo s muhamedanskim terorizmom, nego i s talmudizmom-cionizmom.



Svako imalo objektivan složit će se s tezom iz videa kako je glavni razlog rušenja Gadafija to jest uništavanja Libije 'zločesta' Gadafijeva nakana da se izda novac s pokrićem u zlatu. 
To je smrt za međunarodne bankare to jest za njihovo 'štampanje' novca bez pokrića i iz sličnog razloga je 'judeja' navijestila rat Njemačkoj 1933. (jer je to bio opasan primjer, i što se je pokazalo vrlo, vrlo uspješan, da se gospodarstvo može razvijati bez kredita međunarodnih bankara i bankara općenito).
Drugi razlog je jak politički utjecaj Gadafija u Africi i na Bliskom Istoku. Da bi izscenirano arapsko proljeće moglo započeti, trebalo ga je maknuti. U istu kategoriju spada plan o demografskom uništenju Europe putem invazije stranaca koji joj kulturno, vjerski i rasno ne pripadaju. Dok nije uništena Libija, Italija odnosno zapadna Europa nije imala morsku 'autocestu' imigranata koju je blagoslovio Bergoglio u Lampeduzi.
Treći razlog je ogromno bogatsvo Libije ne samo u nafti, nego u stotinjak tona zlata i milijardama dolara i eura.
U emisiji je rečeno kako je Gadafi zatražio od europskih banaka i država povrat novca u cilju projekta valute sa zlatnim pokrićem.
I ovdje važi smjernica - pratite trag novca i doći ćete do zločinca.
Tamo gdje su sada tone libijskog zlata i milijarde deviza, tamo se nalaze zločinci.
Četvrti razlog je ideološki. Libija nije bila niti komunistička diktatura, niti liberalna demokracija. Vidimo kako se je i te kako poštivalo organsko društvo. To je 'loš' primjer protiv vladajuće dogme kako liberalna demokracija nema alternativu i zato je trebalo izvanjski s nosačima zrakoplova i raketama, te pomaganjem muhamadanskih terorista iznutra, ukinuti eksperiment.
Ova dugačka snimka odlična je promidžba organskog društva.
Doista pravi neprijatelj liberalizma, osim pravog kršćanstva, je organsko društvo.
Gadafi je očigledno bio 'jugonostalgičar'.
Međutim kao hrvatski nacionalisti ne smijemo ga zbog toga osuditi te opravdati agresiju zapada na Libiju.
Isto tako ne smijemo željeti da susjedu (komšiji) krepa krava, jer bolest će uskoro onda doći i do naše krave. Bez obzira što susjedi većinom nisu odustali od velikosrpstva na našu štetu.
Najbolji povijesni primjer je kad su u prvom veleratu Nijemci organizirali prijevoz boljševika do Rusije kako bi se ista destabilizirala i tako izbacila iz rata.
Ali uskoro nije samo Rusija bila izbačena, nego je u Njemačkoj bilo šest milijuna komunista koji su u mnogim krajevima preuzeli vlast isto kao u Rusiji.
Željeti da se u Srbiji razmaše liberalizam i dekadencija jer onda oni više ne će biti vojno mogući da nas napadnu, znači da ako se ta želja ispuni, da će uskoro i kod nas cvijetati cvijeće liberalnog zla.
Stoga se ne smijemo radovati što je zapad srušio Gadafija jugonostalgičara, jer će i nas taj isti zapad napasti ako se okrenemo naravnom organskom društvu, ako odbacimo međunarodne bankare i oduprijemo se bolesti liberalizma.
Na kraju emisije možete poslušati da se sugovornici slažu kako su 'kršćanske' Crkve izdale kršćanstvo (najprije tako da su od sekularne države dobili beneficije i tako su pod njezinom kontrolom, a poslije su ih prestrašili s moći medija koja se može okrenuti protiv njih ako ne budu provodili 'državnu' politiku).
Potpuno se slažem, stoga neka im Bog da spoznati istinu kako protestantske sekte uključujući novorednu sektu nisu jedna, sveta, katolička i apostolska Crkva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.