srijeda, 8. veljače 2017.

Liberalizam modne piste

Sedevakantistički biskup Rodriguez mi je u razgovoru po pitanju koja je najveća zabluda modernih novorednih katolika rekao - liberalizam.
Ja sam tvrdio kako je to zabluda - postoji spasenje izvan Crkve.
Iako je negiranje EENS zapravo posljedica zablude liberalizma.
Evo vam nekoliko fotografija da vam ilustriram tu zabludu, a druge fotografije možete pogledati ovdje .





Fotografije nisu s neke poganske zabave maškara (niti maškare nisu opravdanje da se muškarac odjeva kao žena), nego s modnih 'pista'.
Žena ne smije na se stavljati muške odjeće, a muškarac se ne smije oblačiti u ženske haljine. Tko bi to činio bio bi odvratan Jahvi, Bogu svome. (Pnz 22:5)
Dakle, ovi bijednici na fotografijama kao i dizajneri, krojači, vlasnici modne piste, bolesnici koji su ovu odvratnu mizeriju s oduševljenjem gledali, ljudi u medijima koji to promiču (budite sigurni da takvih ima na TV ili u novinama ako ih gledate ili čitate), su hotimično učinili nešto što je protunaravno, i bez obzira jesu li ili nisu čitali knjigu Ponovljenog zakona, učinili nešto što je odvratno u Božjim očima.
Prvo što čine je da se izruguju Bogu koji je stvorio različitim Evu od Adama.
Ove fotografije možemo ili trebamo čitati kao poruku Bogu - ne, nisi stvorio dobro iako si na kraju dana rekao da si vidio kako je dobro i bio zadovoljan sa stvorenim Adamom i Evom.
Zato ti se sad rugamo, plazimo ti jezik i ti nam ništa ne možeš jer ili ne postojiš ili si nemoćan da odgovoriš na ovo naše ruganje. 
I sad dolazimo do srži liberalizma - ti si nam dao slobodnu volju prema tome imamo pravo činiti što god hoćemo, nitko pa ni ti nas u tome ne smiješ spriječavati, a kamoli kažnjavati zbog toga.
Nemojmo pomisliti da je samo ovdje i u sličnim prilikama prisutan liberalizam.
Gotovo sve postojeće države su liberalne i u svojim ustavima ponosno ističu kako svi njezini državljani imaju pravo na slobodu izražavanja i govora.
Možda najbolja ilustracija tome je primjena američkog amandmana na slobodu izražavanja kad na video snimkama gledamo na ulicama SAD kad se suočavaju politički protivnici i jedan drugom u lice izbacuju najgore uvrede, iako se ne znaju osobno, ali ako jedan od njih udari drugoga, ovaj će odmah zaplakati i tražiti od policije da ga štiti. 
Jer je SAD liberalna država u kojoj možeš na pasja kola napasti verbalno i uz najgore psovke i prokletstva nekog s kim se ne slažeš (nije li puno normalnije društvo u kojem je osoba koju je netko verbalno uvrijedio pred drugima imala pravo pozivanja na fair-play duel - evo gospodine, birajte oružje i sekundante, izazivam vas na dvoboj - ne opravdavam to jer se nepravda treba sankcionirati na sudovima, a ne u dvobojima, samo ovo danas je puno gore i jadnije nego što je bilo u vrijeme dvoboja).
Po istoj liberalnoj 'logici' u SAD postoji legalizirana sotonska 'crkva' i sotonisti imaju pravo postavljati svoje sotonističke skulpture na javnim mjestima. 
Jer imaju ustavom pravo na slobodu izražavanja i na slobodu religije.
I nemojmo biti u zabludi, modu rade sotonisti kako bi uništili Božje djelo, kako bi uništili razliku među spolovima. 
Sve priče 'gender' ideologije su samo novija verzija starog sotonskog liberalizma - ne, ne će vam se ništa dogoditi ako prekršite Božje zabrane, vi imate na to pravo, i kad to pravo realizirate postat ćete bogovi.
I tako gledamo jadne bogove na onim fotografijama.
Međutim, i novoredni otpornici su tipični liberali.
Oni ne žele slušati Boga i Crkvu kad ovi zabranjuju sablažnjivo i blasfemično moljenje i zajedništvo s hereticima i apostatima.
I tako dođe nedjelja, nigdje u blizini nema pravovjernog svećenika koji nije u zajedništvu s novorednom sektom, a otpornici smatraju da imaju pravo ići na Misu makar ju držao sotonistički svećenik. 
I onda ili odu na novorednu misu, ili na SSPX Misu gdje svećenik kaže Bogu da je u zajedništvu s apostatom Bergoglijem. 
To onda znači da su i svi prisutni u zajedništvu s apostatom i heretikom, odnosno da su i oni apostate i heretici. 
Ne znam koliko ima onih koji to ne znaju, pa imaju možda opravdanje. Jer svećenik kaže tiho i na latinskom, ali bi svatko tko je na Misi morao odgovorno ispitati tko je taj svećenik koji misi (pogotovo u vremenima kad ne postoji Crkvena hijerarhija, odnosno kad je sv.Stolica prazna) i onda ga izravno pitati - što kaže Bogu za oltarom s kojim biskupom ili antipapom je u zajedništvu.
Bog od nas traži poslušnost, a ne nemoguće koje je na kraju opravdanje za liberalizam to jest 'otporništvo'.
Svijet je danas u najvećoj pobuni protiv Boga zato što je nasjeo na laž liberalizma.
Isti svijet je već osuđen od Boga i trenutak kazne je sve bliži, a kazna za pokazivanje jezika Bogu je vječna i zato pravedna. Najgore što se može dogoditi čovjeku koji se ruga Bogu je da ga Bog pusti na miru u kojem će još dublje potonuti. 
'Ljepotani' s fotografija trebali bi zahvaljivati Bogu ako bi dobili AIDS i po toj bolesti shvatili svoju zabludu liberalizma. 
Ovako smjelo kroče u ženskoj odjeći i obući modnom pistom to jest širokom liberalnom auto-cestom u jezero ognjeno od kojeg nema povratka.
Možemo isto reć - Bog je prihvatio bačenu rukavicu liberalizma i odgovorio, vrijeme obračuna bit će vječnost, slobodno uzmi za sekundante demone koji su te nagovorili na ludost liberalizma.

P.S. Na "dnevno.hr" često se stavljaju apologetski tekstovi u korist novoredne sekte i Bergoglia. Napisao sam svoj komentar i da bih ilustrirao pogubnost liberalizma kojim obiluje novoredna sekta, postavio sam poveznicu na ovaj tekst.
A onda sam dobio odgovor od jednog novorednog katolika koji brani 'umjetnost' kao i Bergoglia i novorednu sektu:
"Dizajneri su ekscentricni, cesto homoseksualci. Oni imaju pravo na to. To je prisutno kod svih umjetnika, pjesnika, kipara, slikara... Njih ne mozes staviti u iste okvire razmisljanja. Njima treba taj "cudnovati" input za stvaralastvo, tj. svi su pomalo caknuti. Pa skoro svi grcki filozofi su bili pedofili i homoseksualci. A ostavili su izvrsna djela i misli covjecanstvu.
Dakle, nemoj biti iskljuciv. Umjetnici su " cudjenje u svijetu". Da nije njih, svijet bi bio siromasniji za puno pjesnickih, knjizevnih, kiparskih, dizajnerskih, likovnih, filozofskih, glazbenih i inih ostvarenja."

Točno možemo zamijeniti riječ 'umjetnik' s riječju 'demon'.
Liberali smatraju da bi svijet bio puno siromašnji kad ne bi demoni nadahnjivali umjetnike, ili kao što kaže - ljudska misao bi bila siromašnija da nije bilo grčkih filozofa pedofila i sodomita (Kao da u perverznom umu zaraženom sodomijom ili drugim perverzijama može niknuti mudrost koja dolazi od Riječi, od Boga? Što nam je to dobrog donijela grčka filozofija? Vidimo što se je događalo za vrijeme i nakon renesanse kad se je ta filozofija ponovno rodila na zapadu).
Dakle, ne postoji pravo na slobodu izražavanja, a što podrazumijeva da ni ne postoji sloboda kreiranja slika, romana, pjesama, glazbe, filmova, filozofskih djela koji su nadahnuti sotonskom idejom pobune protiv Boga, pobune protiv ljepote, protiv dobrote i sveg onog što jest Bog. 
Nije toliko problem što su muškarci odvratni u onim ženskim haljinama, nego što je to pobuna protiv ljepote-Boga i izričite zapovijedi Božje da se to ne smije raditi. 
A ako netko uživa u takvoj umjetnosti i divi se takvoj filozofiji, a smatra se kršćaninom, onda neka nužno potraži dobrog duhovnika, po mogućnosti i egzorcista. 
Vjerujem da će egzorcist morati dobro postiti da istjera demona liberalizma od takvog nesretnika.

Broj komentara: 9:

  1. Emile izvini sta skrecem s teme zanima me samo koje je po tvome misljenju relevantno izdanje denzingera? Unaprijed hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stipe, u svakom slučaju manje su sumnjiva izdanja prije drugog vatikanskog koncila, jer znamo da je nakon toga uredništvo preuzeo modernist Rahner.

      Izbriši
    2. Zato i trazim misljenje jer je koliko ja znam raher urednik i izdanja iz 1954 godine

      Izbriši
    3. Nakon što sam poslao ti odgovor sjetio sam se toga.
      Mislim da je Rahner prije V2 ubacio u Denzingera sumnjivu priču o svećeniku koji se nije krstio kako bi obezvrijedio nauk o nužnosti krštenja. Svaka čast što vodiš o tome računa.

      Izbriši
    4. I to ukazuje kako je modernizam bio prevladavajući i prije V2.

      Izbriši
  2. Samo je poprilicno tesko uopce naci denzingera od prije v2 na internetu a kamoli knjigu. A koliko ja znam na hrvatski je prevedena samo verzija iz 1980.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ej Emile, pa di si ti? Kada češ doći na misu kod SSPX? Ajde nemoj bit takav nego se saberi i dođi. Nije problem dali je papa heretik ili nije jer on je papa i bilo je tavih u povijesti. Nemoj nasjesti na nekakve priče od onih koji samo žele zavesti i odvesti od Crkve. BUdi razuman. Šta nije bolje doći na misu nego doma čamiti i ne imati blagoslov od svečenika i od Gospodina?? Siniša

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Siniša,
      Pročitaj malo što sam o tome pisao. Smrtni grijeh je biti na Misi koja se daje u zajedništvu s heretikom.

      Izbriši
    2. ovaj papa je ULjez, apostat, heretik i kriptožidov....k tome, i lažni prorok

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.