ponedjeljak, 13. veljače 2017.

Deutschland, Deutschland über alles

Na teniskom meču na Havajima (kamo nije sletio onaj zrakoplov iz prethodnog članka ) dogodio se je toliko veliki skandal da neke njemačke tenisačice nisu mogle kako treba igrati i razmišljale su da uopće ni ne započnu igrati.
To je izjavila 'njemačka' tenisačica Andrea Petković, očito naše ili srpske gore list koji je s južnim vjetrom preletio Alpe (vjerojatno jedan ili oba roditelja) i obolio od smrtonosne njemačke bolesti nacional-mazohizma.
Evo snimke tog strašnog događaja čije posljedice će se odraziti na duševno zdravlje milijune 'švaba':



Dakle, himnu 'Trećeg rajha' otpjevao je neki američki sportski učitelj i ujedno amaterski operni pjevač.
Vjerujem da je dao sve od sebe da se i promovira, ali i da počasti njemačke tenisačice i da nije imao pojma kako su 'saveznici i osloboditelji' zabranili izvođenje prve strofe pjesme iz 1841. koja je bila njemačka nacionalna himna prije nego što su nacionalni socijalisti osvojili vlast i koji su ustvari izvodili dvije himne, ovu 'proskibiranu' iz 19.st. kao državnu i koja je bila službena i u weimarskoj Njemačkoj, i "Horst Wessel Lied" koja je bila njihova stranačka himna:




Denacifikacija Nijemaca je potpuno izvršena, Nijemci više ne mogu obraniti niti svoje žene i kćerke od nasilnih muhamedanaca, a vjerojatno ni sebe ako ih napadne neki 'prorokov' sodomit. 
To je znak zapadnim saveznicima da sad mogu dozvoliti ponovno ubacivanje prve strofe pjesmice iz prve polovine 19.st. (kad su se i kod nas pjevale budnice i kad je napisana i 'Lijepa naša') koja je smjerala na ujedinjenje brojnih njemačkih državica - zato i stih 'Njemačka, Njemačka prije svega'.
Nema više straha da će Nijemci ugroziti svjetske bankare, judeomasoneriju i angloameričko carstvo, kao i hegemoniju ljevičara i liberala na zapadu.
Tim više što Njemačka više ne označava državu njemačkog naroda, nego svih koji su se tamo našli i koji će se tamo naći za vrijeme aktualne velike zamjene naroda diljem zapada.
'Njemačka, Njemačka prije svega' sve više će značiti njemački sandžak u budućem kalifatu prije svega.
Stoga se, ponavljam, može dozvoliti, sakrivena ispod stola, prva strofa za koju je mislio amaterski pjevač da nije skrivena. 
Evo prijevoda na engleskom 'zločinačke' strofe koja je potakla prisutne njemačke navijače i igrače da se iz svega grla deru pjevajući dozvoljenu strofu (ako su i nju uopće znali) kako se ne bi čuo operni pjevač s mikrofonom (tu bitku nisu mogli dobiti) i kako ih ne bi Merkelov Stasi osudio kad se vrate s Tihog oceana da su se možda osjećali počašćenima kad im je Amerikanac pjevao 'Njemačka iznad svega':
Germany, Germany above all else,Above all else in the world,when, for protection and defense,it always stands brotherly together.From the Meuse to the Memel,From the Adige to the Belt,
Složit ćete se, strašan i opasan tekst koji poziva na bratstvo i jedinstvo Nijemaca.
Zašto bi se oni ujedinjavali i bratimili nego da opet počine zločine, ili kako Shoebati pišu, da unište kršćanstvo, te zajedno s Turcima i Japancima stvore vojsku Antikrista?
Fuj te nacionalističke i ratoborne himne.
Sjetimo se, mi koji smo stariji, 'hipi-pacifističke' jugoslavenske himne (na glazbu poljske himne i na prerađeni izvorni tekst slovačkog svećenika isto iz 19.st) "Hej Slaveni" (c/p s interneta pa je u srpskoj verziji):
Hej, Sloveni, jošte živi
Reč (duh) naših dedova
Dok za narod srce bije
Njihovih sinova
Živi, živi, duh slovenski
Živećeš vekovma
Zalud preti ponor pakla
Zalud vatra groma
Nek se sada i nad nama
Burom sve raznese
Stena puca, dub se lama
Zemlja nek se trese
Mi stojimo postojano
Kano klisurine
Proklet bio izdajica
Svoje domovine!
Njemačka zabranjena 'nacistička' himna nema niti jedno slovo koje upućuje ili bi aludiralo na rat, nerede, eksplozije, revolucije i na proklinjanje izdajica.
Jugoslavenska himna nije baš miroljubiva, ali sigurno mora biti neka miroljubiva među ostalim državama saveznicama koje su inicirale prvi i drugi svjetski rat.
Pa pogledajmo francusku državnu himnu, tzv marseljezu  (dajem samo prepjev, zato što je sve drugo u istom duhu):
Na oružje građani!Formirajte svoje bataljune!Koračajmo! Koračajmo!Neka nečista krv natopi naše brazde!
Krv koja treba natopiti brazde nije životinjska krv, nego krv kontrarevolucionara. 
Koji su ipak ljudi, ma što o njima mislili revolucionari i denacifikatori ne samo Nijemaca, nego svih naroda. 
Još uvijek sam ljut na Shoebate koji se u ime Krista,  bore za ideje judeo-komunista.
U Rimu nema pape, neka se barem gornja rečenica rimuje.
Mlađi Shoebat izdaje osim Krista sad i knjigu naslova "Kršćanstvo je u ratu" koja po svemu što je dosad objavio znači suprotno od onog što je Vojujuća Crkva. 
To će najvjerojatnije biti krivo pozivanje na križarske ratove, kristerose i slične vojnike kršćanstva, kako bi se u krivoj interpretaciji razoružali kršćani ili kako bi im otupila oštrica prema izvornim neprijateljima kršćanstva, talmudistima. 
Sljedbenici Shoebata će tako jedva čekati da uzmu oružje u pravoj Kristovoj vojsci, ali Shoebat im nikad ne će reć - evo vojske, pridružite se, ili ako se budu pridružili to će biti vojska lažnih kršćana cionista koji se bore za interese cionističke talmudističke države.
Mogu čak i razumijeti, ali i ne odobravam stavove onih koji su se poženili ili poudavali u druge narode i rase i religije, pa ne osjećaju oni i njihovi potomci pripadnost nikome od vremenitih zemaljskih struktura roda i naroda te stoga plediraju na brisanje naroda, kultura, granica.
To je slično onoj priči kad čovjek uhvati zlatnu ribicu koja će mu ispuniti želju uz napomenu da će dvostruko učiniti njegovom susjedu. I ovaj kaže - izvadi mi oko.
Oni koji su izgubili domovinu, obitelj, rod, narod, tradiciju nemaju nikakvog prava tražiti da to i drugi izgube. Pogotovo je to licemjerno kad se takva podlost traži u ime Krista i nebeskog kraljevstva u kojem nema muško-žensko, grk-židov, rob-slobodnjak kad je jasno da Bog hoće dok god smo u zemaljskoj dolini suza da pripadamo svojem spolu, obitelji, rodu, staležu, narodu.
Vratimo se na njemačku himnu.
Glazba njemačke  himne je ustvari glazba himne sv.Rimskog carstva njemačke krvi koja se je svirala kad je već tom carstvu, utemeljenom od Karla Velikog kao desnoj ruci ili sekularnom maču Crkve, došao kraj. 
Skladbu je napisao veliki skladatelj koji je bio našeg podrijetla, Joseph Haydn koji je i napomenuo kako je motiv došao iz hrvatske narodne pjesme.
Tekst himne je tada glasio "Bože čuvaj cara Franju", cara sv.Rimskog carstva njemačke krvi koje je uskoro dokrajčio Napoleon, a načeli protestanti u 16.st.
Pokazalo se je kako Crkva ne može opstati vidljivom i utjecajnom bez svoje desne ruke, rimskog carstva. 
Blagoslov i prokletstvo naroda koji steknu carstvo je da imaju veću moć, ali ujedno i veću odgovornost i manju slobodu. 
Koliko god to zvučalo paradoksalno.
Narod koji je postao kičmom sv.Rimskog carstva ne može postati šovinistički ili narod koji će u svom carstvu uništiti sve male narode unutar carstva (imperij ili carstvo podrazumijeva više naroda u carstvu). 
Naša hrvatska povijest pokazuje da nisu niti Mađari niti Nijemci-Habsburgovci išli na uništenje našeg naroda.
Bez sumnje to je prvenstveno zbog toga što je Crkva bila autoritet i takve pokušaje je spriječavala.
Kad su nas 'saveznici' 'oslobodili' Habsburgovaca i stavili u neprirodno balkansko jugoslavensko 'carstvo', odmah smo izgubili Sabor i oznake povijesnog naroda, štoviše pobornici tog ateističko-shizmatičkog carstva i dalje sebe i nas pokušavaju uvjeriti da su nas oslobodili od Habsburgovaca, te da mi ne postojimo kao narod, nego da smo pokatoličeni Srbi.
Vratimo se na Nijemce. 
Iako su Rusi, Francuzi, Englezi, Nizozemci, Španjolci i Portugalci imali svoja carstva-kolonije, niti jedan taj narod nije imao ulogu njemačkog naroda koji praktično nije imao kolonije nego je bio stožer sv.Rimskog carstva. 
To znači da Nijemci nisu imali slobodu kao ostali narodi napraviti svoju nacionalnu državu(zato je postojala ustvari konfederacija mnoštva njemačkih državica) i kolonije, Nijemci su bili kao svojevremeno Rimljani, osuđeni da vode carstvo, balansiraju među narodima i da jamče kako će to carstvo biti desna ruka Crkve, carstvo poslušno Crkvi, a ne kao kod istočnih shizmatika, patrijarhije u službi cara ili kraljeva.
Kako napisah, s protestantskom revolucijom u sjevernoj Njemačkoj, carstvo je pretrpjelo veliki udarac, a da bi bilo dokrajčeno nakon francuske revolucije s Napoleonom.
Luther je započeo s njemačkim nacionalizmom kojeg stožerni narod carstva ne smije imati, a u 19.st. njemački revolucionari-liberali uspjeli su rasplamsati njemački nacionalizam te ujediniti Njemačku pod vodstvom protestantske Prusije i bez Beča-Austrije.
Himna koja je tema teksta tome je služila.
Pokazalo se kako je teško imati jedinstveni narod koji je duboko podjeljen između katolika i heretika protestanata. 
Vjerujem da je i to jedan od razloga zašto se je neopoganstvo ponovno rodilo početkom 20.st. u Njemačkoj i šire. 
Jugoslavija je imala ideju - budimo svi ateisti, odrecimo se vjere i tradicije, pa ćemo biti jedinstveni. 
Ali neorgansko i nereligiozno-nemoralno društvo ne može dugo opstati.
Nije dovoljno pjevati himnu ili zalagati se za izmišljena ljudska prava i liberalizam, da bi stanovništvo bilo jedinstveno.
Ako Nijemci, ili mi, ili bilo koji narod želi opstati (a to mora biti želja svakog normalnog čovjeka) onda treba srcem zapjevati Bogu da nam da i sačuva cara sv.Rimskog carstva.
Stoga ako znate amaterskog opernog pjevača iz uvoda, uputite ga na pravi tekst himne slijedeći put.
Ako su izrođeni Nijemci bili šokirani s prvom strofom njemačke himne, u kakvom bi tek stanju bili da su na poznatu melodiju čuli tekst prave himne.


Zaključak
Prava narodna himna ne smije idolizirati narod kao što to na prvi pogled čini njemačka himna ako se čita izvan konteksta* s antikršćanskom idejom kako je narod ili domovina prije svega (njemačka himna dodaje - ispred svega u svijetu, što ne znači i ispred Boga koji je izvan svijeta) nego treba probuditi narodni ponos i zanos, pa i otpor prema vanjskim neprijateljima (to ustvari iznosi prva zabranjena strofa - Njemačka iznad svega kad se brani od neprijatelja), ali uvijek u kontekstu da je Bog to jest kršćanstvo prije ili iznad svega na svijetu. 
Njemačka trobojnica nije povjesna njemačka zastava (dakako da nije ni zastava sa svastikom, povjesne njemačke zastave tu i tamo možete vidjeti kod prosvjeda njemačke desnice), kao što nije ni naša ni francuska ni talijanska niti ostale trobojnice.
Nacionalne himne, nacionalne zastave i nacionalne države su bile sredstvo judeomasoneriji da sruše stare kršćanske države, prije svega sv.Rimsko carstvo u ime lažne ideje slobode naroda od tobožnjih stega starih kršćanskih država.
Talmudisti i masoni, vezivno tkivo novog svjetskog poretka nisu imali pravo glasa u kršćanskim državama, ali su lukavo iskoristili višenarodnost kršćanskih država za rušenje istih.
Lako je vidljivo iz povijesti kako su države 19.st. nakon francuske revolucije, bile pokretane motorom s unutrašnjim sagorjevanjem - liberalnim nacionalizmom**
Kad je isti postigao cilj uništenja kršćanske države i izlazak judeomasonerije iz ilegale, motor se je odbacio, izgorio je, ispunio je svoju ulogu.
Sad je na redu bilo izazvati svjetske ratove između tih nacionalno-liberalnih država. 
Svjetskim bankarima - judeo masoneriji to nije bilo teško jer su nacionalne države ovisile o njima.
Tako se je došlo do suvremenog doba u kojem se smatra zlom sama ideja kako svaki narod ima pravo na opstanak, na dijelić kruga Zemaljskog kojeg će samo on nazivati svojom domovinom (ili se to pravo prizna samo nekim divljacima u prašumama Afrike, J.Amerike i Pacifika radi tobožnjeg čuvanja svjetske baštine).
U fazi smo Babilona , ujedinjenja čovječanstva protiv Boga.
Kako ipak ne želimo svi graditi novu babilonsku kulu, tako moramo biti svjesni kako se je došlo do sadašnjeg stanja i kako možemo prebroditi ovo vrijeme prije drugog Kristovog dolaska.
Laki i krivi odgovor bi bio - vratimo se organskom društvu.
Pretpostavka za organsko društvo je jedinstvenost roda i na kraju naroda u kršćanstvu (ili u nekoj drugoj religiji) te vlast istog roda i naroda nad nekim područjem. 
Kako su većina obitelji uništene, a s njima i rodne veze, kao i da se često obitelji dijele unutar sebe po pitanju Krista kako nam je On prorekao, te da suvremene liberalno-totalitarne države nemaju namjeru prepustiti nekom rodu (narodu) da bude suveren na nekom području, tako je praktično onemogućen povratak u organsko društvo*** .
Zasad ne vidim nam drugog puta nego da ustrajno i neprekidno budemo u molitvi s Bogom, da imamo hrabrosti izreći i širiti istinu makar došli pod izravni udar Babilona, da širimo oko sebe krug ljudi koji su prihvatili Istinu, ponajprije ako je moguće u svojoj obitelji i rodu, da s istima budemo u čvrstoj duhovno-kršćanskoj vezi, a onda i u međusobnoj razmjeni materijalnih dobara bez posredstva novca i liberalne države. 
Brzo ćemo doći tako, uz milost Božju, i do pravih kršćana iz drugih naroda i zemalja, koji su nam stvarna braća po Kristovoj Krvi.
Što se tiče politike, odnosno suživota s ostalim ljudima, tu moramo svakako podržati one ideje i političare (kojih nema puno) koji su manje zlo od Babilona. 
Nema razloga da ne podržimo i nekog ateistu ako se isti slaže s naravnim moralom, ako vidi zlo jedne svjetske države i religije, ako se ne slaže s babilonskom idejom nestanka naroda, granica i država kako bi se gradila utopija babilonske kule.
Krist prije i iznad svega, k tome moramo pružiti ruke i onima koji se ne bore za Krista, ali su na putu, koji su s nama u ideji kako je naravni (to jest ugrađen u ljudi od Boga) moral iznad relativnog morala koji to i nije, koji drže kako je svijet s narodnim granicama prije i iznad svijeta bez granica čije kodno ime u sv.Pismu je Babilon.

* Izvan konteksta zato što riječi himne ipak kažu - Njemačka iznad svega kad ona stoji u zaštiti i obrani.

** A.Starčević je bio tipičan 19-stoljetni liberalni nacionalist. Nažalost, mnogi hrvatski katolici i domoljubi nisu toga svjesni.

*** Organsko društvo totalitarna svjetska liberalna država dozvoljava samo divljacima, primjerice u prašumama Amazone, kako bi 'znanstvenici' imali o čemu pisati, a filmaši raditi dokumentarne filmove.


4 komentara:

  1. Jos jednom se nemogu sloziti sa tim da bi trebali glasovati za manje zlo. Preporucam odlicnu knjigu Emil ako je vec nisi procita. Od Marka Franciškovića-Hrvatska knjiga opstanka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam Stipe još stigao je pročitati od silnih knjiga koje trebam pročitat.
      Dat ću ti primjer trenutne situacije u SAD.
      D.Trump nije katolik, ali bi bilo nerazumno ili nekatolički kad ga samo zbog toga katolici ne bi podržali dok ga svim silama nastoje srušiti liberali-komunisti-globalisti-antikršćani.
      Trump će, ako Bog da, vjerojatno zabraniti brak sodomita, omogućiti kršćanskim pekarima da ne moraju raditi torte za sodomistička vjenčanja i sl.
      Međutim ako ovi sruše Trumpa, zlo će napredovati kao nikad do sad. Čak kad bi Trump bi ateist, a onemogućavao sotonizam u društvu, njega moraju opet podržati katolici. Sve drugo mi zvuči kao protivno zdravom razumu to jest u korist sotonizma. Ili zar mi ne ćemo izlaziti na niti jedan referendum ili na izbore dok ne bude opcija kršćanska država da ili ne?
      Pa većina novorednih su ionako za liberalno-sekularnu, a ne za kršćansku državu.
      Stoga moramo prihvaćati i one koji su na putu da postanu kršćani ili koji nisu izravno protiv naravnog morala i kršćanstva.

      Izbriši
  2. Pristajanjem na manje zlo je i doslo do trenutne situacije u svijetu. Svakim izborima gdje se bira bira manje zlo dobro gubi. Svakim izborom manjeg zla dobro postaje sve manje i manje. Samim sudjelovanjem u izbornoj farsi pristaje se na rezultat ma kakav on bio i daje mu se legitimitet. Jedan Sokrat je vec u zacecima demokracije vidio kakvo zlo nosi sa sebom i okarakterizira je u svoj svojoj opakosti. Mladi ce htjeti bit kao stari, zene kao muskarci, siromasni kao bogati a demokracija ce im to dati. Lopovi,prevaranti i bezboznici ce htjeti moc i vlast i demokracija ce im je dati. A kada se oni napokon domognu vlasti zavladat ce tiranija nevkdena ni u najgorim monarhijama i totalirzmima. Izgleda da je Sokrat bija prorok.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom i sa Sokratom.
      Sam jedno je nikad ne doći do te istine i kao telac odlaziti na izbore, a drugo je to znati i onda istu istinu širiti oko sebe i govoriti ljudima kako dok ne dođe ili se ne vrati kršćansko i organsko društvo, glasajmo za one čiji su stavovi najbliži idealu, a kad se pojavi pokret koji će smjerati na ponovno stvaranje kršćanske države svim svojim bićem podržati ga.

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.